Lucian Bode a preluat mandatul de ministru al Afacerilor Interne

Lucian Bode a preluat, joi, mandatul de ministru al Afacerilor Interne de la predecesorul său, Marcel Vela.

Lucian Bode a spus că, în condiţiile în care în România este instituită stare de alertă ca urmare a epidemiei de COVID-19, este interesat de o prezenţă cât mai eficientă în teren a structurilor MAI, astfel încât cetăţenii să se simtă în siguranţă. „Le-am transmis şefilor de structuri că sunt interesat într-o prezenţă cât mai eficientă în teren în această perioadă, pentru că românii vreau să se simtă în siguranţă. (…) Scopul nostru nu este să sancţionăm cetăţenii, scopul nostru este acela de a limita răspândirea COVID-19 şi acest lucru l-am transmis la întâlnirea cu colegii, în momentul preluării mandatului”. El a adăugat că i-a mulţumit ministrului Marcel Vela, pentru că a condus un „minister complicat într-o perioadă complicată”. Lucian Bode a precizat că îşi doreşte, în cel mai scurt timp, o echipă completă şi funcţională la MAI – secretari de stat, subsecretari de stat, şefi de structuri.
 

 

Alte articole

10 Thoughts to “Lucian Bode a preluat mandatul de ministru al Afacerilor Interne”

 1. Anonim

  Numa competenți așa ne trebuie fis

 2. Anonim

  Mult succes și putere de munca dl . MINISTRU BODE

 3. Doru

  Cititori, jurnalisti, ati detectat un detaliu???!!!. – ” Imi doresc in cel mai scurt timp, o echipa completa si functionala”???!!!. Intrebari- Ce a fost pana acum (sub Vela) la MAI, echipe incomplete si nefunctionale???!!!. Este acesta adevarul despre guvernul PNL, post PSD ???!!!. Bode, stie ce vorbeste???!!!. Jurnalisti (care sunteti), aveti posibilitatea tehnica de a cere lamuriri. Faceti-o!

  1. Anonim

   Acelasi gen de declaratii fac toti. Inclusiv presedintele si papagalul Cîtu au facut o. De parca n am sti ca toti sunt la fel, aceiasi incompetenti si vanzatori de tara. Pai cand iei unul de la drumuri si il pui in fruntea Politiei, la ce te astepti? Oricat ar fi Bode de bun. E Dumnezeu? Asa ca nu mai solicita ” anchete”… Spune multumesc ca inca mai apar ziarele. In curand nu va mai acea cine sa le faca si mai ales pentru ce. Craciun fericit!

 4. Anonim

  Ha, ha, inteligentu serii de Craciun.

 5. Anonim

  Bode este perfect la toate. unde este o functie hopa si Bode. Trebuia tras pe dreapta si numit altcineva din Salaj.

 6. Anonim

  OAMENI buni. Sfarsitul da lauda , spune o vorba inteleapta. DE CE D_L BODE nu e bun ? la MINISTERUL TRANSPORTURILOR , a facut alt ministru de la alte partide , ceva pentru SALAJ mai mult ca D-l BODE ???? Raspunsul meu este NU . Lasati sa vedem ce va face la MAI , poate va avea succes. Daca va asculta parerea politistilor profesionisti si va gasi solutii mai bune decat predecesorii domniei sale?????. SA nu ne grabim , ardeleanul gandeste el mai incet , dar intotdeauna gandeste bine , pentru toti.

 7. Anonim

  Sa dea Bode de pamant cu toate putorile incompetente din politie ,care nu fac altceva decat ca semneaza condica si isi beau cafeaua la serviciu….semneaza unul din sistem

 8. sive

  de aia trebuie sa ne scapati de pesedisti

Leave a Comment