Mirel Taloş: „Traian Băsescu, un preşedinte impostor”

Deputatul liberal, Mirel Taloş, este de părere că, în declaraţiile făcute ieri, „preşedintele impostor Traian Băsescu” a lansat ideea izolării României. „Singurul izolat este el, Traian Băsescu, izolat în propria ţară, în raport cu milioanele de români care nu-l mai vor si i-au spus să plece”, apreciază deputatul sălăjean.

În acelaşi context, Mirel Taloş consideră că politica externă ar fi trebuit scoasă din lupta internă, pentru că aici este vorba despre interesul naţional şi despre România. „Preşedintele impostor refuză să înţeleagă acest lucru şi continuă să folosească în mod iresponsabil politica externă în bătălia politică internă, sacrificând prestigiul şi credibilitatea ţării noastre. Se dovedeşte astăzi că Traian Băsescu n-a înţeles nimic din votul românilor, n-are nici cea mai mică intenţie să-şi exercite rolul de mediator, să dialogheze sau să reprezinte interesele României. Singura preocupare a preşedintelui impostor este răzbunarea şi continuarea luptei înverşunate împotriva USL şi a discursului plin de ură”, a mai spus liberalul. Acesta a adăugat că, prin discursul de ieri, Traian Băsescu îi sancţionează încă o dată pe români. „El nu atacă doar USL, ci pe fiecare din cei 7,5 milioane de alegători. Românii nu vor uita că Traian Băsescu şi emisarii lui au fost cei care au denigrat ţara noastră şi au făcut rău României, sacrificându-i credibilitatea pentru a-şi salva poziţia de putere”, a încheiat Mirel Taloş.
Preşedintele Traian Băsescu le-a cerut, ieri, ambasadorilor români reuniţi la Bucureşti să transmită tuturor cancelariilor occidentale că deşi statul de drept a fost făcut „ţăndări” de USL în perioada 3-6 iulie, şi după referendumul din 29 iulie, instituţiile au rămas în picioare „împotriva furiei politice”. Preşedintele a participat la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei, organizată în perioada 3-6 septembrie de către Ministerul Afacerilor Externe. A fost prima apariţie publică în calitate de şef al statului după eşecul suspendării declanşate de USL.

35 Thoughts to “Mirel Taloş: „Traian Băsescu, un preşedinte impostor””

  1. Anonim

    MIREL TALOS, UN DEPUTAT IMPOSTOR!

  2. MIHAI

    d-le TALOS! chiar nu va cunoasteti atributiile de parlamentar!?Cine ” confectionaeaza „legile si cine are obligatia sa le aplice? -Parlamentul si Guvernul nu?Ce poate face d-nul Presedinte al Romaniei in fata celor care fac legile si tot ei au puterea sa le aplice sau sa le incalce.Toata putrea legislativa si executiva este la d-voastra si continuati sa fiti penibili.In loc sava preocupe situatia economica ,sociala a acestei Tari pe care o reprezentati(nu partidul )si sa incercati macar s-o gospodariti mai bine,aruncati banii si asa putini ;dar ce va pasa! o sa va imprumutati in continuare pana o sa ne vindeti si sufletele.

  3. Jupanu

    Da si varanu turnator Voiculescu ce este mascariciu Talos s-a raspunda nu sunteti cu nimic mai cinstiti gunoaie USL -ste

  4. anonimus

    In primul rand d-nul deputat sa ne spuna ce a facut el pentru aceasta tara si pentru zalau de cind este deputat si apoi are dreptul sa-i analizeze pe alti; nu a fost ales ca observator si bagator de seama ca de astia e plina tara asta!

  5. Anonim

    ACEST AXCROC NECUNOSCUT DE TALOS SA MEARGA IN P––MSI CE TOT SE AFISEAZA IN ZALAU ESTI UN NIMIC CREZI CA IARAS-I O SA AI MANDAT ADIO.

  6. //

    Vrei sa spui un „prsedinte imbecil”

  7. Anonim

    anonim ~PDL~BASIST

  8. Anonim

    DAR DEPUTATUL VOSTRU DE LA pdl CE A FACUT PENTRU TARA SI SALAJ ???

