Dacian Cioloș, ales președinte al partidului PLUS. Printre susținători, delegația PLUS Sălaj

O delegație din Sălaj, formată din 22 de membri ai Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate PLUS, filiala Sălaj, a participat la finalul acestei săptămâni, sâmbătă – 26 ianuarie, la prima Convenție Națională a partidului. Aceasta s-a desfășurat în Capitală și a adunat peste 1.500 de membri din toate județele țării. Delegația sălăjeană, alături de ceilalți membri PLUS, au votat statutul partidului, membrii Comisiei Naționale de Cenzori și membrii Comisiei Naționale de Integritate și Arbitraj. Totodată, în urma votului de sâmbătă, Dacian Ciloş a fost ales în funcţia de preşedinte al formațiunii politice obţinând 99,17 la sută din voturile delegaților. „Acest moment e doar un început. Am suferit suficient de sentimentul neputinței. De azi, nu numai că nu mai suntem singuri, dar vedem clar ce avem de făcut. Și e simplu: să avem curajul să fim noi înșine, să fim convinși că nu depindem de alții. Am decis să mă implic pentru că nu există altă soluție“, a spus Dacian Cioloș, președintele PLUS.
În cadrul Convenției Naționale PLUS de la București, Mihaela Miroiu, profesor universitar, a susținut un discurs salutând atât modul în care PLUS s-a organizat, cât și pregătirea profesională consemnată în portofoliile celor 43 de candidați înscriși în cursa internă pentru alegerile europarlamentare. Convenția a fost deschisă de mărturia unui supraviețuitor al tragediei din Clubul Colectiv, a cărui soră și-a pierdut, atunci, viața. Pe scenă au mai urcat și actrița Oana Pellea, vloggerul Mihai-Alexandru Hash și fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu.

Alte articole

7 Thoughts to “Dacian Cioloș, ales președinte al partidului PLUS. Printre susținători, delegația PLUS Sălaj”

 1. Aceeasi Marie da, cu alta palarie !

  Un nou partid de si pentru bogatani, nimic nou sub soare !

 2. Anonim

  Mult succes!
  Două opinii:
  1. Trebuia să fie cel puțin doi candidați la președinția partidului. Cu peste 99% „cîștiga” Ceaușescu.
  2. Dacă în majoritatea organizațiilor, nu doar cei din „staff”, ci și cei din „executive” apar la costum și cravată, pentru un președinte este obligatoriu/uniformă. A fost nepotrivit și cînd a apărut cu cămașă albastră descheiată la Ateneu, alături de înalte oficialități.

 3. Ion

  Csollos bacsi nu poate fi cu PLUS , el fiind , in tot si toate, cu MINUS ??? Noaptea mintii in caputzurile formelor de viata rudimentare din poza .

 4. Anonim

  @3:49. Să zică și nea Ion, că și el e om!

 5. Anonim

  Ce va mai roade pe voi, postacii comunisti, cand apare un partid nou, format din oameni tineri si capabili care chiar vor sa faca lucruri bune pentru aceasta tara… Votati voi in continuare cu Ciuma Rosie si o sa aveti acelasi trai ca pana acum. Tot inainte, tovarasi, spre groapa…

 6. Anonim

  După ploaie, chepeneag. La cît capital de încredere adunase, dacă dl Cioloș se implica în 2016, nu să-și țină promisiunea făcută PSD de a nu candida, nu aveam guvernul de tîlhari analfabeți și iresponsabili PSDALDEUDMR. Regret, pentru asta, voi vota USR, au fost convingători și, mai ales, consecvenți!

Leave a Comment