Florian Florin, numit de Guvernul Grindeanu în funcția de prefect al Sălajului

Guvernul Grindeanu a adoptat în ședința de miercuri o serie de hotărâri de Guvern privind încetarea exercitării unor funcții publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcții publice. Una dintre hotărâri este cea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare, a funcției publice de prefect al județului Sălaj de către domnul Florian Florin.

După cum anunțam, în exclusivitate, în urmă cu o săptămână, Guvernul PSD-ALDE a demarat acțiunea de schimbare a prefecților “tehnocrați”, numiți de Guvernul Cioloș, astfel că reprezentanții Executivului în teritoriu urmează să fie schimbați dintr-un moment în altul. În Sălaj, schimbarea prefectului Marin Nițu a avut loc mai devreme decât preconizam, astfel încât acesta urmează să fie înlocuit foarte curând cu Florin Florian, inspectorul șef al Inspectoratului Județean în Construcții Sălaj. Acesta își va prelua atribuțiile de prefect odată cu publicarea hotărârii Guvernului în Monitorul Oficial al României.

Florin Florian a fost simplu membru al PSD Sălaj, provine din “aripa tânără” a partidului, are 42 de ani, iar din 2009 conduce Inspectoratul Județean în Construcții Sălaj.

14 Thoughts to “Florian Florin, numit de Guvernul Grindeanu în funcția de prefect al Sălajului”

  1. K

    Paul Pop noul director. Ca nu i-a iesit cu Citadinu

    1. X

      Nope, nici un paul Pop.Director va fi fiica lui Nosa ,care lucreaca la Inspectoratul de stat pentru constructii, altfel de ce crezi ca tocmai Florian ? 😉

      1. Anonim

        Iaca un vizionar destept!

  2. Anonim

    aripa tanara la 42 de ani? atunci gireada la 26, de unde provine din aripa juniorilor?

  3. Deez

    la 42 de ani esti batran? daca te simti asa, foarte bine.

    1. Antigelu'

      Nesimțit ordinar! Cum îți permiți mai oligofrenule sa jignești când ai tu chef pe oricine? Sa-ti fie rusine, bai meduza dezmembrată. Ai pile la magazin sălăjean de te lasă sa-ți postezi toate porcăriile ce îți trec prin țeasta aia vidată?

      1. calin

        I-au sters comentariile, in sfarsit. Oamenii astia din redactie sunt prea cu bun simt si mai acorda o sansa celor precum personajul la care te referi însă din păcate uite ca nu are niciun fel de efect intelegerea lor. Sper ca a fost blocat ca sa nu.mai aibă accres la comentarii pentru ca omul este plecat cu pluta rau de tot, familia ar trebui sa il interneze.

        1. Ampulin Angelin

          De laturile lui Antigel sau de Deez vorbesti mey bashinosule?
          Astia 2 in 1 ca samponu au mesaje foarte pacifiste,nu,neofensatoare si culte,nu?
          La fel ca al tau si a babetei basinoase de la populile Magurii..

  4. Anonim

    sa traiasca toti GIREZII …. muhahaha

  5. ANGELA Nemes - Simleu Silvaniei

    Va Multumesc, ca cututoare fidela si cetatean al acestui judet, pentru ca ati înlăturat comentariile pline de injurii, jigniri la adresa cititorilor, autorilor si subiectelor articolelor dvs. care provin asa cum lesne se poate observa, dibtr o singura ” sursa creativa”. Este vorba despre un personaj cu grave afectiuni psihiatrice, ce poate fi văzut la multe din articolele din ziar. Asemenea exemplare trebuie inlaturate, nu suntem obligati sa suportam toate.mizeriile acestui gunoi care înjura si jigneste in cel mai abject mod! Speram ca măsura este de natura sa il inlature de tot, altfel nu se poate pentru ca a umplut tot ziarul cu invective, pornografii si înjurături absolut odioase, gratuite. Locul acestor indivizi este la sanatoriu, nu in dialogurile civilizate cu cititorii sau cu autorii articolelor! Va Multumesc

    1. Anonim

      Sa mori tu,bubalino?

    2. Ciomu

      Asa-i mai preostalaule calin beshin!
      Lasa comentariile care le convin si care-i favorizeaza.ca in rest nu au ratting nici cat Nazuinta lui Varga,care se vinde infinit mai bine…….
      La asa prostaci ca tine si lieliea Nemes,nu ma mira ca au succes numa cu mica publicitate si nu-i citeste nimeni!

    3. Cututoarea.....

      …ca putoarea……
      Rage analfabetismul useritociolosheet!
      Daca nu mai este sampanie si sampanizare in Simleu,s-au apucat leliucile sa bea palinca de pufoaica si electrozi…….

  6. vitali

    Cautam persoane pentru a munci in domeniul operator calculator.Programul este part-time,full-time.Info la vitali.elade96@gmail.com

Leave a Comment