Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat luni de Înalta Curte la 3 ani șu 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. Decizia e definitivă și executorie. Completul de 5 judecători a menținut sentința din primă instanță.
Liviu Dragnea va trebui să se predea luni Poliției pentru ca sentința să fie pusă în aplicare.
Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.
Magistrații instanței supreme erau așteptați să pronunțe, luni, o decizie definitivă în dosarul DGASPC Teleorman, în care liderul PSD Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu și în care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a anunţat, la ultimul termen al dosarului DGASPC Teleorman, că va pronunţa verdictul în procesul preşedintelui PSD Liviu Dragnea pe 27 mai.
Procurorul DNA a cerut majorarea pedepselor pentru liderul PSD, care a primit o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare în primă instanță.
Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, că nu se teme de decizia definitivă pe care instanța supremă ar putea-o pronunța luni în cazul său, precizând că judecătorii sunt supuși unor presiuni inimaginabile. „Eu nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam, eram ghiocel. Nu e vorba de teamă, dar completul de judecată dacă va rezista presiunilor inimaginabile vor da achitare, pentru că sunt complet nevinovat, dacă nu vor rezista vor da condamnare”, a declarat, duminică seară, liderul PSD.
Liviu Dragnea a fost întrebat dacă are „bagajele făcute”, cu referire la decizia așteptată luni de la instanța supremă, el precizând „nu am nici un bagaj făcut”.
În iunie 2019, președintele PSD a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în acest dosar, pentru instigare la abuz în serviciu, fiind achitat pentru infracţiunea de fals intelectual.
• Liviu Dragnea: 3 ani și jumătate de închisoare cu executare
• Olguta Sefu: achitare pentru abuz in serviciu, un an cu suspendare pentru fals intelectual
• Valentina Marica: achitare pentru abuz
• Constantin Balaban: achitat pentru abuz, un an cu suspendare pentru fals intelectual
• Gheorge Nicușor: achitat pentru abuz, condamnat 3 luni suspendare pentru fals intelectual
• Adriana Botorogeanu: 2 ani cu suspendare
• Rodica Miloș: 3 ani cu suspendare
• Ionel Marineci: 3 ani cu suspendare
• Bombonica Prodana (fostă Dragnea)- Încetare proces penal, achitare pentru abuz în serviciu

Alte articole

9 Thoughts to “Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare”

 1. Anonim

  hai si marc langa el

  1. Anonim

   Borcea e mai viril!

   1. Anonim

    Borcea se insoara, ii ia pe Mazare si Dracnea !!! o sa fie foarte fericiti inpreuna!
    dar cel putin nu o sa se poate plnage de conditiile din puscarie

 2. Ioan

  Hoardele de criminali cioMAGARI condusi de nazistul Werner , alcatuite de leprele/pupincuristii/descreieratii de la gastile barbare numite penedelepre, uniunea smintitilor romani , pampitii basisti ,au dat lovitura si vor declansa masacrul romanilor cinstiti/normali . Vor pune in practica progromul lor , noua doctrina liberalo-wernerina „Dati cu parul (ciomagul cf. DEX)”

  1. Anonim

   Ioane, ai mare nevoie de un consult psihiatric….

 3. Din poza se pare

  ca, totusi, avea bagajele facute.

 4. Anonim

  poate ne explica si noua politia salajeana, DE CE NU ESTE FOLOSIT SISTEMUL DE MONITORIZARE A TRAFICULUI DIN ZALAU ?!?!!
  DE CE CELE 5 RADARE FIXE STAU DEJABA ??!?!!
  DE CE POLITIA REFUZA SA-I SANCTIONEZE PE SMECHERII SI NEBUNII DIN ZALAU ????!?!
  nu stiu cum sa faca (politia) aceea lista “oarba” ? adica pentru neinitiati/necunoscatori, exista o lista cu nr de inmatriculare, care ar trebui sa nu fie sanctionate ! pe acele nr de inmatriculare sistemul automat nu le-ar mai sanctiona, efectiv le-ar ignora !!! si aici apare marea problema a politistilor : pe cine treci pe aceea lista (care are cateva sute de nr de inmatriculare) si CINE ISI ASUMA ACEEA LISTA ?!?! adica cine o semneaza !!!! nici unul din fosti sefi si actuali sefi de politie din Salaj/Zalau nu au avut curajul/ inconstienta/ prostia sa semneze aceea lista “oarba” !!!

 5. Anonim

  si cam asta ar fi adevaratul motiv pentru care politia nu POATE/ VREA sa foloseasca inregistrarile video ale camerelor video si a celor 5 radare fixe !!
  sau sa fie altul motivul? unul legal? nu povesti ca cica sunt prea multe radare !!! no si ?!? sa nu incalce legea si nu ai de ce sa te temi de radare !! doar hoti si infractorii se tem de lege !!! si politia ar trebui sa inceapa sa-si indeplineasca adevarata menire: sa ne protejeze pe noi de infractori si hoti ! si nu pe ei , pe hoti/infractori !!
  p.s. riscul de a fi amendat pentru aceasi fapte de 2 ori nu exista !!! asa este gandit, reglat ,calculat sistemul, ca o masina sa nu fie amendata de doua ori pentru aceasi fapta ! camerele video si radarele fixe nu se suprapun ca si inregistrari !!!! iar daca esti MESERIAS/ NEBUN si circuli cu 120 pe boulevard, atunci MERITI sa fi sanctionat de topate cele 5 radare fixe si sa dea domnul ca la iesire din Zalau sa intri in primul cap de pod si sa mori dracului de tampit !

 6. Anonim

  ce-ti mai place Oliviane sa vorbesti despre psd si Dragnea. Nu te mai opresti cat la ziar cat pe fcbk. Esti tare ce mai

Leave a Comment