Daniela Coța – consilier de stat în Cabinetul Viorica Dăncilă

O numire așteptată de unii, de-a dreptul șocantă pentru alții, s-a produs luni, în Guvernul României. Sălăjeanca Daniela Coța a fost numită, la începutul acestei săptămâni, consilier de stat în echipa primului ministru Viorica Vasilica Dăncilă, urmând să îndeplinească o funcție foarte importantă în aparatul executiv al țării.

Deocamdată, nu este clar rolul pe care Daniela Coța îl va îndeplini echipa primului ministru, însă știrea ne-a fost confirmată, luni  de proaspăt-numita în funcție.

Daniela Coța a fost viceprimar al municipiulu Zalău în fosta administrație municipală, iar în 2016 a candidat la alegerile parlamentare pe listele social-democraţilor pentru Camera Deputaţilor, pe locul 3, în listă. Totodată, Daniela Coța este președintele organizației de femei a PSD Sălaj.

Daniela Coța își va desfășura activitatea la București, într-unul din birourile Palatului Victoria, avându-i colegi, printre alții, pe Darius Vâlcov, Sevil Shhaideh și Elena Dascălu.

Alte articole

26 Thoughts to “Daniela Coța – consilier de stat în Cabinetul Viorica Dăncilă”

 1. Anonim

  ai de plm moare de ciuda maria marc

 2. Anonim

  Bravo, Dana! I-ai pus cu botul pe labe pe toti pesedistii de marca, ce te urau din toti rarunchii, de opizotia cea impotenta nu mai zic: crapa toti de invidie! Succes in noua functie, este o realizare uriasa! ???

 3. Anonim

  Aoleu, s-a intalnit proasta cu …. proasta. .

 4. Ionel ionelule

  Vai de capul nostru!!! Normal ca nu se știe ce funcție ocupa pt ca doamna nu prea se pricepe la nimic, in business-ul propriu nu sta prea bine, vrea sa se prefacă ca se pricepe la sport, dar e total pe lângă sistem. In rest, se pricepe la flori, vin și chermeze.

 5. Anonim

  O noua coata in guvern!

  1. Anonim

   Ce înseamnă coata ?

 6. Cine se aseamana s-aduna!

  Cica orice sef slab isi alege subalterni mai slabi ca el, ca sa nu-l puna in umbra. Pe Dancila o stie toata lumea de cal breaz, deci…

 7. Cred ca a ales-o Dancila

  Sa ii scrie discursurile, poate chiar in limba straina, acum ca suntem capu la Europa vreo 6 luni de zile. Nu de alta, dar inteleg ca doamna Dancila are doctoratul in comunicare obtinut la „Goldish University of Zalau”.

 8. Rozi

  Asa incepe sfarsitul……..fiti pe faza.Peste un an va fi la mitica cu restul guvernului.

 9. Anonim

  Eu propun un test pentru toţi conducătorii puşi şi pentru cei cu funcţii mari şi bani mulţi: o dictare de clasa a IV-a! De acord?

 10. Anonim

  Vai de noi ce se intampla.Din pacate asta e PSD.

 11. Anonim

  Vai, ne pleacă valorile!

 12. Anonim

  Cine se aseamănă se-adună, așadar, proștii cu proștii, respectiv proastele !

 13. V

  E ma bucur, bucurati-va si voi ca pleaca 😀 pacat ca tot pe banii nostri dar wtf … macar e mai departe !

 14. Anonim

  Doamne ajuta sa plece toti prostii si proastele cat mai departe de noi ! Cu conditia sa facem ceva sa nu ne mai conduca !!!

 15. Anonim

  Vai, ce-a ajuns țara asta!!!!

 16. Anonim

  DA ! Bravo Dana, Veorica se va destepta acum langa tine ! Restul e …can,can. Sa vina pensia de DEMNITAR ! BRAVO! Esti …orientata. Dar voleiul din Zalau o sa moara fara ea Ciuntule !

 17. Anonim

  Ferească Dumnezeu la ce so ajuns!

 18. Anonim

  NU mor cai cand vor cainii, in loc sa va bucurati cand o doamna din SALAJ PE MERIT ESTE CHEMATA IN GUVERN VOI nu stiti sa va pretuiti valorile , pacat . Doamna DANIELA mult succes in noua calitate .

 19. Anonim

  În poză o oaie și o capră.

 20. Acuma pe bune

  Ca sa fii consilerul cuiva inseamna sa ai o expertiza intr-un anumit domeniu. Sus-numita are expertiza in ce mai exact, ca nu reiese din context?

 21. Anonim

  Expertiza sus numitei consta in tipeu si nesimtire !

 22. Anonim

  se vede lipsa profesionalismului,ziaristii adevaratinu ar lasa comentariile pietii,e greu in zalau,de aceea e si greu azi.

 23. Anonim

  Inca una care tine la mUE,ba chiar si-o cere !

 24. Anonim

  Consilier pe ce?

Leave a Comment