Liberalii sălăjeni fac zid în jurul lui Crin Antonescu

Atacul fostului premier liberal Călin Popescu Tăriceanu la candidatul oficial al USL la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu, stârneşte reacţii în interiorul PNL. Radu Căpîlnaşiu, preşedintele Partidului Naţional Liberal Sălaj, susţine necesitatea unităţii în cadrul partidului, menţionând, totodată, că liberalii au deja un candidat nominalizat la preşedinţie, în persoana lui Crin Antonescu – liderul partidului fiind validat şi în congresele PSD şi PC.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei de Biroul de Presă al PNL Sălaj, Radu Căpîlnaşiu consideră că, în ultima perioadă, s-a contatat o presiune crescândă asupra PNL şi, totodată, a candidatului la preşedinţie al USL, presiune care, în opinia liderului liberal, este realizată cu mijloace profesioniste de dezinformare. „Scopul acestui demers este de a acredita în opinia publică ideea că PNL este un partid afectat de tensiuni interne, iar candidatura lui Crin Antonescu este pusă în discuţie. Astfel, din punctul meu de vedere, chestiunea candidatului la preşedinţie din partea USL, nu doar din partea PNL, este o chestiune închisă, tranşată. A avut loc nu doar un singur Congres, cel al Partidului Naţional Liberal, ci şi congresele partenerilor noştri din USL – PSD şi PC – precum şi un Congres reunit al Uniunii Social Liberale, care a desemnat nu doar o idee despre un candidat al USL din partea PNL, ci l-a nominalizat ferm pe Crin Antonescu pentru această funcţie”, subliniază liderul liberal în comunicat. Totodată, Radu Căpîlnaşiu susţine că, în momentul de faţă, în afara intoxicărilor de genul amintit mai sus, pe agenda PNL şi, totodată, pe agenda publică există o serie de subiecte extrem de importante, cum ar fi bugetul, modificarea Constituţiei şi a legislaţiei electorale, cele care ţin de buna guvernare şi de adoptarea politicilor necesare.
Susţinerea lui Radu Căpîlnaşiu faţă de candidatura lui Crin Antonescu la preşedinţia României este, de fapt, o reacţie la recenta propunere a lui Călin Popescu Tăriceanu de organizare a unor alegeri interne în cadrul PNL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale.

21 Thoughts to “Liberalii sălăjeni fac zid în jurul lui Crin Antonescu”

  1. biroul

    e parerea lui personala,poate si a lui nistorescu si maghiu ,nu s-a consultat consultat cu nimeni.incearca sa dreaga busuiocul sa se puna bine cu crin dar e prea tarziu.capalnasiu nu e om politic ,habar nu are de politica,un om politic in asemenea momente tacea.tacea cum trebuia sa taca ,cand anunta cu surle si trambite ca pnl salaj are prefect si secretari de stat.

  2. EUgen

    La congresul PNL, Antonescu ii zice lui Capilnasiu:

    – Asculta, cum de aud numai lucruri negative despre tine: bei, fumezi, esti afemeiat. Nimic pozitiv nu ai in tine.

    – Ba da, domnu presedinte, sunt sero-pozitiv

  3. jucu

    Zid in jurul lui ceausescu ; zid in jurul lui antonescu zis cacarau –––– practici de pupincuristi invatate de la comunisti !!!!!!!!!!!
    Halal democratie ; partidele de stanga se pupa cu cele de dreapta in interesul comun de mentinerea ciolanului .
    Nu mai conteaza ideologia unui partid numai interesele meschine de grup ………….

  4. Anonim

    Romania o pata de rusine pe harta Europei. La asa popor asa conducatori!

  5. Anonymus

    In politica nu poate fi nimic definitiv transat. Politica este un organism viu, in continua miscare si adaptare in functie de conjuncturi. Daca nu am tine de aceste precepte am accepta si acum ca fiind valabil enuntul lui Hitler privind durata de viata al Reich-ului III german de peste 1000 de ani. Si a trait doar 12. Asa va fi si cu tov. profesor de istorie din Tulcea, Crin Cacarau, supranumit Antonescu, in dorinta de a fi urmasul Sf.Anton care a crestinat romanii in sec. VII. El crede ca va crestina PNL-ul de factura intelectuala pura. Optez pentru Tariceanu!

  6. Anonim

    Tariceanu daca candideaza la presedintie si are sustinerea usl-ului castiga detasat.Crin repetentul la o facultate relativ usoara -istorie nu va fi niciodata presedentele Romaniei .Asta are gafa in sange .Datorita lui a ramas basescu la cotroceni .A avut o sansa in vara trecuta dar a irosit-o.

  7. ANONIM

    Nu trebuie ales acum presedinte,CRIN e mai prost decat BASESCU.Treaba primarului e CURATENIA municipiului.

  8. popa prostu

    Vedeti ce oameni fara c…ie sunteti. Combateti, aveti pareri ,faceti aprecieri…etc, in spatele anonimului.
    Daca ati avea sange in voi nu ati fi cartite ce traiti in subteran ati iesi barbateste si va spuneti parerea ,ca doar nu a taiat Capalnasiu la nimeni capatana. Sau nu ar avea ce taia . Sunteti si fara cap si eunuci . Curajosilor !!!!!!!!!!

    1. Andreas

      Uite un ins curajos, caruia nu-i este teama sa semneze cu numele real. O singura nelamurire am: POPA PROSTU – care-i numele de botez si care-i de familie ?!

    2. liviu

      ba ia mai dute n p..a mea de curajos. cand te a botezat matta o fi intuit ca esti prost? o fi avut o presimitire? daca tu ii critici pe altii ca nu au c..ie si ca nu si dau numele , inseamna ca tu ti l dai .

  9. ion

    Pai mai anonim ca tine nu exista bai popa prostu PN-Lepra ordinara.

  10. Anonim

    PNL Salaj este plin de rahati , care mai de care, curve si amante!

  11. Anonim

    PNL Salaj se reduce la Radu Capalnasiu .El decide ce si cum si ceilalti executa.Nu sant pareri contrare.O FI BINE ,O FI RAU NU STIU .CE STIU ESTE CA aNTONESCU PROFESORASUL DE ISTORIE DE LA TULCEA NU O SA CASTIGE NICIODATA ALEGERILE PREZIDENTIALE IN ROMANIA.

  12. tudor

    Daca sa stabilit in USL in urma a 3 congrese ca d-l ANTONESCU va fi candidatul la presedentie eu cred ca asa trebuie sa ramina . Romanii incep sa inteleaga ca un lucru stabilit trebuie si respectat .

  13. Anonim

    Sa-l tzuci in cur pe escu escu Antonescuuuu

  14. coco

    Niste gunoaie, trag cu cel care e la putere. Daca ar iesi Tariceanu, ar trece langa el 🙂

  15. dar lingaul asta n-a fost pe la pd? daca ar castiga tariceanu disputa cu cacarau, lingaul ar fi de partea lui tariceanu. asta-i ca frunza: dupa cum bate vantul, se leagana.

  16. Anonim

    Asa-i omul schimbator , dar se pare ca ajunge tot timpul in barca castigatoare.Sigur ca a fost pd-list si basist cand erau astia pe val .Un om care se orienteaza si are grija de buzunarul propriu .Parca numai el este asa in politica romaneasca.

  17. Sorin

    Liberalii salajeni niste papa lapte fara coloana vertebrala!
    Fac orice da numai pt binele personal + ca-s mincinosi cu M mare.
    Deja il regret pe Boc si ai lui!

  18. ion

    fac zid de cacao in jurul lui cacarau ?

Leave a Comment