Noii parlamentari sălăjeni şi-au primit certificatele doveditoare

Cinci dintre cei şase parlamentari sălăjeni şi-au ridicat sâmbătă, 17 decembrie, certificatele doveditoare de alegere. De la şedinţă a absentat udemeristul Seres Denes, care se află la cel de-al şaptelea mandat.
Documentele au fost înmânate proaspeţilor deputaţi şi senatori care vor reprezenta Sălajul în Parlament de către președintele Biroului Electoral Județean Sălaj, judecătorul Claudia Tomşa.
Cu acest prilej, subprefectul judeţului, Vasvari Robert-Gergely, a ţinut să transmită un mesaj parlamentarilor de Sălaj: „Să puneţi deoparte opţiunile de partid şi diferenţele care vă despart, să vă uniţi forţele pentru a construi, pentru a făuri lucruri bune pentru acest judeţ. Cu un citat celebru, vă urez putere pentru a această muncă: un politician se gândeşte la următoarele alegeri, un om de stat, la următoarea generaţie. Vă doresc mult succes în activitate!”
Reamintim că în urma alegerilor din 11 decembrie, alegătorii sălăjeni i-au trimis în Parlament pe deputaţii Iuliu Nosa (PSD), Lucian Bode (PNL) şi Seres Denes (UDMR), lor alăturându-li-se, după redistribuire, Liviu Balint (PMP). La Senat, numele câştigătorilor a fost cunoscut abia după redistribuire: Gheorghe Pop (PSD) şi Cristian Vasile Lungu (PMP).

8 Thoughts to “Noii parlamentari sălăjeni şi-au primit certificatele doveditoare”

  1. Anonim

    Bode langa Como. ce se aseanana se aduna

  2. Anonim

    Como de pe amu’ doarme

  3. Anonim

    Doar cel tînăr are haine care stau bine pe el. Ceilalți sînt jalnici!

  4. Anonim

    Intr-adevăr, la cum stă căbatu pe el ai zice că Bode e un fel de Nosa în devenire.

  5. Tăunu

    La vot nu au participat majoritatea sălăjenilor ci, masa de manevră aservită partidelor, slugoii de bogătani. Aşa că, pot să se şteargă undeva cu certificatele lor !

  6. Anonim

    De ce credeti ca Como e rau ?

  7. Anonim

    Eu cred ca va fi mai activ Como stie sa cumpere si sa vinda va face mai mult decit ceilalti e vitaminizat a mincat lebenita multa lebenita succes d nl Balint.

  8. .

    SERES la al 7-lea mandat ????la. mai mare D-le Vasvari chiar este de neinlocuit batranul intelept??? Cat despre BODE iar s-a pricopsit judetul cu inca unul exceptional .

Leave a Comment