Ei sunt candidaţii sălăjeni cu dosare la BEJ

Candidaţii sălăjeni şi-au depus deja dosarele la Biroul Electoral Judeţean, în termenul legal. Dacă unii dintre ei şi-au manifestat deja speranţele ca vor ajunge în toamnă, în Parlanent, alţii sunt conştienţi de potenţialul lor, fiind convinşi că nu reprezintă altceva decât un nume pe o listă ce trebuia completată la o anumită poziţie. Cu toate acestea, toţi cei înscrişi în cursa electorală susţin că vor să adune cât mai multe voturi pentru binele Sălajului şi, implicit, al sălăjenilor. Propriile lor interese, că sunt cele de familie, afaceri sau de grup, nici că le-ar fi trecut o clipă prin minte. Ei promit că vor da totul pentru acest minunat judeţ şi-ai lui locuitori. Aşa să le ajute Dumnezeu!
În Sălaj au fost delimitate patru colegii de deputaţi (Zalău, Jibou, Cehu Silvaniei şi Şimleu Silvaniei) şi două pentru senatori (Zalău-Jibou şi Şimleu Silvaniei-Cehu Silvaniei). Pentru USL candidează, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, din partea PSD, pentru colegiul de deputaţi Jibou – deputatul Iuliu Nosa, pentru colegiul Cehu Silvaniei – Alexandru Şerban, şi colegiul de senatori Zalău-Jibou – senatorul Gheorghe Pop. Candidaţi liberali pentru alegerile parlamentare sunt: Taloş Mirel, actual deputat de Zalău, în acelaşi colegiu, Oros Dorel în colegiul Şimleu, la deputaţi, şi Băgărean Călin în colegiul Şimleu-Cehu, la Senat.
În cazul ARD, candidaţii pentru alegerile parlamentare sunt, pentru Camera Deputaţilor, colegiul Şimleu Silvaniei – Lucian Bode, colegiul Cehu Silvaniei – Florin Astaloş, colegiul Jibou – Romeo Benc, colegiul Zalău – Cristian Cladiu Bârsan, iar pentru Senatul României: colegiul Şimleu-Cehu – Dumitru Blaga şi colegiul Zalău-Jibou – Avram Fiţiu.
Pe liste UDMR, în Sălaj, vor candida preşedintele filialei judeţene, Seres Denes – colegiul Cehu Silvaniei, profesorul de istorie Papp Lajos Levente – colegiul Şimleu Silvaniei, fostul viceprimar al oraşului Jibou, Sarkozi Paul – colegiul Jibou şi directoarea Colegiului Reformat „Wesselenyi”, Kovacs Irina – în colegiul Zalău, pentru Camera Deputaţilor, respectiv fostul prefect Vegh Alexandru – colegiul Şimleu-Cehu şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Csoka Tiberiu – colegiul Zalău-Jibou, la Senat.
La PP-DD, în colegiul de deputaţi, Şimleu Silvaniei, candidează Mocan Ioan, la Cehu Silvaniei – Gabriel Marius Şandru, la Jibou – Rus Dumitru şi la Zalău – Onorica Abrudanu, iar la Senat, în colegiu Şimleu-Cehu Silvaniei – Gavril Biriş şi în colegiu Zalău-Jibou – Stanciu Gheorghe.
Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT) a depus dosare de candidatură pentru doar cinci colegii astfel: pentru Camera Deputaţilor, în colegiul Şimleu Silvaniei – Varga Iuliu, în colegiul Cehu Silvaniei – Kasza Andras şi în colegiul Zalău – Pusok Zoltan. La Senat, PPMT îi are în colegiul Şimleu-Cehu pe Bakai Magdolna, iar în Colegiul Zalău-Jibou, pe Sandor Jozsef.
Confom legii, fiecare partid politic, aliantă politică, aliantă electorală ce a dorit să se înscrie în cursa electorală pentru alegerile aprlamentare, a trebuit să depună la Biroul Electoral de Circumscriptie patru exemplare originale ale listei candidaţilor, patru fotocopii ale actului de identitate al fiecărui candidat, un exemplar original şi trei fotocopii ale dovezilor constituirii depozitelor bancare, pentru fiecare candidat – cinci salarii minime brute pe ţară în contul deschis de Autoritatea Electorală Permanentă. Tocmai de aceea, aşa cum remarcăp, foarte multe partide nu vor avea candidaţi la alegerile din această iarnă, tocmai din cauză că nu au găsit persoane dispuse să scoată din buzunar banii pentru constituirea depozitului bancar.
În perioada 31 octombrie – 7 noiembrie, birourile electorale de circumscriptie vor transmite BEC tabelele cu candidaţii. Cel mai târziu, în 7 noiembrie, candidaturile vor rămâne definitive. În 10 noiembrie, se va stabili ordinea în care se tipăresc numele candidaţilor pe buletinul de vot.
Campania electorală va începe în 9 noiembrie şi se va încheia în 8 decembrie, la ora 7. Urnele se vor deschide duminică, 9 decembrie, la ora 7 şi se vor închide la ora 21.

