Fundaţia “Rus Dumitru” a făcut daruri pensionarilor nevoiaşi

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Fundaţia “Rus Dumitru” a pregătit o surpriză pentru 1.300 de pensionari din municipiu. Vârstnicii au fost invitaţi ieri, la Activ Plazza Mall Zalău, pentru a primi câte un pachet cu dulcuri. “Cea mai mare bucurie pe care o am este că pot ajuta. Fac acest gest pentru că în ultimii 23 de ani, cei de la conducere v-au sărăcit şi v-au adus în stadiul disperării”, s-a adresat Dumitru Rus pensionarilor veniţi la mall pentru a-şi ridica darurile de Moş Nicolae.
Aceasta nu este prima acţiune caritabilă pe care Fundaţia “Rus Dumitru” o derulează în judeţ. Prin intermediul acestei organizaţii, omul de afaceri a acordat burse şi premii speciale elevilor din liceele Jiboului, care au obţinut rezultate foarte bune la învăţătură. Începând din luna iulie a acestui an, în colaborare cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor şi bisericile ortodoxe din Zalău, Fundaţia oferă, lunar, în baza unei cartele, patru pâini gratuite pentru 1.300 de persoane vârstnice, ale căror venituri nu depăşesc 500 de lei.
(P)
Andreea Vilcovschi

11 Thoughts to “Fundaţia “Rus Dumitru” a făcut daruri pensionarilor nevoiaşi”

  1. marin

    daca nu participa la alegeri mai bine isi taia o mana decat sa facaa cadouri….

  2. Anonim

    Mirel Talos, campion national la spart bani publici in deplasari: A reusit sa cheltuiasca 91 de milioane de lei vechi doar pe deplasari
    Etichete: deputat salaj, gheorghe mirel talos, mirel talos, salaj
    Deputatii si-au decontat din bani publici zeci de zboruri facute în interes personal sau la actiuni de partid. Cotidianul a facut topul parlamentarilor „zburatori” care, numai în ultimul an, au usurat bugetul Camerei Deputatilor cu aproximativ 14 miliarde de lei vechi.

  3. Anonim

    Tembelul asta mai bine ar plati salariile angajatilor proprii, decat sa se impauneze atata. Cat e de sincer poate fi gestul celui care dupa ce da o paine, clameaza in gura mare acest lucru?!
    Asta vrea in Parlament or ca sa se racordeze direct la conducat banului public pentru a da de lucru autocisternelor de pacura care acuma zac, or ca sa faca pierdute niscai dosare penale….
    Nicidecum nu are in vizor binele salajenilor….Demagogie de cea mai joasa speta…Cabotin de doi lei…

  4. avramfitiu

    ala din spatele lui mitru nu e stanciu frigider? a tunat si s-au adunat. hotii, banditii, smenarii, teparii, lepadaturile

  5. Marioara

    Bai…”postacilor”

  6. Anonim

    Unde r lepadaturade Sandru, a murit oare

  7. Anonim

    Sa dea domnul ca mult il mai blestem

  8. Rusu a dat si da daruri celor mai saraci.De ce nu face la fel si contra candidatul sau d-ul NOSA? Eu o sa-l votez pe acest om. Apoi d-ul RUS a creat locuri de munca,de ce-l blamati?

  9. un...artist

    „d-l RUS ” ati spus? Cine credeti ca-i mai spune domn inafara de el insusi? Cine-l cunoaste, i-ar spune…stiti voi cum…

  10. Sandru mai lipsea langa Rus si Stanciu

    Si erau toti teparii Salajului in acelasi loc…

  11. Tibi Varga

    Regret profund ca te-ai inscris sa candidezi intr-un partitd de acesta de garsoniera,te-as fi votat impreuna cu fratele meu,cu ce-a mai mare responsabilitate dar suntem minori! :))

Leave a Comment