Mirel Talos reaprinde scandalul Muresan si votul multiplu

Mirel Talos reaprinde scandalul Muresan si votul multiplu

Solicit, in continuare, ori demisia, ori demiterea, lui Alexandru Muresan din functia de director al Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura Salaj, atata timp cat s-a demonstrat ca a votat multimplu la alegerile europarlamentare de anul trecut, a declarat deputatul PNL, Mirel Talos, vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

Mai mult, Talos afirma ca Muresan, care detine si functia politica de secretar al Organizatiei Municipale a PDL Zalau, nu a infirmat faptul ca ar fi votat multiplu, motiv in plus ca pedelistul sa plece din functia pe care o are in una dintre cele mai importante institutii deconcentrate din judet. Calific gestul domnului Muresan Alexandru ca fiind unul care aduce prejudicii de imagine intregii clase politice salajene, in special membrilor PDL, apreciaza liberalul.

Alexandru Muresan a fost invinuit de catre deputatul Mirel Talos, in urma cu doua saptamani, ca ar fi votat multiplu pe listele electorale suplimentare pentru Parlamentul European, scrutin care a avut loc in 7 iunie 2009. Pentru a confirma aceasta acuzatie grava, deputatul a pus la dispozitia presei cateva liste electorale suplimentare, unde Muresan Alexandru figura ca a votat de patru ori, la acelasi tur de scrutin, in comunele Babeni, Balan, Ileanda si Lozna.

De cealalta parte, Muresan Alexandru nu a negat veridicitatea acuzatiilor lui Mirel Talos, insa a facut apel la prezumtia de nevinovatie: Justitia sa isi faca datoria. Deocamdata, functioneaza prezumtia de nevinovatie. Surse apropiate pedelistului sustin ca, pe numele lui Alexandru Muresan, exista un dosar aflat in curs de cercetare de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Jibou, in care este invinuit de vot multiplu.

Leave a Comment