Alte articole

52 Thoughts to “Ei sunt candidaţii sălăjeni cu dosare la BEJ”

 1. alin

  Sa castige cine e mai bun, dar trebuie sa precizez ca am mari rezerve in ceea ce-i priveste pe cei de la DD.
  Cum poti fi de calitatea daca-ti parasesti pardidul pentru ca ai pierdut o lupta interna (Rus)?

  1. danut

   onorica sau talos tot aia e

  2. Paul

   As fi votat un pnlist .Pacat ca nu candideaza nici unul la Zalau.

   1. Anonim

    Esti in eroare!
    Ce nseama pentru tine PNList?

    1. Anonim

     are dreptate.Talos e atat de pnlist precum jiji

     1. Doru

      Credeam ca aici se dezbat idei, dar vad ca se zbat neuroni in capul unora!

 2. Gogu

  Cei mai buni sunt asa:
  APD – Simleu CD
  UDMR – Cehu CD
  UDMR – Simleu+Cehu SEN
  PNL – Zalau CD
  PSD – Jibou CD
  PSD – Zalau+Jibou SEN

 3. Vali

  Eu il voi vota pe Talos. Am ale prin eliminare.
  Pe Onorica nu pot s-o votez pentru ca e in partidul mincinosului national, iar Birsan e prea moale, prea putin ferm.

  1. Simi

   Si eu il voi vota pe Talos.
   E pentru prima data cand zalaul a avut un parlamentar care s-a implicat.

   1. gicu

    Nu s-a implicat pentru zalau s-a implicat ca sa traga foloase personale, ce atata abureala

    1. Doru

     Esti in eroare!
     Vorbesti prostii!
     Nici nu merita sa-ti explic ca esti subiectiv.

  2. Alin

   Toti analfabeti cu Talos

   1. Vali

    Alin draga, macar „propozitiile” in care critici analfabetismul scriele corect.
    Se spune „analfabetii”.
    Ca sa nu mai spun ca „propozitia” ta nu are predicat.
    Uite cine e analfabet!

    1. Gogu

     Alin voteaza cu Onorica.
     Se deduce din context!

    2. Alin

     „Am ales” asa te-a invatat mata?

   2. Vali

    pardon, „scrie-le”

   3. Dumitru

    Talos va fi votat de cateva mii de oameni, asta e cert. Poate castiga, poate nu.
    Din cei cateva mii, tu, probabil, cunosti cel putin cateva zeci (prieteni). Daca nu consideri ca aia sunt prosti, te cred (ce se aseamana se aduna).
    Dar, sa pretinzi ca toate acele mii sunt prosti, esti total deplasat.
    Libertatea asta de exprimare poate fi daunatoare in cazul celor fara creier.
    PS
    Iata! In cateva cuvinte ti-am demonstrat cat esti de subiectiv.

    1. Anonim

     talos nu ia voturi pentru persoana lui , ia voturile automatiste ale usl

  3. Alin

   “Am ale” asa te-a invatat mata?

