Între două „curente” liberale, Mirel Taloş este obligat să accepte superioritatea lui Radu Căpâlnaşiu

Radu Căpîlnaşiu, preşedintele PNL Sălaj, a declarat luni că este conştient de faptul că deciziile sale nu-i pot mulţumi pe toţi liberalii sălăjeni, însă noul mandat obţinut la Conferinţa Judeţeană a PNL Sălaj îl obligă să facă mai mult în acest sens. De asemenea, liderul peneliştilor sălăjeni a ţinut să sublinieze că nu va exista nicio „vendetă” în PNL Sălaj, după încheierea alegerilor din cadrul organizaţiei. „Asigur pe toată lumea că nu vor exista vendete împotriva celor care au o altă opinie faţă de a mea”, a spus Radu Căpîlnaşiu, luni, în cadrul unei conferinţe de presă. Liderul liberal a adăugat că, pentru PNL Sălaj, candidatura deputatului Mirel Taloş la preşedinţia organizaţiei a fost un lucru benefic. „Până la urmă, a fost o competiţie benefică pentru noi. Am aflat, astfel, anumite lucruri care ni se impută nouă, celor care am făcut parte până în prezent din conducerea organizaţiei”, a spus preşedintele PNL Sălaj, care a dezvăluit că unul dintre reproşurile venite din tabăra adversă este legat de „o anumită lipsă de comunicare” din partea sa.
La rândul său, deputatul Mirel Taloş, contracandidatul lui Radu Căpîlnaşiu la preşedinţia PNL Sălaj, a apreciat că a fost vorba despre o competiţie „morală şi corectă”, nicidecum de vreun „atac la baionetă”, făcând aluzie astfel la titlul articolului publicat de ziarul nostru, în care se făcea cunoscut că a fost învins în lupta pentru şefia organizaţiei. Continuând şirul aprecierile pozitive la adresa candidaturii sale, fără să conştientizeze că, de fapt, prin declaraţia sa mărturiseşte că ar exista „fracţiuni” în interiorul PNL Sălaj, Mirel Taloş susţine că, din această competiţie, a avut de câştigat toţi liberalii sălăjeni, indiferent de „curentele” din care fac parte: „Cred că ambele <> (cel mai probabil „curentul” Radu Căpîlnaşiu şi „curentul” Mirel Taloş – n.r.) au avut ceva de învăţat din această competiţie. Fără niciun dubiu, partidul merge înainte, la fel de unit ca şi până acum”, a ţinut să precizeze liberalul, declaraţie care a adus zâmbete ironice pe feţele colegilor săi de partid prezenţi la conferinţa de presă.
Reamintim că, duminică, în cadrul Conferinţei Judeţene a PNL Sălaj, liberalii au ales noua structură de conducere a organizaţiei. În urma numărătorii voturilor, Radu Căpîlnaşiu a obţinut majoritatea preferinţelor delegaţilor liberali prezenţi la Conferinţă, şi anume 181 de voturi “pentru”, 76 “împotrivă”, iar 6 au fost nule.

8 Thoughts to “Între două „curente” liberale, Mirel Taloş este obligat să accepte superioritatea lui Radu Căpâlnaşiu”

  1. Academia Stefan Gheorghiu

    Radu Capilnasiu si Mirel Talos doua nulitati politruce la orizontul politicii salajene!,,Succesuri” a la EBA.

    1. Anonim

      Pai daca esti grozav dumitale ce nu te bagi la inaintare.Esti istetz foc ba

  2. ion

    „deciziile sale nu-i poate mulţumi ” NU PRE SUNA ROMANESTE OLIVIAN!

  3. Anonim

    Bravoooo Capilnasiu !!!! ai demonstrat inca odata ca meriti sa fi primar si presedinte.le dai peste nas astora

  4. carcotasu'

    cum de PNL nu are un salajean pus in parlament, si l-a pus pe viitura de Mirel sa ne reprezinte
    se repeta povestea cand la Slaj au candidat cei din Bihor, d-nul Nicula

  5. Anonim

    astia de la PNL is niste labagii, de un an au fost alesi si nu au facut nimic pentru nivelul nostru de trai

    i.am votat degeaba, sa dea focul peste ei de magari si mincinosi ordinari

  6. Anonim

    somn usor pnl,capalnasiu ve
    ghiaza pentru tine.

  7. […] Radu Căpîlnaşiu, preşedintele PNL Sălaj, a declarat luni că este conştient de faptul că deciziile sale nu-i poate mulţumi pe toţi liberalii sălăjeni, însă noul mandat obţinut la Conferinţa Judeţeană a PNL Sălaj îl obligă să facă mai mult în acest sens. De asemenea, liderul peneliştilor sălăjeni a ţinut să sublinieze că nu va exista nicio “vendetă” în PNL Sălaj, după încheierea alegerilor din cadrul organizaţiei. “Asigur pe toată lumea că nu vor exista vendete împotriva celor care au o altă opinie faţă de a mea”, a spus Radu Căpîlnaşiu, luni, în cadrul unei conferinţe de presă. Liderul liberal a …mai multe stiri […]

Leave a Comment