Iuliu Nosa, dezamagit de colegii sai parlamentari

Iuliu Nosa, dezamagit de colegii sai parlamentari

Avand in vedere ce s-a intamplat in Parlament, miercuri, la votul pentru motiunea de cenzura, imi exprim totala dezamagire. Cert este ca, de miercuri, avem un Guvern cu zero sustinere parlamentara, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PSD, Iuliu Nosa. Acesta este de parere ca parlamentarii care nu au votat miercuri nu reprezinta interesele celor care i-au ales:

A fi parlamentar si a nu-ti exprima punctul de vedere prin vot, intr-un asemenea moment, arata ca, de fapt, tu nu reprezinti sub nicio forma populatia care te-a trimis in Parlamentul Romaniei. Sincer, imi pare rau pentru colegii mei parlamentari din Salaj pentru ca nu si-au exprimat punctul de vedere prin vot. De fapt, acestia nu au facut altceva decat sa respecte o decizie politica, dictata de propriul partid. Atunci, ma intreb la ce mai este bun votul uninominal? Daca asta a insemnat reformarea clasei politice, atunci eu nu mai cred in acest demers.

Iuliu Nosa a atacat si subiectul privind Legea invatamantului, spunand ca Guvernul Boc a platit UDMR-ului un pret prea mare pentru ca reprezentantii acestui partid sa nu voteze motiunea de cenzura. Oricum, nu Legea invatamantului rezolva problemele economice si politice din tara. Insa, ce a reusit acest Guvern, este ca a introdus noi stari de tensiune in societatea romaneasca, a adaugat social-democratul.

In alta ordine de idei, Iuliu Nosa a facut cunoscut ca a semnat deja pe tabelul cu parlamentarii care vor sa initieze o noua motiune de cenzura – de aceasta data pe Legea invatamantului – la adresa Guvernului. Conform deputatului, viitoarea motiune de cenzura ar putea avea loc in perioada 8 – 15 noiembrie.

Leave a Comment