   1. Dumitru

    UIte inca un votant DD

    1. Geo

     Decat sail avem base sau papagal mai binu diaconescu el poate cumpara pentru romania toata industia distrus de comunistii astia.
     cum a cumaprat Olt chim poate cumpara totul sentru tara.
     Rus te sustin. Onorica te sustin./

     1. Dumitru

      Eu nu fac decat sa ma rog sa fie cat mai putini ca tine.

     2. Andrei

      Si eu cred ca n-ar strica sa fie dd presedinte macar un an.Si apoi sa vedem cine ne scoate din buda

  4. Andrei

   Eu voi vota Barsan pentru ca are mai mult bun simt decat toti la un loc

   1. Anonim

    Dar si kg are cat toti la un loc! Bursucu

    1. Anonim

     sa inteleg ca talos gandeste direct proportional cu kilogramele sale????

     1. Doru

      Lasa ironia. Nu te prinde!

     2. Anonim

      :)) da’ de unde stii tu :))

 4. kubik

  la simleu castiga mocanu la deputati si biris la senat in rest treaba lor.

 5. Mirelus din Corbeanca

  Mirel Talos abereaza la rece: Cum vrea deputatul de Salaj sa „educe” poporul roman
  Etichete: deptutatul mirel talos, deputat salaj, deputatu mirel talos, gheorghe mirel talos, mirel talos
  Nu e de ajuns ca statul finanteaza tot felul de reviste culturale. Avem, de asemenea, posturile publice de radio si tv care produc emisiuni culturale apreciabile (pacat ca s-a renuntat la Cinemuzica). Sa nu uitam si de cele private, Discovery sau National Geographic, accesibile tuturor. Dar totusi, ceva ne face sa credem în continuare ca românii sunt doar niste consumatori inculti care la un pahar de palinca si un blid cu mamaliga discuta despre… nimic.

  În consecinta, multi oficiali îsi asuma misiunea sacra de a educa poporul asta incult cu ajutorul diferitelor legi si discursuri moralizatoare prin care ne spun ce „trebuie” sa facem.
  Pacat, ca acestea nu vizeaza nicicum sistemul de învatamânt din a noastra dulce Românie – e bun, doar avem sute de olimpici si mii de angajati la Microsoft si ne mândrim ca suntem hackeri de exceptie.

  Acum Mirel Talos propune solutia: hai sa obligam televiziunile private sa aiba emisiuni culturale sau educative. Proiectul legislativ propus de deputatul PNL vrea sa oblige „televiziunile generaliste” sa „difuzeze saptamânal cel putin 120 de minute de emisiuni culturale sau educative.” (TVR Cultural ce face?) Nu numai atât, „posturile de stiri – noteaza DailyBusiness – trebuie sa transmita în fiecare saptamâna 30 de minute de astfel de programe.”

  În plus, se pare ca Talos are si sprijinul CNA. Cât de nedemocratic poate fi acest proiect legislativ? Cât de neconstitutional? Pai de ce sa patrunda statul în agendele posturilor private mai mult decât o face deja? Si de ce trebuie ca acum televiziunile private sa educe România?

  Pentru ca televiziunile sunt jenante? Nu e o scuza si nici un motiv. Standardul de calitate ar trebui sa fie impus de catre TVR prin emisiunile pe care le difuzeaza, iar dupa cum observ, în ultima vreme chiar reuseste. Când aprind televizorul, TVR e prima alegere. Fiecare alege ce vrea.

  Cu alte cuvinte, pe lânga ca proiectul legislativ e absurd, mai e si redundant. Dar mai pot continua.

  Proiectul respectiv propune doar o schimbare în forma si nu în esenta. Si ne plac formele foarte mult. Acordam multa atentie detaliilor secundare încât ne ne e greu sa privim o problema în ansamblu ca sa-i identificam sursa ei reala. Nu astfel de legi vor contribui cu adevarat la educarea românului, nu asa se procedeaza. În schimb, cei care sunt cu adevarat interesati de aceasta problema ar face bine sa se uite mai atent la învatamânt (de la cel primar la cel universitar) care e haotic si înca bazat pe toceala.

