Noul subprefect al judeţului şi-a intrat în pâine

Numit în funcţie în 30 martie, Vegh Alexandru şi-a preluat luni, 3 aprilie, fotoliul de subprefect al judeţului Sălaj, înlocuindu-l pe colegul său de partid, Vasvari Robert-Gergely.
„Astăzi a fost publicată în Monitorul Oficial, Hotărârea de Guvern numărul 171 privind numirea în funcția de subprefect al județului Sălaj a domnului Alexandru Vegh. În acest context, a avut loc procedura de predare-primire cu fostul subprefect, Vasvari Robert-Gergely, care a ocupat această funcție timp de aproape un an. Pe această cale, prefectul județului i-a mulțumit domnului Vasvari Robert-Gergely pentru colaborare și i-a urat bun venit și mult succes noului subprefect”, ne-au transmis reprezentanţii Prefecturii.
De profesie inginer, Vegh Alexandru a lucrat timp de 15 ani în cadrul companiei TenarisSilcotub Zalău, în 2004 fiind numit subprefect al județului Sălaj. Ulterior, a fost inspector guvernamental, în perioada 2010-2012, să ocupe funcţia de prefect al județului, pentru ca din 2012 şi până în 2016, să fie senator UDMR.

5 Thoughts to “Noul subprefect al judeţului şi-a intrat în pâine”

 1. Anonim

  Da de ce a fost inlaturat Vasvari?

 2. ss

  Vegh a lucrat poate la Silcotub si nu la Tenaris. Nu asociati numele companiei cu acest personaj.

 3. ROMI

  PASTE FERICIT LA TOATA OMENIREA!

 4. Anonim

  si unde a lucrat acest ungur de la finalizarea mandatului si pana acuma? cacvi salar a luat de la ANAF Salaj, dar de lucrat acolo nu l-a vazut nimeni

Leave a Comment