Ionel Ciunt, viitorul prefect de Salaj

Ionel Ciunt, viitorul prefect de SalajS-a stabilit ca, in judetele in care Consiliul Judetean este condus de catre un presedinte al unui partid aflat la guvernare, prefectul sa aiba aceeasi coloratura politica. In cazul nostru, functia de prefect va reveni PSD, a facut cunoscut, in urma cu o saptamana, presedintele Consiliului Judetean si, totodata, liderul PSD Salaj, Tiberiu Marc. Acestea fiind spuse, PSD a inceput demersurile pentru a putea veni cu o propunere in ceea ce priveste persoana care va ocupa fotoliul detinut azi de prefectul Andrei Todea.

Contactat, Tiberiu Marc ne-a declarat vineri ca, in cele din urma, in cadrul organizatiei PSD Salaj, s-a ajuns la concluzia potrivit careia cea mai potrivita persoana pentru a prelua functia de prefect ar fi Ionel Ciunt. Propunerea noastra este ca Ionel Ciunt sa preia functia de prefect de Salaj, a marturisit presedintele social-democratilor salajeni. Mai mult de atat, cel nominalizat a confirmat, la randul sau, afirmatia liderului PSD Salaj: Intr-adevar, eu sunt cel nominalizat de catre colegi pentru a reveni in functia de prefect de Salaj. De altfel, Ionel Ciunt a mai ocupat acest fotoliu, in perioada aprilie 2004 – ianuarie 2005. Totodata, acesta a candidat si la alegerile parlamentare din 2008, cand a pierdut la mustata, mai precis la doar 570 de voturi, functia de deputat in Colegiul Zalau.

In momentul de fata, Ionel Ciunt detine functia de director adjunct al Directiei Sanitar Veterinare Salaj.

Cat priveste functiile de subprefecti, vizate de aceasta data de catre cei de la PDL Salaj, presedintele acestei organizatii, deputatul Lucian Bode, tine sa sublinieze ca, avand in vedere numarul mare de candidati pentru aceste posturi, deocamdata, nu poate sa dezvaluie vreun nume. Cu toate acestea, insa, surse neoficiale din cadrul partidului sustin ca atat fostul viceprimar de Zalau, Onorica Abrudanu, cat si presedintele PDL Zalau, Claudiu Barsan, ar fi cei nominalizati sa intre in rolurile de subprefecti de Salaj.

Leave a Comment