  Un om cu adevarat educat va renunta la emisiunile proaste, indiferent ce post le difuzeaza. În consecinta, televiziunile private se vor conforma nevoilor consumatorilor prin producerea unor emisiuni mai elevate. E simplu.

  P.S. – cred ca acei angajati Microsoft sunt în mare parte autodidacti.

  1. Dumitru

   Am inteles.
   Dispretuiesti cultura!

   1. Anonim

    numa” cat o dispretuieste si talos

 6. Mirelus din Corbeanca

  Mirel Talos, campion national la spart bani publici in deplasari: A reusit sa cheltuiasca 91 de milioane de lei vechi doar pe deplasari
  Etichete: deputat salaj, gheorghe mirel talos, mirel talos, salaj
  Deputatii si-au decontat din bani publici zeci de zboruri facute în interes personal sau la actiuni de partid. Cotidianul a facut topul parlamentarilor „zburatori” care, numai în ultimul an, au usurat bugetul Camerei Deputatilor cu aproximativ 14 miliarde de lei vechi.

  Potrivit topului realizat de Cotidianul, campionul deplasarilor este liberalul Mirel Talos, deputat de Bucuresti, care a cheltuit 91 de milioane de lei vechi. Vicecampion – independentul Cozmin Gusa, cu 87 de milioane de lei vechi. În top mai sunt însa si alti alesi ai Bucurestiului: Adrian Nastase si Ecaterina Andronescu de la PSD sau liberalul Mircea Ciopraga.

  Unii parlamentari au admis ca zborurile lor nu au avut legatura cu activitatea parlamentara. De exemplu, Anca Constantinescu, deputat PD-L, a recunoscut pentru Cotidianul ca a zburat pe banii publici ai Camerei la actiuni de partid. PD-L a propus ca solutie la aceasta problema reducerea numarului de parlamentari sau eliminarea unei Camere.

  „Cred ca pâna la urma propunerea pe care noi am facut-o ca Parlamentul sa fie unicameral si cheltuielile pe care parlamentarii le fac sa fie strict monitorizate cred ca este una care ar trebui sa fie dusa pâna la capat”, a declarat Elena Udrea.

  Directorul Institutului pentru Politici Publice, Violeta Alexandru, sustine ca abuzurile au loc în tot spectrul politic si ele nu pot fi stopate indiferent de dimensiunile Parlamentului.

  „Adevarul este ca multi dintre parlamentari nu justifica ce au au facut la fata locului. Si un Parlament mai mic tot asemenea comportamente ar avea”, a precizat Violeta Alexandru.

  Legea prevede, în cazul parlamentarilor, gratuitate pentru transportul intern fara nicio restrictie privitoare la scopul calatoriei.

  1. Simi

   Copy paste din presa basista.
   Altceva?
   Tu esti capabil de-o fraza?

   1. Anonim

    …sau copy/paste dupa modelul consacrat de ponta

    1. Doru

     Am inteles!
     Deci asta ai facut!

 7. Mirelus din Corbeanca

  Mirel Talos, sinonim cu incultura: Pentru parlamentarul Talos intoleranta religioasa este reprezentata de o piesa de teatru a Alinei Mungiu
  Etichete: deptutatul mirel talos, deputat salaj, gheorghe mirel talos, mirel talos
  Intoleranta religioasa acapareaza Romania

  Parlamentarul Mirel Talos vrea amenzi cuprinse intre 2.000 si 50.000 de lei si chiar inchisoare de la 1 la 3 ani pentru cei care tin discursuri „care instiga la violenta, ce au avut drept urmare declansare unor violente reale impotriva altei comunitati religioase”. Cei care se vor ocupa de sanctionare acestor fapte sunt politistii si procurorii, „care in baza unor reclamatii vor face cercetari”, este de parere liberalul.
  [..]
  Parlamentarul a dat si un exemplu de intoleranta religioasa petrecuta la noi in tara: „Acum cativa ani s-a jucat o piesa de teatru a Alinei Mungiu, unde Isus era prezentat ca si casatorit cu Maria Magdalena si avea copii”.
  Putea da o gramada de exemple reale de la noi, dar pentru el intoleranta religioasa e ..piesa de treatru a Alinei Mungiu.