  9. Anonim

    Talos sigur are rude in Pusta Vale. Pe langa ca-i colorat umbla si la adunare, la penticostali si martori

  10. Georgel Babiuc

    Romanii nu vor uita ca pe Talos Mirel l-a facut parlamentar Basescu si acum scuipa de unde a lins:)))

    Interesul national nu e sa ai o justitie ingenucheata de niste parlamentari borfasi care sa-si faca legi ad personam ca si Vociulescu sau Nascase9.

  11. viorel

    Postacii basisti sunteti din nou pe felie .Cand un debil mintal se mentine in functie impotriva evidentei doar cu ajutorul a 6 cucustiuci e normal sa-l consideram impostor. Poate vom reusi sa pedepsim impostura daca nu ne ia viata inainte. Doar o scanteie lipseste. Si credinta ca inca se poate pe cale normala.

  12. ion

    talos ai dreptate; ce propui tu sa facem? ce ai facut tu pt salaj si pt romania de cand esti …ce esti…?
    e usor sa bati din gura precum poanta ….usl are guvernul si parlamentul…de 3 luni nu au facut nimik, au cheltuit bani pe referendum inutil….dupa ce va pleca basescu de la cotroceni…ce o sa faci ? ce o sa zici? o sa ramai fara subiect de discutie…roaga-te sa ramana basescu cat mai mult…..

  13. Anonim

    NU CREDEAM CA DUPA 20 DE ANI NU A DISPARUT PROSTIA IN ROMANIA PUPATI IN C…BASESCU COMUNIST,LAS,HOT,MINCINOS MERITATI SA TRAITI IN SARACIE SA VA INECATI IN PROSTIE.

  14. Fonduri UE

    Acum este momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

  15. acelas

    imposror esti tu ca doar atat sti sa fi platit si de facut nimik

  16. Anonim

    Mai. Mirele tot cascat ai ramas. Nu mai dati vina pe Basescu, incercati sa faceti voi ceva pentru tara asta si terminati cu lupta pentru CIOLAN.Va ofticati ca Basescu v-a stricat socotelile. Sa vedeti voi la alegerile din decembrie cat de mult o sa va taxeze poporul. Se duc pe apa Simbetei voturile pe care mizati acum.

  17. Anonim

    asa este base impostor

  18. calin

    bai cei care radeti de talos ,voi nu stiti ce paduche e basescu ca in 8 ani n-a facut nimic pentru voi si a avut toata puterea in mana 8 ani!!! si astia in 3 luniati vrut sa va dea lapte si miere.se vede ca prostia lui basescu v-a inchis ochii.eu muncesc in spania si le vad toate disputele lor de pe margine ,dar un ignorant mai mare ca basescu si pdl nu am vazut.imi pare rau de cei de acasa ca se chinuie de pe o zi pe alta pe cand aici daca daca muncesti o saptamana traiesti o luna.in romania toate preturile sunt mai mari decat aici,si ue nu vrea ca voi acolo sa aveti preturi mai mici ca atunci o sa le luati piata si pentru asta il sustin pe sluga lor Basescu,sa aveti o viata buna si sa traiti bine asa a spus basescu „

  19. Anonim

    Ce faci in Spania, culegi capsuni sau stergi la c u r vreo baba. Ciocu mic, mai voi cei care lucrati in strainatate la munca de jos,pentru ca de mai mult nu v-a dus capul.Nu ne dati voi noua indicatii si nu ne spuneti ce sa gandim, mai voi cei cu 8 clase.

  20. Mariana Lazar

    Pai dati-va voi mai indicatii daca noi cei cu 8 clase n-avem valoare pentru ca v-a dat-o toata voua spiru haret asta noroc ca s-au infiintat astia sa va destepte pe toti cei ca tine si se vad rezultatele, ati ramas voi inteligentii ar trebui sa fie tara pe culmile gloriei dar e coada universului datorita mizerabililor corupti ca tine,suntem afara pentru ca avem curajul sa fim unde dorim, tu ramai acolo ca te duce capul si pentru ca nu ai alte sanse, civilizatia e afara

  21. Mariana Lazar

    N-aveti oua sa iesiti de sub anonimat?Sunteti slabi romani de romania

    1. Anonim

      da’ tu esti romanca de Spania?

