Kelemen Hunor despre o eventuală schimbare a prefecților: „Să nu ne facem că plouă!”

Kelemen Hunor, președintele UDMR  a declarat vineri, la Zalău,  că în problema schimbării prefecților de către Guvernul nou instalat la București, trebuie admis faptul că orice guvern  are responsabilitatea și totodată opțiunea în ceea ce privește alegerea prefecților cu care urmează să lucreze. Kelemen Hunor a declarat că nu domnia sa decide în această problemă prin urmare, poate avea doar o simplă opinie . ”Ce am înţeles eu, este că se va face o analiză și  oricum, prefecţii şi subprefecţii sunt reprezentanţii Guvernului şi trebuie acceptat că orice guvern are această responsabilitate, de a lucra la nivelul prefecţilor şi subprefecţilor cu cine doreşte. Deci aici nu trebuie ”să ne facem că plouă”. Deci chiar este nivelul politic pentru un guvern. În ceea ce priveşte deconcentratele, instituţiile subordonate, e un alt aspect. Dar prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu. Să nu ne facem că nu înţelegem’, a spus pre;edintele UDMR.

4 Thoughts to “Kelemen Hunor despre o eventuală schimbare a prefecților: „Să nu ne facem că plouă!””

  1. sa traiti bine

    da subprefectii?Ungur bulan ,ce sa mai spui de udmr,au fost cot la cot cu hotii ,25 de ani,ce politica?

  2. Anonim

    Trimiteti-l pe roby la scoala sa invete limba romana si abia apoi sa va ganiti sa-l puneti prefect.Guvernul este Guvernul Romaniei asa ca reprezentantul in teritoriu nu poate fi unul care nu stie limba romana.

  3. stepimar

    Dacă credeţi cu adevărat că sunteţi sortiţi să aveţi succes în viaţă, atunci, indiferent de ce se întâmplă, veţi continua să vă croiţi drumul spre atingerea scopurilor stabilite. Nimic nu vă va opri. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:stepi26@gmail.com

Leave a Comment