Femeile liberale condamnă ”trădarea” lui Tăriceanu

Organizația Femeilor Liberale (OFL) condamnă atitudinea fostului senator liberal, Călin Popescu Tăriceanu, și cred că acesta nu a respectat statutul Partidului Național Liberal și a încălcat deciziile luate în organele de conducere. ”Cu o majoritate covârșitoare, delegația permanentă a Partidului Național Liberal a decis să nu mai continue colaborarea în cadrul USL. Motivul încetării colaborării în această alianță este că PSD nu a dorit să susțină politicile liberale în sprijinul cetățenilor. Aceste politici trebuiau să fie continuate și implementate de oameni de valoare, integri și competenți precum Klaus Iohanis a cărui credibilitate și prestație politică este foarte bine percepută de cetățeni”, a declarat deputatul Lucia-Ana Varga, președintele OFL.
În opinia conducerii OFL Sălaj, Călin Popescu Tăriceanu ar fi trebuit să respecte poziția Partidului Național Liberal, discutată și hotărâtă în ședința de marți, și nu să poarte negocieri în direcții diferite decât cele votate în Delegația Permanentă a PNL. “Demersul personal al domnului Călin Popescu-Tăriceanu este realizat într-un moment în care Partidul Naţional Liberal, în forurile sale statutare, a luat o decizie clară în legatură cu poziţia în raport de situaţia politică actuală. Mai mult, această decizie a fost una adoptată cu o largă majoritate, fapt care dovedește o voinţă politică clar definită şi puternic susţinută de întregul partid. În aceste condiţii, OFL Sălaj dezaprobă cu tărie demersul domnului senator Călin Popescu-Tăriceanu și exprimă necesitatea unității Partidului Național Liberal, în vederea  păstrării poziţiei partidului nostru ca principală forţă politică de dreapta în România”, opinează Rodica Pop-Seling, președintele OFL Sălaj.
Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu, fără a avea un mandat din partea PNL, a mers miercuri la primul ministru Victor Ponta și a negociat menținerea guvernului USL, deși conducerea liberală a votat cu o majoritate covârșitoare denunțarea protocolului USL și ieșirea de la guvernare. Tot miercuri, Tăriceanu a demisionat din PNL, anunțând că va construi un nou partid liberal și va candida la alegerile prezidențiale din iarnă.

8 Thoughts to “Femeile liberale condamnă ”trădarea” lui Tăriceanu”

  1. Anonim

    Ei na ca s-a gasit cine sa-l condamne pe Tariceanu si tradarea lui tanti folcrorista Seling. Tariceanu asta a fost membru marcant al PNL timp de 24 de ani,ministru de doua ori,presedinte Pnl,singurul prim-ministru liberal de dupa 1989.Daca nu-l condamna si la HORA TV n-a facut nimic.Unii oameni nu au simtul ridicolului.

  2. Anonim

    Liberalii care vor binele cetatenilor si liniste in tara trebuie sa treaca de partea lui Tariceanu.Pacat ca a trebuit sa demisioneze din PNL.Majoritatea care a votat ruperea USL trebuia sa-i ceara demisia lui Crin Antonescu.Nu peste mult timp o sa regrete alegerea facuta

  3. Anonim

    ce de binevoitori!

  4. Anonim

    tariceanu presedinte

  5. Anonim

    ne-am saturat de mascariciul de Antonescu nu mai avem nevoie de un Basescu

  6. Anonim

    SELING ASTA II AMANTA LUI CAPILNASIU?

  7. Anonim

    sigur ii corect „femeile liberale” din titlu’???..si nu…??

  8. Anonim

    Tariceanu presedinte !

Leave a Comment