Deputatul Lucian Bode, unic candidat pentru şefia PNL Sălaj

Peste 500 de delegaţi liberali sălăjeni sunt aşteptaţi la vot joi, 27 aprilie, pentru a alege componenţa Biroului Permanent Judeţean şi preşedintele filialei judeţene. Evenimentul încheie o etapă importantă în cadrul procesului intern de alegere a conducerilor organizaţiilor locale, proces demarat la mijlocul lunii martie. Astfel, 60 de organizații locale și-au desemnat prin vot liber și transparent conduceri legitime, echipe formate din oameni hotărâți să-și asume obiectivul de a consolida poziția PNL Sălaj la nivel local și național, potrivit unui comunicat de presă al PNL Sălaj.
Preşedintele în funcţie al filialei judeţene, deputatul Lucian Bode, nu are concurenţă pentru şefia partidului.
Pentru cele două fotolii de prim-vicepreşedinte şi-au depus candidaturile Radu Căpîlnaşiu (strategii politice şi comunicare), proaspăt ales la conducerea filialei municipale, şi primarul din Şimleu, Septimiu Ţurcaş (politici publice), recent reconfirmat ca liderul filialei de sub Măgura. Pentru funcţiile de vicepreşedinte, opt la număr, s-au înscris Adrian Margin (strategii şi relaţii politice), Paul Maghiu (imagine, comunicare, relaţii cu mass-media şi purtător de cuvânt), Nicolae Ardelean (politici economice, mediu de afaceri, dezvoltare regională şi fonduri europene), Eugen Pop (politici sociale, relaţii cu sindicate, patronate, organizaţii neguvernamentale şi grupuri de cetăţeni), Bogdan Ilea (politici privind administraţia publică, justiţie, siguranţă naţională, ordine publică şi siguranţa cetăţeanului), Ioan Viorel Iepure (politici în agricultură, silvicultură, mediu şi dezvoltare rurală), Dinu Iancu Sălăjanu (politici în educaţie, cercetare, cultură, culte, minorităţi şi sport) şi Otto Haller (politici în sănătate).
Membrii în Biroul Politic Judeţean al PNL vor să ajungă Gheorghe Bancea, Dana Crişan, Radu Nistorescu, Claudiu Bîrsan, Mihai Oprea, Ana Indreieş, Ioan Blidar, Gabriel Mureşan, Cristian Ungur, Nicolae Criste, Călin Morar, Vasile Lazăr, Flaviu Ciortea, Dănuţ Crişan şi Angelica Lazăr. Pentru funcţia de trezorier s-a înscris Cristian Pop, preşedinte al Comisiei de Onoare şi Arbitraj vrea să fie Dorin Urs, în timp ce Călin Băgărean candidează ca preşedinte al Comisiei Judeţene de Revizie şi Cenzori.
„Mi-am anunţat candidatura exprimându-mi încrederea că în urma acestui tur de forță, reprezentat de alegerile interne desfășurate în PNL, partidul va ieși mai întărit și unit. Am decis să candidez și să continui munca începută la vârful acestei organizații alături de colegii mei liberali”, a declarat Lucian Bode. Obiectivele lui vizează construcţia unui partid mare și puternic, „o alternativă credibilă la PSD astfel încât, cât mai mulți sălăjeni să se identifice cu noi. Pentru asta este nevoie de multă muncă, de organizare exemplară și de proiecte valoroase cu care să convingem lumea că liberalismul este șansa la dezvoltare și progres. Coeziunea echipei este esențială pentru a obține succesul. Sunt om de echipă și provocările le abordez mai ușor când știu că am alături oameni cu care pot construi și care trag în aceeași direcție. Faptul că în momentul de față la nivelul județului Sălaj avem 21 de primari din care unul de oraș , la Șimleul Silvaniei, și restul de 20 ,la comune, 10 consilieri județeni și 208 consilieri locali îmi arată că am realizat multe, dar că este loc de mai bine”.
Pentru atingerea acestor obiective, deputatul liberal susţine că va propune un proiect politic în care îşi prezenta viziunea cu privire la viitorul politic al organizației, o platformă care să mobilizeze filiala prin implicarea fiecărui membru în munca de partid și prin responsabilizarea celor cu funcții de conducere.

18 Thoughts to “Deputatul Lucian Bode, unic candidat pentru şefia PNL Sălaj”

 1. Anonim

  Bode sa nu te caci pe tine si sa nu iesi pe locul doi! Liberalii in Salaj au cam disparut! Pedelistii conduc partidul! Practic lupta pentru conducerea judetului se va da intre USR si PSD, intre viitor si trecut, democratie si coruptie!

 2. Anonim

  Bode: “Promisiuni electorale neonorate, proasta administrare a regiilor şi a societăţilor aflate în subordinea Primăriei. Un exemplu clar este E-star Distriterm. Pe noi, nu incompatibilitatea lui Radu Căpîlnaşiu ne interesează, ci incompetenta în actul administrativ”

  Capilnasiu: “Afisajele domnului Bode arata ca toate drumurile duc la Roma. Si la Valcau. Cred ca tipul acesta de campanie nu arata decat disperarea lui Bode, simte ca-i fuge pamantul de sub picioare. Nemaifiind gropi pe DN 1H in care sa se agate, ii aluneca drumul de sub picioare”

 3. Anonim

  In afara de râs, astfel de comunicate nu mai provoaca nicio reactie. Sa va fie tarana usoara, baieti!

