Guvernul Orban a fost demis. Moțiunea de cenzură a PSD a trecut

Guvernul Orban a fost demis miercuri, la trei luni și o zi de la învestire, după ce moțiunea de cenzură a PSD a trecut la votul Parlamentului. Au fost prezenți 423, voturi exprimate 400, anulate 0, voturi exprimate pentru adoptarea moțiunii 261, voturi contra 139, abțineri – 0.
Pentru a trece moțiunea erau necesare 233 de voturi. Trecerea moțiunii de cenzură și demiterea Cabinetului Orban reprezintă primul pas în organizarea alegerilor anticipate.

“Un Parlament de forțe retrograde. Sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea și nu veți scăpa de asta în toată cariera dumneavoastră. Nu numai că a fost semnată candidatura dumneavoastră de acest stăpân, dar trei ani de zile l-ați slugărit și ați votat toate proiectele împotriva interesului României. Puteți să faceți ce vreți, nu mă las judecat de voi. În trei ani de zile ați arătat clar de ce sunteți în stare, de sărăcie, dezinformare, slugărnicie și nu ați adus nimic bun României”, a spus Ludovic Orban la începutul discursului său de la moțiunea de cenzură.

 

Alte articole

16 Thoughts to “Guvernul Orban a fost demis. Moțiunea de cenzură a PSD a trecut”

 1. Anonim

  CIRC SI PAINE…

  1. Anonim

   Din păcate, doar circ…

 2. Anonim

  Dracu sa va ia pe toti, ati dus tara asta de rapa!!!!

 3. Anonim

  Adică cum marele bărbat de stat olivian vadan rămâne fără job?

 4. Anonim

  Liberalii arunca tara in criza vrand anticipate, nu maresc pensiile cu 40% cum prevede legea !

  1. Anonim

   Da ai avut acum vreo revelaţie??? Chiar credeai că liberalii vor mări altceva decît ,,gaura,, lui Cîţu?

 5. Anonim

  COMUNICAT CATRE TARA SI POPOR

  Sa sune trambitele , vuvuzelele , buciumile , sa bata tobele , toacele , sa anunte in cele 4 zari pana la marginile Pamantului , sa anunte vestea vestilor AM INFRANT !!!
  Cei trei crai ai ciumei cacanii : Werner , Orban , Rares

 6. Anonim

  Păi bine, Orbane, pixul lui Klaus o fi mai cu moţ? Că, ce pixu meu si tu ai ieşit tot dintr-un pix. Pixelii mamii voastre!.

 7. Anonim

  3 luni si gata pa la revedere. Tare tare. Bravo. Parlament compus in majoritate din maimuțe. Atâta se putu. Asta fu.

 8. Anonim

  Urât blat. Urât. Dar nu uitați inteligentilor – majoritatea romanilor vor o schimbare fundamentala. Nu va mai vor tot pe voi iar și iar și iar. Poate va iese schema in 2020. Dar in 2024, când Iohannis iese din mandat, cine va mai aduce voturi? Ce va faceți ca demografic dispar încă 1 milion de pensionari (inlocuiti de tineri), 1 milion de săteni care o sa plece la orașe sau in diaspora? Cine mama naibii va mai Votează atunci?

  Noi avem timp. Avem o viața in față. Voi nu.

 9. Anonim

  Nu neaparat ne-am.bucurat ca a fost pnl la putere,ne-am bucurat ca am scapat de psd chiar si pt 3 luni…Romania a protestat impotriva psd-lui mereu…partidul e un cancer pt Romania,pt ca a disparut dancila si dragnea nu inseamna nimic,ei au fost doar o tumoare inlaturata…o sa avem penali incontinuare la guvernarea tarii,pensiile speciale o sa revina…schimbam iara guvernul si ministrii,o sa promitem iara marea cu sarea….o sa dam vina pe guvernul orban(3 luni) pt nenorocirea din tara…,intre timp noi oamenii de rand vom murii incet incet cu speranta ca odata si odata o ss fie bine sinin tara asta….

 10. ioan delu

  Sica Mandolina era sa dea ieri in apoplexie.

 11. IOAN DREPTARE

  Este imperios necesar sa se aplice ce s-a HOTARAT DE CATRE POPOR = 300 de parlamentari=
  Ridicati pragul electoral la 10 procente.
  Hotii si banditii ce ne conduc nu inteleg ca, 465 nu este egal cu 300 numai, dupa mintiuca liderilor iluminati din Romanica noastra.

 12. Anonim

  Oare IOHANIS daca vrea sa fie tot numai a lui nu se gandeste ca ar fi mai bine sa ne spuna ca este urmasul lui carol si vrea un nou regat , ca sa stim si noi si sa votam.

 13. Anonim

  Orice om normal , in afara de „normalii ” lui Werner , isi da imediat seama de postarile ciumatilor cacanii care populeaza pe diferite siteuri . Nici unul din acesti ciumati , de la cel mai inalt nivel (presedinte , premier, ministri , parlamentari ) pana chiar jos (la populime ) , nu reuseste sa compuna un mesaj de cateva propozitii simple (subiect. +predicat ) care sa prezinte o realitate , cu argumente legale/logice , cu bun simt si cu un anumit grad de obiectivitate . Toti , dar absolut toti , folosesc un limbaj de mahala (mult spus !) ,cu minciuni , devieri de la subiect , cu cat mai multe injuraturi , ineptii , cuvinte obscene , atacuri urate la persoana , Aceste lucruri dovedesc fara dubiu , „calitatile ” acestei specii ,din care pe primul loc se situeaza prostia lor infinita/incurabila ?!

 14. Anonim

  La d-na TURCAN i-au crescut pantalonii, sau si-a pierdut centura ,poate o ajuta cineva.

Leave a Comment