Decapitari masive in PNL Salaj

Decapitari masive in PNL Salaj

Ca urmare a procentului slab obtinut la alegerile europarlamentare din judetul Salaj, jumatate din numarul organizatiilor PNL au fost dizolvate. Prezent, ieri, la Zalau, prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a decretat, si in judetul nostru, stare de urgenta . Chiar si in aceste conditii, conducerea liberalilor salajeni ramane in picioare .

La propunerea presedintelui PNL Salaj, Radu Capilnasiu, in judet, 30 de organizatii (printre care se numara cea din Cehu Silvaniei si Zalau) au fost dizolvate. Dintre acestea, 20 au ramas fara presedinti. PNL a hotarat sa nu mai accepte mediocritatea in actul politic. Unitatea de masura a performantei unui partid se reflecta in numarul de voturi obtinute. Pentru a ajunge pe primul loc in clasamentul politic, PNL nu mai accepta organizatii locale care sa nu se bata pentru locul intai, in fiecare localitate din aceasta tara , a declarat, ieri, la Zalau, prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban. Liderul liberal a mai precizat ca, in perioada imediat urmatoare, liderii locali ai partidului au sarcina sa identifice oameni de valoare in fiecare localitate. Cu acestia, PNL isi va maximaliza eficienta, este de parere Ludovic Orban.

In ceea ce priveste conducerea PNL Salaj, masurile nu au fost atat de severe. Astfel, Radu Capilnasiu ramane presedintele interimar al partidului, insa numarul locotenentilor sai din Biroul Permanent Judetean a fost subtiat de la 22, la 13. Radu Capilnasiu are alaturi, la aceasta ora, o echipa interimara, care, la alegerile prezidentiale va obtine o performanta pe care nimeni nu o poate anticipa, a mai afirmat prim-vicepresedintele PNL.

Leave a Comment