  22. Sorin

    Totidati sfaturi si aveti pareri . Toti ziceti ca poporul nu-l vrea pe Basescu , cu toate ca referendumul nu a fost validat .DAR , ia aducetiva aminte ce a zis poporul , cu referendum validat , VREM REDUCEREA NUMARULUI DE PARLAMENTARI LA 300 .Ati uitat de asta . Aceasta vointa a poporului de ce nu o respectati . Stiu eu de ce , pt. ca va sare scaunul de sub fund. Ia d-le Talos , fa o campanie pe acest subiect si nu tot da in Basescu , pt ca acest presedinte a fost ales de popor. Cand i s-a termina mandatul , va pleca singur , fiti fara grija.

  23. Dan

    Din referendum reiese ca sunt mai multi pro Basescu, doar ca le-a fost mai simplu sa stea acasa sau sa-si faca concediul, fara sa se deranjeze pentru tampeniile de la USL, si pana la urma ce greseli a facut Basescu in comparatie cu Iliescu care a adus minerii, a eliberat puscariasi, si ce a facut PSD cand a preluat Romania cu economia prospera si fara datorii, si inca ceva Boc si Base a taiat salariile cu toate ca stiau ca isi vor taia creanga de sub ei, dar a fost spre binele tarii, avand in vedere ca multi muncitori si-au pierdut slujbele sau li s-au redus salariile nu mai avea de unde sa dea tot atat la bugetari

  24. anonim

    Anonim din 13 sept.,ora09.09;de ce esti prost,needucat si extremist? .Sorin;chestiunea cu 300 de parlamentari a fost o gaselnita de-a lui base care sa-l ajute,strict pe el,la acel moment.Daca ar face basistii,acum,un sondaj printre ei s-ar vedea ca,nici ei nu vor acest”300″.Daca base a fost ales de popor ramine de vazut.Dan;Sigur,insa,base a fost dat jos de cei 7,5 mil.de romani prezenti la vot. Daca vrei sa fii corect,imparte-i in doua pe cei care nu au fost la vot si aduna in ambele parti.Ori cum a-i da-o,tot prost iese p.tru base.Ar fi bine sa te documentezi mai „bine” in legatura cu ceea ce sustii.Daca a-i face-o,ti-ai da seama ca esti intr-o eroare totala.Pentru a face acest efort trebuie sa fii perfect lucid.Ori…..

  25. janos

    Ardelenii,mai ales maghiarii,nu s-au inghesuit la vot,ei s-au dat seama,ca alti banditi vor sa ajunga repede la ciolan!
    Iar in sudul tarii si din cimitire s-au marsaluit la vot!!! Pentru un pachet de biscuiti si un suc!

  26. Mireliada

    Cam toți sunteți niște impostori…. cu Băsescu în frunte! Ce ai căutat în sală la revenirea lui Băsescu ca să-i faci cvorum, d-le Taloș? Voi l-ați ajutat pe acest impostor să redevină președinte! Toți sunteți la fel, o apă și un pământ! Nu vă mai votez!

  27. anonim

    Ianos,inca nu-i bun coartosu(vinul din acest an) si tu esti beat.Mie mi-se pare ca voi,ungurii,ati percutat fara sa va puneti mintea la contributie.la ordinele lui Viktor Orban al vostru.Cit despre cei morti;lasa-i sa se odihneasca.Nu uita ca,nici mortii vostri unguri nu au fost scosi de pe liste si,sigur,au votat si ei dar pentru udmr si cind sa iasa base presedinte.Asteapta,janos,sa se faca mai bun vinul si atunci vei avea o scuza.

  28. Anonim

    ce cauti talos in salaj? ia candideaza tu acolo unde locuiesti DRUM BUN

  29. Anonim

    Spuneti-mi va rog si mie cine dracu’ e talos asta???

  30. Anonim

    Un deputat impostor care a asigurat cvorumul pentru revenirea presedintelui impostor, suspendat de Parlamentul Romaniei!

  31. Who do you work for? ceweknakal
    Hot girl but far too soft! No pussy shot AT ALL and annoying music!!

  32. What sort of music do you listen to? lolita dolls nude young Great ASS! But the action was very sub par. I wanted to see her bounce that thing on top likr my girl Tia Sweets 🙁 I like her mole though. HOT!

  33. Nice to meet you efectos secundarios del tamoxifeno 20 mg The CEO owns 15.7 percent of the company he started in 1984out of his college dorm room with $1,000. Under his take-privatedeal, Michael Dell and his investment firm would own 75.9percent of the company, with Silver Lake owning the rest.

Leave a Comment