Noul administrator public al Sălajului îşi intră în pâine la începutul lunii august

Fostul edil al comunei Crasna, Pop Emeric, a fost declarat admis la concursul organizat de către Consiliul Judeţean Sălaj pentru fotoliul de administrator public al judeţului. Acesta a concurat de unul singur pentru postul vacantat în 2013 (prin demisia actualului edil al Zalăului, Ionel Ciunt), în condiţiile în care dosarul celui de-al doilea candidat a fost respins din motive medicale.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei judeţene, la proba scrisă a concursului, Pop Emeric a obţinut 95 de puncte din 100 posibile, pentru ca în urma interviului să fie notat cu 93,33 de puncte. Cu 94,17 punctaj final, reprezentantul UDMR a fost declarat admis. Oficialii CJ Sălaj ne-au transmis că, potrivit legii, noul administrator public al judeţului îşi va intra în pâine în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării rezultatului, respectiv din prima săptămână a lunii august.

Reamintim că Pop Emeric fost primar al comunei Crasna timp de 16 ani, din 2000 până în 2016. În luna iulie a anului trecut, el a intrat în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), care l-a acuzat de încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă. Inspectorii ANI susţineau că „în perioada exercitării mandatului de primar, a emis acte administrative, a încheiat acte juridice şi a emis dispoziţii care au produs un folos material atât pentru sine, cât şi pentru soţia şi fiul său, încălcând, astfel, dispozițiile art.76. alin 1 din Legea nr.161/2003”.

Alte articole

8 Thoughts to “Noul administrator public al Sălajului îşi intră în pâine la începutul lunii august”

 1. Van Dame

  Felicitari Pop ca nu ai iesit pe locul doi!

 2. Anonim

  ”Succesuri” !

 3. Anonim

  „succesuri”???…te-am recunoscut…”anonimule”

 4. Dan

  Se continua linia psd-ului cu incompatibili și penalti ! Bravo salajeni!

 5. parsivule

  ce rusine, un incompatibil cercetat de ANI se ascunde in spatele unui post pentru ca in scurt timp era demis ca si consilier judetean, ce credeti de ce nu a candidat ca si primar ??? acasa cu bulangiul asta.

 6. Anonim

  Administrator pe judet? Nu ii ajung administrator di urma la firmele familiei? Pt ca daca nu ar fi fost el, familia sa nu ar fi avut atatea firme. Si mai si citeste din Biblie….execrabila persoana!

 7. romi

  SALUT ADMINISTRATORULE!

Leave a Comment