Fara rezultate bune la europarlamentare: Lucian Bode va fi schimbat

Fara rezultate bune la europarlamentare: Lucian Bode va fi schimbat Surse din cadrul PDL sustin ca, ieri, in cadrul Sedintei Colegiului Director al partidului, liderilor judeteni li s-a transmis ca un scor la europarlamentare, sub cel obtinut de PDL la alegerile parlamentare, va duce la schimbarea lor din functii. Anuntul a fost facut intr-o sedinta in care democrat-liberalii au avut de stabilit strategia de final de campanie electorala pentru Parlamentul European. Mi se pare absolut corect ca, in cazul in care organizatiile din teritoriu nu isi ating targetul impus de la centru, liderii acestor filiale sa fie schimbati, a spus, ieri, presedintele PDL Salaj, Lucian Bode. Acesta a adaugat faptul ca, pana la aceasta data, mai precis la jumatatea campaniei electorale pentru Parlamentul European, PDL Salaj si-a respectat intru totul calendarul actiunilor stabilite.

Intalnirea conducerii PDL cu presedintii organizatiilor din intreaga tara a avut ca principal scop mobilizarea pentru un final de campanie electorala in forta, in conditiile in care ultimele sondaje plaseaza PDL pe primul loc in optiunile electoratului, insa la o diferenta foarte mica de PDL.

In cadrul reuniunii au mai fost analizate actiunile de campanie, din ultimele doua saptamani, s-a stabilit programul actiunilor electorale pana la finalul campaniei, dar si programul din ziua de alegeri, astfel incat sa se asigure mobilizarea activului de partid la vot, intr-un numar cat mai mare.

Leave a Comment