Lucian Bode ironizeaza USL

Lucian Bode ironizeaza USL

Secretarul general adjunct al PDL si presedintele PDL Salaj, deputatul Lucian Bode, a declarat, vineri, ca „Victor Ponta este singurul vinovat pentru pierderea de catre PSD a functiei de presedinte al Senatului”, in timp ce Crin Antonescu – care nu a candidat pentru functia respectiva – este „lipsit de curaj”. „PDL a iesit intarit din lupta cu USL pentru presedintia Senatului. Victor Ponta este singurul vinovat pentru pierderea de catre PSD a unei functii atat de importante, tanarul pesedist aratandu-si din nou imaturitatea politica. Se pare ca Ponta a vrut din tot sufletul sa se bucure si el de porecla atribuita lui Geoana de catre Ion Iliescu. La randul sau, Crin Antonescu – care se viseaza presedintele Romaniei – nu a candidat pentru sefia Senatului, ceea ce il califica drept un om politic lipsit de curaj”, a declarat Lucian Bode.

Potrivit sursei citate, „USL nu a indraznit sa il propuna pe Crin Antonescu ca si candidat pentru simplul motiv ca functia de presedinte al Senatului presupune un program foarte incarcat, cu multe primiri si cu multe sedinte ce trebuie deschise la 9 dimineata, lucru care l-ar fi incomodat enorm pe presedintele PNL, unul dintre cei mai mari absenti de la lucrari”. „Cel mai important este ca un om cu experienta si pregatirea lui Vasile Blaga poate in mod real sa ajute la recuperarea intarzierilor, in plan legislativ, din Senat”, a spus Bode.

Potrivit acestuia, din tot „scandalul” revocarii lui Mircea Geoana, USL in general si PSD in mod special au pierdut si ca „se poate afirma fara a se gresi ca si suspendarea presedintelui Traian Basescu s-a jucat deja la Senat”.

Leave a Comment