Elena Udrea a anunțat la Zalău redeschiderea Băilor Boghiș

Proaspăt aleasă președinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea s-a întâlnit ieri cu organizația sălăjeană pentru a analiza rezultatul obținut la alegerile europarlamentare din 25 mai și a stabilit noile obiective. Cu această ocazie, Elena Udrea, co-proprietarul Băilor Boghiș, a anunțat redeschiderea complexului balnear la mijlocul lunii iulie. ”Proiectul de la Boghiș este unul foarte frumos. Din păcate, drumul către stațiune nu l-am asfaltat în perioada în care eram ministru al Turismului, așa cum spun unii, și m-a zguduit mașina până am ajuns în localitate. Am discutat cu constructorul, iar la mijlocul lunii iulie vom redeschide bazinele. Cei care acum aleg ștrandurile din Ungaria pot veni la Boghiș, o locație modernă, pentru tineri, nu doar pentru cei cu diferite afecțiuni”, a declarat Udrea. Potrivit acesteia, investiția se ridică la ordinul sutelor de mii de euro. ”Nu m-am așteptat ca lucrurile să fie atât de complicate. În stațiune nu s-a mai investit de peste 20 de ani. Însă, mă bucur că Băile Boghiș vor fi printre cele mai moderne din nordul țării: bazine noi, cum nu există în zonă, jocuri pentru copii în apă, zonă specială dedicată tinerilor”, adăugat liderul PMP. Noul proprietar al Băilor Boghiș nu a ratat momentul de a-l ataca pe primul ministru Victor Ponta. ”În Sălaj, cu un efort privat, voi genera o sută de noi locuri de muncă la Boghiș. E greu când nu ai sprijinul Guvernului. Ba mai mult, investitorii sunt împovărați cu taxe și impozite”, a spus Udrea.
Președintele PMP speră, de asemenea, că voturile acordate de sălăjeni Mișcării Populare vor crește și datorită investițiilor făcute de ea în județ. ”În Sălaj nu ne-am atins obiectivul în alegeri. Nu am avut capacitatea de a duce mesajul în zona rurală, acolo unde nu avem infrastructura necesară. Am vizitat toată România și în rural nu am văzut un afiș cu PMP. Am făcut o analiză a votului obținut de Mișcarea Populară în Sălaj și trebuie să luăm măsuri pentru a-l crește. Vom înființa noi filiale în județ și vom aduce oameni cu imagine credibilă care pot duce mai departe mesajul PMP”, a subliniat Elena Udrea, care le-a reamintit sălăjenilor de sumele importante de bani europeni care au ajuns în județ, pentru diverse proiecte, în perioada cât a fost ministru al Dezvoltării și Turismului.

9 Thoughts to “Elena Udrea a anunțat la Zalău redeschiderea Băilor Boghiș”

  1. Anonim

    Bravo,frumoasa doamna.

  2. du te invartindute

    lasa-ne Udrea.E greu cand nu mai ai sprijin si de unde fura ?lasa-ne cu figurile astea

  3. Anonim

    Bravo , Elena !

  4. 66999

    bravo nuti 100 locuri de munca in bai boghis nici o sansa cu ce salarii dati si cu intarziere poate aduci din muntenia ca si in construirea bazinului

  5. gigi

    treaba buna face numa ca trece vara si tot no sa fie gata de renovat!

  6. Anonim

    sa fie Elena prima care se clateste la pasarica la Baile Boghis.

  7. der

    de ce nu face securistul vostru de la CJ Salaj , oare este bine sa tot aduceti jicniri unor oameni care vor sa lase ceva bun in Boghis.

  8. Anonim

    macar asfaltati drumul!!!

  9. doina

    Felicitari doamnei Elena Udrea,a trebuit sa vina cineva din afara judetului ca sa faca ceva pt noi,ai nostri nu sunt in stare ,sper sa fie ceva fain la Boghis iar daca ii,am sa o votez la toamna.

Leave a Comment