 4. Geo

  Bode fara rautate este un impostor autentic din politica salajeana ,un lipidinos ,parvenit si fara nici o valoare umana sau mentala ,cu un comportament lamentabil din toate pdv. Cu pare de rau este realitatea cruda !!!

 5. PNL (???) niste fripturisti, aceeasi mereu, salariati la stat, care nu stiu ce inseamna munca . Se dau de ceasul mortii numai sa ramana in functii politice ca sa poata munci la stat. Analizati-l pe fiecare in parte si nu veti gasi ceva de valoare la niciunul. Vai de acest pnl.

  1. Anonim

   Rodica Rusu de la citadin, exemplu perfect

 6. Anonim

  Eu zic sa va indreptati atentia spre PSD.Au oameni tineri si de perspectiva si dau salarii la oameni.Bravo lor.

 7. Petre

  Aceste mortaciuni vii (penedeleprele) se mai plimba printre noi, cand locul lor ar fi printre cartitzoi (cartite mai mari). Hai mars, la locul vostru !

 8. Anonim

  Codul de i ntegritate fluturat de PNL in Salaj nu este valabil .ce cauta penalu TURCAS septimiu pe lista

 9. Anonim

  Cal mai corupt politician din judet TURCAS Septimiu rusine PNL

 10. Anonim

  Pui lui Stanca TURCAS si acoperitu Bode

 11. Anonim

  Pui recrutati de Stanca TURCAS si Acoperitu Bode PNListi va mai vota dracu

 12. anonim

  Pt 01.18 atunci dacă laşi in seama dreaqului votarea pnl votează tu cu toată familia ta de bolnavi roşii numai psd şi spor la uscarea mațelor de ură!

 13. Anonim

  Bode si capalnasiu= ASASINII LIBERALISMULUI IN JIBOU SI IN TOOOT SALAJUL !!!

 14. Anonim

  Doar justitia divina o sa ne faca dreptate celor care ne-au pus mana-n gat acesti impostori( cei doi amintiti mai sus ) ! Dumnezeu va va bate pentru ce ati facut la jibou (vezi almas, manu,etc sau la zalau lui crisan, chende, penciuc,etc etc.) Nimic nu lasa DUMNEZEU NEPEDEPSIT DERBEDEILOR !!!

 15. Anonim

  CEI DIN POZA = 2 DERBEDEI

 16. Anonim

  DOMNILOR !!!
  Trebuie să ne alegem cu înţelepciune conducătorii, trebuie, după aceea, ca cei pe care i-am ales să nu-i lăsăm să facă ce vor şi să-i tragem de mânecă de fiecare dată când greşesc. Trebuie să ne recăpătăm demnitatea, încrederea, să ne recăpătăm credibilitatea.
  Este necesar ca liderul să recompenseze și să aprecieze oamenii de valoare, să îi recunoască, să îi laude și să îi promoveze. Numai pe această cale se poate realiza un sistem performant. Similar, conducătorii trebuie să recunoască și să promoveze oamenii de valoare, mai precis acele persoane ce dovedesc un comportament caracterizat prin virtute, înțelepciune în vorbire și o largă cunoaștere. Astfel de oameni constituie avuția cea mai de preț a societății; ei sunt pilonii adevăratei ordini publice, ce garantează prosperitatea economică și progresul LOCULUI in care traiesc.

  Astfel de persoane trebuie să fie recunoscute, apreciate, răsplătite, lăudate și promovate, iar în măsura în care se realizează acest lucru, numărul lor va crește, aducând bunăstare pentru întreaga provincie. De aceea se spunea în vechime, de regii înțelepți ce domneau în acele timpuri:

  „Pe cel care nu este un om drept,
  nu îl voi îmbogăți.

  Pe cel care nu este un om drept,
  nu îl voi răsplăti.

  Pe cel care nu este un om drept,
  nu îl voi considera de un neam cu mine.

  Pe cel care nu este un om drept,
  nu îl voi tolera în prezența mea.”

  „Dacă vezi un om iscusit în lucrul său, acela poate sta lângă împărați, nu lângă oamenii de rând.”

  „Când se înmulțesc oamenii buni, poporul se bucură, dar când stăpânesc cei răi, poporul geme și suferă.”

  Dacă în societatea românească ar exista o minimă bunăvoință de a se acorda atenție acestor principii simple, însă deosebit de puternice, atunci situația ar fi cu totul alta. Admirăm națiunea germană pentru spiritul ei de ordine, echitate și promovare a valorii, dar nu facem nimic pentru ca astfel de principii să funcționeze în locul în care trăim. Întotdeauna cauzele vor fi urmate de efecte, care nu vor fi înlăturate indiferent de măsurile ce se vor lua împotriva lor. Mereu răspunsul la orice întrebare se află la îndemână. Totul este să îl dorești, să îl vezi și să ai tăria să îl urmezi. Și acest principiu, deși simplu, necesită o forță interioară de excepție pentru a-l aplica.

Leave a Comment