Norica Nicolai, dezarmant de sinceră

Europarlamentarul PNL, Norica Nicolai, a declarat vineri la Zalău, în cadrul unei conferinţe de presă, că este mai mult decât onorată de faptul că se regăseşte în postura de candidat al liberalilor din Transilvania la alegerile europarlamentare – care vor avea loc în 25 mai, poziţie care de altfel deschide lista candidaţilor penelişti la alegerile amintite. „Înainte de toate, această poziţie (de candidat la europarlamentare – n.r.) mă face extrem de responsabilă şi onorată. Acest lucru arată că cei care mă susţin în acest demers, colegii mei liberali, au încredere în mine şi apreciază efortul pe care l-am depus până în prezent din postura de europarlamentar”, a spus Norica Nicolai. Despre actvitatea sa la Bruxelles, europarlamentarul a ţinut să sublinieze că s-a luptat pentru libera circulaţie a cetăţenilor, a susţinut poziţia studenţilor români atunci când Guvernul britanic le-a suspendat bursele sau a militat pentru drepturile femeilor.
Despre ruperea USL, Norica Nicolai a mărturisit că, deşi nu este un fan al PSD, a crezut totuşi în acea alianţă care s-a dovedit a fi un fiasco datorită intereselor personale sau de grup. „Am crezut că vom reuşi împreună să facem ceva bun pentru oameni. Din păcate, m-am înşelat. Am înţeles încă o dată că prietenia este doar de faţadă, în spatele ei existând doar interesele personale sau de grup”, a arătat europarlamentarul. Fără să facă vreo nominalizare, Norica Nicolai a adus aminte de contraperformanţele unor miniştri liberali, despre care a spus că nu aveau ce căuta în acele funcţii. „Iar când ne-am decis să-l propunem în Guvern pe Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta s-a speriat şi a făcut doi paşi înapoi. Probabil că premierul nu putea să-l domine pe Klaus Iohannis, atitudine care pe care a avut-o faţă de toţi miniştrii săi de până atunci”, a apreciat Norica Nicolai. Europarlamentarul a mai mărturisit că şi-ar fi dorit ca, măcar o dată în istorie, partidele din România să poată conlucra pentru binele naţional. „Din nefericire, am înţeles încă o dată că, la noi, acest lucru este aproape imposibil, interesul politicianului fiind acela de a promite orice, oricui, până îşi atinge scopul. Apoi, pentru el, nimic nu mai contează”, a conchis europarlamentarul PNL.

4 Thoughts to “Norica Nicolai, dezarmant de sinceră”

  1. voicu

    ti-a fost dor de niste palinca de ai venit in Zalau ?stiu ca iti place se vede dupa fata ta,dar vezi ca usl-ul tau a marit acciza

  2. TEPES

    ……CARE-I EXEMPLU DE SINCERITATE…………….DEZARMANTA ???????????????

  3. TEPES

    ……CARE-I EXEMPLU DE SINCERITATE…………….DEZARMANTA la Zalau ???????????????……………..

  4. Anonim

    PDL-ul si PNL sant partide de dreapta implicit partide anticomuniste.Curios este faptul ca la aceste alegeri care au loc la 24!!!!!! de ani de la Revolutie listele electorale ale celor doua partide sant deschise de doua foste procuroare comuniste -monica macovei si basoldina de norica nicolai.Asta spune foarte mult despre nivelul mizerabil al politicii romanesti.

Leave a Comment