Europarlamentarul PSD Victor Negrescu, la Zalău: „Transilvania va avea birou la Bruxelles”

 

Prezent la Zalău, Victor Negrescu, europarlamentarul social – democrat, a anunţat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că va fi deschisă la începutul anului viitor o reprezentanţă regională la Bruxelles pentru o promovare mai bună a Transilvaniei. „Am propus în cadrul alegerilor europarlamentare un proiect pe care deja l-am demarat în Parlamentul European, care se numeşte <<Delegaţia Transilvaniei şi Banatului>>. Este un proiect în care cred foarte mult, luat după model occidental, precum landurile din Germania, regiunile din Spania, provinciile din Polonia, care au reprezentanţă regională la Buxelles. Ideea este de a promova mai mult tot ceea ce înseamnă ofertă culturală, ofertă turistică, ofertă economică şi de a ajuta potenţialii beneficiari din Transilvania, antreprenori sau autorităţi publice locale, să acceseze fondurile europene disponibile direct la Bruxelles”, a declarat Victor Negrescu.

„Identitatea regională, mai uşor de promovat decât cea naţională”
Acesta a adăugat că va fi deschis un birou, urmând să fie angajaţi oameni care se vor ocupa de această promovare la Bruxelles. „Mi se pare important să facem acest lucru pentru că identitatea regională este mai uşor de promovat decât identitate naţională. Astfel, putem să avem un contact mai direct şi în promovarea proiectului. Există identificate de către noi 500 de axe, granturi sau subprograme de finanţare disponibile direct la Bruxelles, din care aproximativ 300 doar pentru autorităţile publice locale. În opinia mea, acesta poate fi un plus pentru România şi pentru această zonă ţării”, a mai spus europarlamentarul.
Potrivit acestuia, reprezentanţa va fi deschisă la începutul anului viitor, în cadrul unui eveniment de amploare. „Vom lansa această delegaţie cu ocazia unui eveniment foarte amplu, mai exact, vom organiza, în centrul Bruxelles- ului, o zi dedicată Transilvaniei.

8 Thoughts to “Europarlamentarul PSD Victor Negrescu, la Zalău: „Transilvania va avea birou la Bruxelles””

 1. Anonim

  Nenea „ESCU”!
  -Stai acasa la miticii tai si promoveaza Ciorogarla ca are mai mare nevoie,decat Transilvania.
  -Pe de alta parte,cand secuii au vrut sa-si deschida birou de promovare la Bruxelles,toti nationalistii de serviciu au sarit pana la tavan strigand segregare,dezmembrare,regionalizare,tradare si alte cuvinte asemanatoare.
  -Sau in RO toti sunt egali,dar unii sunt mai egali decat altii?

 2. ass

  Ăsta e electoratul care face rating și la televiziuni, de ne mirăm cu toții: “cine sau cum kkt de se uită la emisiuni ca Acces direct, Măruță, la Antena3, Mynele etc., etc.?”
  Ăștia sunt, dom’le, sunt mai mulți, să recunoaștem. Vor câștiga. E normal, ei formează majoritatea.
  Obișnuiți-vă cu ideea, fraților. Ponta va fi președintele României pentru următorii 5 ani.
  Ce poate fi atât de tragic?
  Că DNA-ul va fi tras pe linie moartă? Nu moare nimeni din asta, ni se va spune.
  Că vom face cu ochiul spre chinezi și spre ruși? Și că ei vor răspunde, dar cu cel maro?
  Că vom fi sancționați de UE?
  Că economia va fi luată la “duduiala” de către cel mai căsătorit dintre premieri?
  Că se va reînființa Olimpiadă românilor, Daciana?
  N-are ba nimic, ne vom distra, cu bani mai puțini, dar asta e.

 3. a

  Corneliu Vadim Tudor îl susține în turul II pe Victor Ponta. Sau invers: Victor Ponta va fi susținut în turul II de Corneliu Vadim Tudor. Așa zice un protocol semnat între PRM și UNPR (anexa cu traseiști și generali de carton a PSD).

  Cei doi, Victor și Corneliu, au o relație veche. Vadim despre Ponta, cităm: “Victor Ponta e un infractor care vrea să fie șeful statului. Treziți-vă!”. Sau: “Daca vine Ponta cu gașca lui de baroni locali va fi sfârșitul neamului românesc!”. Sau așa: “Am publicat numeroase texte despre «aventurile» lui Ponta la Paris, din 1990, cînd el a fost recrutat de securistul Mihai Bobică atît pentru SIE, cît și pentru pederastie (că tot rimează)”. Ponta nu prea l-a băgat în seamă pe Vadim. Pare că nici acum nu l-a băgat în seamă, tocmai de-aia l-a trimis pe Gabriel Oprea, zis “țiganul mafiot” în scrierile lui Vadim, să semneze protocol cu acesta. Restul e cancan:

 4. viorica

  Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate Castigati bani
  lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email:vioricaflorea53@gmail.com

 5. Trahanache

  Recent printr-o ordonanta guvernul a hotarat: Daca Ponta nu castiga alegerile se va organiza si turul III .

 6. Anonim

  escu asta are acces direct de la Bruxelles la fonduri si vrea sa stie cu cine le imparte

 7. eva

  Loc de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM care au inceput activitatea sunt foaNoi rte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul „Info” la adresa de email: evakiss1956@gmail.com

Leave a Comment