  Acesta nu instiga la violenta, dupa cum s-a vazut, piesa nu s-a soldat cu atacuri împotriva crestinilor de catre hoarde de atei salbatici.

  Pur si simplu prezinta o imagine a fanteziei crestine diferita fata de cea oficiala.
  Sa ne aducem aminte ca tot un membru PNL – primarul din Oradea – a interzis ca în orasul sau sa se desfasoare într-un local privat un concert rock pe motiv ca niste babe l-au sunat si i-au spus ca e „concert satanist”.
  Iar el, în calitate de crestin, nu putea permite acest lucru. Concertul nu era satanist, dar pentru asta tot n-a mai avut loc.
  Libertatea de exprimare e dreptul de la care pornesc toate celelalte!
  Inclusiv crestinopatul care a ars coranul trebuie lasat sa faca asta în continuare, pentru ca ceea ce a facut el a dezvaluit lumii întregi adevaratul caracter al habotnicilor, indiferent de religie!
  Ce urmeaza? Arderea cartilor si a ereticilor?
  sursa

  Adica de ce nu putem pune la indoiala sau prezenta o alta imagine decat cea oficiala? Iar cea oficiala, cat este de documentata si dovedita? De ce nu am libertatea sa ma indoiesc vis-a-vis de ceva ce poate este doar o fantezie?
  Stiu, de exemplu, ca în legatura cu învierea nu e totul în regula. Nu prea sunt dovezi, si alea care sunt sunt subtiri rau de tot. Pai, ce, daca vad un mormânt gol, se cheama ca a-nviat raposatu’? Si alte dovezi nu prea mai sunt. Ca au zis unii una, si altii alta? Hai sa fim seriosi?
  Sunt multe lucruri care ma intriga în legatura cu povestea asta. De exemplu, durata „învierii”. Patruzeci de zile, ca dupa aia s-a „înaltat”. Patruzeci de zile în care a facut … ce? Si-a sters contul de pe haifaiv, a fost la Mall, a mai tras o cârja mironositelor, sau ce-a facut? Pentru ca patruzeci de zile nu înseamna, de fapt, nimic, mai cu seama celor care cunosc bancul cu bunicul mort, tinut în balcon pâna la venirea pensiei. Daca, dupa înviere, ar mai fi trait cinci-zece-douazeci de ani ani si ar mai fi facut „n” minuni, hai ca ar mai fi fost ceva. Dar, asa, a înviat, dar putini au fost „fericitii” care au putut constata asta nemijlocit. Pentru ca, asa-zisa înviere a lui Iisus a fost cam ca al doilea mandat al lui Basescu: fara „bai de multime”. Oare de ce?

  Toate razboaiele, toate revolutiile, toate revoltele nu au fost altceva decât lupta „dreptcredinciosilor” împotriva „strâmbcredinciosilor”! Stiu, oare, acesti oameni ca „marturisirea” fara dovezi suficiente a unui astfel de „miracol” se poate numi si SPERJUR si e pedepsita cam peste tot? Ba bine ca nu, numai ca religia aduce influenta, putere si bani. Multi bani, mai multi decât orice alta campanie de fundraising. Si-atunci, ce mai conteaza ca minunatele elixiruri care ar trebui sa aduca „mântuirea” în cer, aduc, de fapt, saracia, suferinta, mizeria pe pamânt? Pentru misei acest lucru nu este deloc important.
  Ia uitati niste stiri: în Basarabia, „focul haric” a fost adus pe banii lui Vlad Filat, premierul Moldovei. Wow! Da’ de ce-o fi facut-o? Ei, stie el ce stie, nu? În România, printre cei care au adus „sfânta lumina” se afla si cercetatul (de DNA) primar Poteras. Super! Cum e, dragi crestini, sa primiti lumina din mâna unui HOT? Shit!
  Fara îndoiala, în Biblie se gasesc multe lucruri interesante, si chiar frumoase, dar si idiotenii de genul asta:

