Daniela Coța – suspendată pentru un an din PSD

Daniela Coța, președinte al organizației de femei PSD Sălaj, a fost suspendată din partid pentru 12 luni, în urma măsurilor luate de procurori în ancheta privind Volei Municipal Zalău. „Având în vedere comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj privind calitatea de suspect într-un dosar de urmărire penală a doamnei Coța Daniela Gabriela, Biroul Executiv Municipal Zalău al PSD aplică următoarea sancțiune: – suspendarea pe o perioadă de 12 luni din calitatea de membru al Partidului Social Democrat a doamnei Coța Daniela Gabriela, conform Articolului 31, alineatul 5 din Statutul PSD”, se arată în comunicatul PSD Sălaj.

Foto: © Magazin Sălăjean

14 Thoughts to “Daniela Coța – suspendată pentru un an din PSD”

 1. Eu

  Bine ca pana acum a fost buna. Bine ca toata lumea aplauda, inclusiv cei carota le-a dat sa manance o paune buna. Vezi Paul Maghiu aici, care a lucrat o perioada si la ea si in primarie. Nu imi aduc aminte ca in cazul Bercean sa fi fost suspendat cu atata rapiditate cand a fost condamnat. De fapt nici nu cred ca a fost suspendat. Bine ca a fost buna cand a cotizat la Psd. Gunoaie care s-au spalat pe maini in 2 secunde si au uitar ce si cum. O situatie cum nu se poate mai buna penrru Ciunt&co care se fac ca nu stiu ce s-a intamplat la echipa in ultimii 4 ani. Penibil

  1. Anonim

   dar in cazul criminalului gurzau? si familia acestuia este infipta tare in PSD ! si acest criminal a beneficiat din plin de contracte si mai ales protective, asigurata de PSD !

 2. Anonim

  Când era psd cu litere mici nu te puteai atinge de ei. Interesante legile justiției. Griji Ionele ca vine tăvălugul.

  1. Anonim

   Ciunt, s-a pus la dapaost ! marea majoritate a sarcinilor lui au fost delegate la altii, el fiind doar papusarul din spatele scenei ! nu a iesit in fata si nu a SEMNAT nimic ! Ii are pe cei 2 viceprimari, si mai ales pe administratorul Zalaului Fort Calin ! un adevarat cap de berbec, cu care poti face orice vrei !

 3. Anonim

  Vrem schimbare la primarie ionele…ionele!

 4. Anonim

  Lantul la fotbal,pura,pop…etc cand se sparge ionele sau nu mai apuci

  1. Anonim

   no, si ! nu mai dau bani la Cota, dar si-au facut lata exhipa cu alta conducere si altii milionae de lei sifonati in buzunarele PSDului !

 5. Anonim

  Bine xa a fost buna sa le faca campanie electorala.A facut tot felul de mizerii sa iasa Ciunt primar.

 6. Anonim

  Nu merita asa ceva. Este nevinovata. Este foarte clar ca statul paralel ataca pe nedrept aceasta familie

  1. Anonim

   cortect ! staul parallel I-a dat milioane de euro din bani publici sa faca ce vrea cu ei !

 7. Verveghi

  urmeaza controale la primarie…upsi

 8. corcorel

  Va aduceti voi aminte cat o fost capilnasiu primar sa se intample asa ?eu unu nu….

 9. JEAN

  DUPA UN AN E REEXAMINAREA DACA NU I-A SALA ADIO PARTIDUL HOTILOR

Leave a Comment