Mirel Talos, aruncat de Lucian Bode in dansul pinguinului

Mirel Talos, aruncat de Lucian Bode in dansul pinguinului

Raspunzand declaratiilor deputatului PNL, Mirel Talos, care a solicitat din nou, vineri, demisia pedelistului Alexandru Muresan din functia de director al Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura Salaj, liberalul sustinand ca acesta a votat multiplu la alegerile europarlamentare de anul trecut, presedintele PDL Salaj, Lucian Bode, este a afirmat ca, din punctul sau de vedere, rusinea politicii salajene nu se afla in curtea democrat-liberalilor, ci in cea a liberalilor.

Deputatul Mirel Talos vine, la cateva saptamani in Salaj, si face cate un << dans al pinguinului >>, prin care urmareste sa faca nu stiu ce valva. Sa inteleg ca Talos a terminat deja de reabilitat sediul Garii din Zalau sau sediul Finantelor, astfel incat nu mai are nicio problema in colegiul pe care-l reprezinta in Parlament?, s-a intrebat retoric, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Lucian Bode. Acesta a adaugat ca, din punctul sau de vedere, nu ceea ce se presupune ca a facut Alexandru Muresan este dezonorant pentru clasa politica din Salaj, ci faptul ca liberalul Mirel Talos nu a facut nimic pentru colegiul Zalau, care l-a trimis in Parlament.

Reamintim ca, la finele saptamanii trecute, mai precis vineri, deputatul Mirel Talos a cerut, oficial, pentru a doua oara, demisia, ori demiterea, lui Alexandru Muresan din functia de director al Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura Salaj, atata timp cat s-a demonstrat ca a votat multiplu la alegerile europarlamentare de anul trecut. Totodata, liberalul a afirmat, in acelasi cadru, ca gestul lui Alexandru Muresan este unul care aduce prejudicii de imagine intregii clase politice salajene, in special membrilor PDL.

Leave a Comment