  Daca marturisesti deci cu gura ta pe Iisus ca Domn, si daca crezi în inima ta ca Dumnezeu L-a înviat din morti vei fi mântuit. (Romani 10:9)

  Asadar, orice crima, orice josnicie e îngaduita si nu pericliteaza în niciun fel „mântuirea” atâta timp cât „îl marturisesc pe Iisus ca Domn” si cred ca „Dumnezeu L-a înviat din morti”. Strasnica judecata, nu-i asa? Si geniala campanie, nu?

  1. Simi

   Atitudinea lui era una preventiva.
   A decis sa faca asta dupa intamplarile din SUA (arderea coranului) fapt ce a dus la uciderea mai multor oameni in lumea araba.
   In ziua in care va veni un cretin ce va invoca libertatea de exprimare si va arde un simbol catolic, sa vezi atunci lupte intre ortodocsi si catolici… pe cine, cum pedepsesti.

 8. Mirelus din Corbeanca

  Mirel Talos, deputatul ilegal: Sta fara drept in casa RAAPPS, cu toate ca a contractat un imobil si de la ANL
  Etichete: deputat mirel talos, deputat salaj, gheorghe mirel talos, mirel talos
  Ziarul Unu a prezentat de curând lista cu politicienii care continua sa ocupe ilegal case si locuinte ale Regiei Autonome – Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS). Printre acestia se numara si fostul consilier al premierului Calin Popescu Tariceanu, Mirel Talos. Deputatul liberal continua sa stea fara drept in casa RAAPPS, cu toate ca a contractat un imobil si de la Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL).

  Mirel Talos a fost consilier al premierului Tariceanu din 2005 pâna in 2007. La 13 aprilie 2005, deputatul PNL a primit o locuinta din partea Regiei, situata pe Bulevardul Dacia nr. 55, din Sectorul 1 al Capitalei.

  Au trecut mai bine de trei ani de la acel moment, iar Mirel Talos continua sa locuiasca la aceeasi adresa. Asta chiar daca, conform legii, el trebuia sa elibereze locuinta in momentul in care a parasit Cancelaria premierului. Potrivit RAAPPS, pe numele parlamentarului liberal au fost trimise mai multe notificari prin care i se cerea sa elibereze locuinta din strada Mihai Eminescu, insa acestea nu au avut nici un efect. Interesant este ca Mirel Talos declara la inceputul lunii octombrie ca va elibera casa in câteva zile, sustinând ca nu stie când ia expirat contractul cu RAAPPS. A trecut mai bine de o luna, insa fostul consilier al lui Tariceanu pare sa fi uitat de declaratia data. In prezent, intre Regie si deputatul liberal se desfasoara un proces, dosarul fiind pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 si având urmatorul termen la data de 11.12.2008.

  Sotia si casa de la ANL

  Cert este ca Mirel Talos nu se poate plânge ca nu ar avea unde sa stea, in cazul in care ar elibera casa primita de la RAAPPS. Asta, pentru ca in acelasi an in care parlamentarul primea o locuinta de la RAAPPS, sotia sa, Marilena Talos, contracta o casa de la ANL. Este vorba despre un imobil cu o suprafata de 210 metri patrati, ce face parte din complexul rezidential situat pe Strada Parcului, din spatele Romexpo. Mirel Talos sustine insa ca nici el, nici sotia sa nu au contractat vreodata o locuinta ANL. Nu am nici o locuinta ANL. Nici eu, nici sotia mea, ne-a spus Talos. In ceea ce priveste casa primita de la RAAPPS si in care continua sa locuiasca desi nu mai are dreptul, acesta a refuzat sa faca vreun comentariu. Nu vorbesc despre locuinta de la RAAPPS, ne-a declarat fostul consilier, dupa care a inchis telefonul.

