Fostul prefect Florin Florian – candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean

Conducerea Partidului Social Democrat  (PSD) – Organizația Județeană Sălaj a stabilit, luni, împreună cu primarii PSD din județ, candidatul din partea formațiunii politice pentru alegerile privind președinția Consiliului Județean. Candidatul PSD este fostul prefect al județului, Florin Florian, fiind susținut în unanimitate pentru a intra în cursa alegerilor pentru șefia Consiliul Județean.

 

 

24 Thoughts to “Fostul prefect Florin Florian – candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean”

 1. Silmeu

  Un om cu experienta, apropiat de oameni. Cu siguranta va face mai mult pentru acest judet decat ceicare promit marea cu sarea,avand zero expertiza in administratie! In plus,un om cu mult bun simt. Mult succes, va sustinem!

  1. Anonim

   un PSDist trup si suflet. Nare mama, nare tata, doar partidul si conducerea lui !!!
   sa va fereasca Dumnezo sa-l fi suparat cu ceva in viata, ca este un „elefant” care nu uita si nu iarta !!

 2. Anonim

  Nu sustin PSD,dar de cand am vazut ce numiri nepotiste si fara nicio competenta aufost facute de liberali in Salaj, m am lamurit! In plus, nu pot sa sustin un cantaret de muzica populara fara scoala administrativa sau macar putina experienta pt o asemenea functie, ca sa conduca un judet, imi pare foarte rau. Asadar, consider ca Florin Florian este de departe o alegere inteleapta, daca de alegeri bune nu mai avem loc aici. Si eu il votez.

  1. Anonim

   cantaretul este a fost consilier local, consilier judetean si conduce Casa sindicatelor de 10 ani !!

 3. Anonim

  Simi Bisnitaru valideaza si sustine aceasta candidatura

 4. Silviu

  Nu l-am cunoscut, pe acest Florian, pare un om serios, dar daca este prieten cu Fort Calin si cu Ciunt pentru mine lucrurile sunt clare. Imi pare rau, Simi Bisnitaru Batranu!

  1. Anonim

   cine se aseamana se aduna ! in PSD doar gunoaiele si rahatul se ridica deasupra !!

 5. Maria

  Si ce propune dl, Florian?? Care e strategia lui pentru judetul Salaj?

 6. M

  VREDNIC ESTE, DOAMNE AJUTA.

 7. Anonim

  O sa plangem dupa Marc. Da judetul gata,munca lui de 15 ani. Spital exceptional, drumuri f bune, etc . Multumim Marc. Ad trebui sa te mai gandesti …

 8. Olx

  Cum sa votezi mah tot comuniști ? Un om afiliat la pardidul coruptilor pesede fara îndoiala are o gândire și un caracter îndoielnic !
  Spune-mi cu cine te însoțești ….
  Grupul infracțional organizat pesede …..bleah

 9. Anonim

  Silviu si Olx subscriu! De aceea nu voi vota Psd ,ne a ajuns 30 de ani ca Salajul= Teleormanul Ardealului.

 10. Anonim

  nu votam cufureala galbena !!!

 11. Nicol

  După Marc da, după Alina nu _

 12. Anonim

  Voteaza lingaii tai psdracnisti ca majoritatea noastra nu vom vota PSD-ul .Ne-am lamurit de Psdracnea.

  1. Ciuma cacaniu- gălbuie

   Si noi ne-am lamurit cu PNL -PD la carma Zalaului 12 ani. DOISPREZECEEEE, auzi? Si Zalaul l-au lasat o ruina, la fel si tara. Ca nici astia de la psd nu fac mare lucru, asta e alta poveste dar macar in 4 ani tot au mai miscat ceva.

   1. Anonim

    S-o lamurit capul ala al tau sec ciumete rosu !Unde-s marile proiecte promise de psd in 2016 ?S-a facut din 2016 mult si prost si pe bani multi arondati firmelor de casa ale psd.Hai sictir psd !ca nu mai tine „vrajeala electorala ” marca psdracnea ,programul din scoarta-n scoarta al vostru din care nu s-a realizat nimic.

    1. Anonim

     10:48 Hai, fugi cu cercul de-aici! Avea marinarul o vorba: Adio PDL! Intelegi? Salajenii nu mai pun botul la mandoline si serenade! Hai sictir!

     1. Anonim

      10. 48, ai perfecta dreptate!!! Am avut liberalism 12 ani la Zalau. Nu s a facut nimic. Zero invedtitii,12 ani! Nimic!!!!! Saracie si mizerie din partea ciumei cacanii! E drept,nici parazitii prostovani pesedisti nu au faut.mare.lucru,dar sunt doar 4 ani si,totusi,investitii se vad. Asa putine cum sunt. Hai sictir ciuma cacanie si trubaduri la condicerea jdetului,ramane cum am stabilit!

 13. Anonim

  Nu presedintele cons judetean este important, el este de reprezentare, sunt importanti consilierii si vicepresedintii care musai trebuie sa fie de specialitate, in principal economisti, juristi, ingineri !!! Asa ca nu este obligatoriu sa ai expertiza in administratie ca sa fii presedintele cons. judetean, experienta in management pot sa fiu de acord !

 14. Anonim

  Ce a făcut DIS in 10 ani la Casa de Cultura? In afara de a cânta?

 15. Anonim

  A cântat la PIN in 2010, apoi a trecut la PD, (a cântat prohodul și aici), acum e la PNL, cu ceapâlnașiu, Bode și Como. Tare de tot…

 16. Anonim

  Clar Florin Florian! Inchid ochii ca e pesedist, are experienta si ca Prefect a fost chiar ok. Cu mult peste altii. Ce sa facem cu ” Doru-i dor” si alte cantece de nunta, pe acolo? Imi pare rau pt dl Dinu Iancu,toata stima pt realizarile artistice. Insa in adminostratia locala si in cea judeteana, unde a ocupat functii de consilier, a fost inexistent! Zero activitate, initiative, luari de cuvant. Doar prezența fizica,la numaratoare.
  Succes d le Florian,va sustin si ca mine sunt foarte multi. Lumea s a saturat de nepotismele incompentente numite pe filiera Bode – Turcas pestenTOT!!!

 17. Anonim

  Cine il cunoaste pe Florin Florian, stie ca are probleme serioase la mansarda. Macar cu securistul puteai discuta, dar asta-i dus rau.

Leave a Comment