  Seful ANL il contrazice

  Talos este contrazis insa chiar de catre directorul Agentiei Nationale pentru Locuinte. Gheorghe Popescu ne-a confirmat faptul ca sotia fostului consilier al ex-premierului Tariceanu a contractat o locuinta ANL, dar sustine ca acest lucru s-a intâmplat inainte ca el sa vina in fruntea Agentiei. Da, stiu, asa este. Parca este vorba de un amplasament mai vechi. E pe undeva pe la Romexpo. Dar va spun ca nu stiu exact. Din câte imi amintesc, acest contract s-a incheiat inainte ca eu sa devin director la ANL. Oricum, daca esti cetatean român, iar banca iti acorda banii, nu este nici o problema. Iti poti lua o locuinta de la ANL, ne-a declarat Gheorghe Popescu.

  1. Simi

   RAPPS: Talos a stat acolo si, conform legii, dupa parasirea functiei mai poate fi locuita casa inca 6 luni. Asta a facut Talos. Desigur, denigrarea a venit de la B1TV. Sa ne surprinda oare?

   ANL: Talos a facut cererea si a obtinut casa (care atunci era doar pe hartie inca dinainte de a intra in politica (1998).
   In schimb, Basescu a primit o casa de la Primaria Bucurestilor cand era primar. Asta intradevar este o problema!

   1. Mirelus din Corbeanca

    Paul, tu esti?

    1. Simi

     E tipic!
     cand nu poti judeca idei, judeci oameni.

     1. Anonim

      nici el nu candideaza ca salajean ci ca uslist si atat

 9. marius

  @Mirelus din Corbeanca,dumneata sigur nu ai facut hernie cerebrala,dar diaree verbala sigur ai.Esti un reprezentant tipic al sindromului „Romania sub Bashescu”!

  1. Doru

   Face propaganda.
   Iar pentru ca nu-l duce capul sa scrie ceva coerent, copiaza texte din presa de acum cativa ani.

   1. Andrei

    o face ca sa stiti cu cine votati.Ca altfel daca va spune Himen cu cine sa votati voi asa faceti

 10. iosif

  NU eu,specialistii o spun: Mai mult de doua mandate pentru un parlamentar este prea mult. Asa ca voi vota pe cei mai buni,indiferent de formatiunea politica,respectind cerinta de mai sus.Reforma nu se poate face fara schinbarea clasei politice. Si parasirea partidului cu scopulde-a putea candida,nu inseamna neaparat tradare,mai putem spune si ca „crezul politic al unor candidati a fost tradat” Mirel Talos si Nosa Iuliu nu trebuie votati,nu trebuie sa ne temem ca altii nu fac fata. A ne tine gura,pentru a nu face rau partidului,este o„abureala”

 11. Anonim

  Ppdd a adunat finantatorii celorlalte partide; se anunta campanie cu multe Galeti, cizme, sosete (inspiratie pdl :)) ) , dar si cu alimente din plin (inspiratie PSD) .

 12. geo

  Vom alege si acum raul cel mai mic!
  Cineva spunea mai sus care sunt favoritii la colegiile salajene si cam avea dreptate, vor castiga colegiile cei de la UDMR un senator si un deputat pe Cehu, PSD va castiga senatorul pe Zalau si deputatul pe Jibou, PNL va castiga Zalaul la deputati. Cat de cat se anunta o batalie la deputatul de Simleu Silvaniei.
  Sa nu uitam si eu am spus vor castiga alegerile dar nu vor fi siguri de posturi deoarece in aberatia asta de lege electorala poti castiga 49,9% din voturile valabil exprimate dar sa nu intri in parlament. Poate intra unu care are 1% in acelasi colegiu, asa ca cei care nu iau 50%+1 din voturi pot pati ca senatoru POP in 2004 sau 2000, cand o avut cele mai multe voturi da nu o intrat in parlament.
  Cred ca trebuie sa mergem la vot, este un drept si o obligatie!

  1. Mirelus din Corbeanca

   Dan Cota, tu esti?

Leave a Comment