Cum au votat sălăjenii la alegerile prezidențiale: numărul voturilor obținute de cei doi candidați

Instituția Prefectului Sălaj a transmis, luni, rezultatele la alegerile prezidențiale desfășurate în județ la cel de-al doilea tur de scrutin de duminică, 24 noiembrie. Conform rezultatelor finale comunicate de Biroul Electoral Județean (BEJ) Sălaj, în cele 312 secții de votare din județ, în turul II al alegerilor pentru Președintele României s-au prezentat la urne un număr de 94.890 de persoane, dintr-un total de 196.191 de alegători prevăzuți în listele electorale permanente. Numărul total de voturi valabil exprimate a fost de 93.559, un număr de 1.331 fiind voturi nule. Un total de 496 de persoane au votat utilizând urna specială. Numărul de voturi valabil exprimate obținute de candidații pentru funcția de președinte al României, în județul Sălaj, este următorul: Klaus Werner Iohannis – 64.695 voturi  și Vasilica-Viorica Dăncilă – 28.864 voturi. Procesul electoral s-a desfășurat la nivelul județului Sălaj în condiții de siguranță, fără evenimente deosebite. La nivel național, potrivit datelor AEP, după centralizarea voturilor din toate cele 18.748 de secții din România, Klaus Werner Iohannis a obținut 63.17%, în timp ce Viorica Vasilica Dăncilă a obținut 36.81%, potrivit Mediafax. La aceste date urmează să se adauge voturile românilor din diaspora. Numărul total al voturilor valabil exprimate la nivel național este de 8,913,847.

16 Thoughts to “Cum au votat sălăjenii la alegerile prezidențiale: numărul voturilor obținute de cei doi candidați”

 1. Fără reprezentativitate !

  Neamţu a câştigat cu voturile unei treimi din electorat, ăştia-s luzării. Cei de afară au votat masiv cu neamţu firesc, cine slugăreşte la străini votează un neamţ în fruntea ţării. Viorica nu a convins. Neamţu nu este reprezentativ 1

 2. Anonim

  @09:55
  Pa și pu… la adio Vasilico Viorico!

 3. Anonim

  09.55 pe linga faptul ca esti prost esti si psd-ist vrei o placuta suedeza?

 4. Anonin

  Ciuma, la gunoi!!

 5. Anonim

  hahaha ! luzarule de la 9:55 .Fa ti bagajele si du te cu veorica ta la videle la ranit de cotete …..Mai psihopatule ! Ti-am zis acum cateva zile ca romanii s-au saturat de voi ciuma rosie si ca vor vota masiv Iohannis .Cu un postac rosu ca tine pesedeul tau va pierde in continuare teren ,intai la locale si apoi la parlamentare.

 6. Anonim

  Romanii au votat ce trebuie…….

 7. Anonim

  Se schimba treaba angajatii de la privat cer salariu pe care il primesc cei de la stat,,daca tot stau degeaba,,doliu in psd’……’.

 8. Anonim

  Bravo romani! Jos comunistii! Ce politruci au: mitraliera, alta intrebare, dragnea puscariasu, viorica analfabeta, securistu marc de Salaj, buzatu de Vaslui, stanescu. Vai de voi ma gunoaie!

 9. Am votat democratia

  Am scăpat de analfabeta,de când asteptam aceasta zi…..acum toți infractorii și violatorii sa i sufla n ceafa,au făcut legi inadmisibile,pensii speciale ,ceasuri și bijuterii ce alții nici nu au curajul sa viseze!!!!

 10. Anonim

  Au sfidat toată țara,diaspora ,au votat legi noaptea că hoții,pur și simplu am fost sub jugul PSD,justiția ,toate instituțiile au fost manevrate de PSD….ajunge, Doamne da le doar atât cât au dat ei pensii părinților noștri,sa trăiască cu un salar minim pe economie,atât le doresc!!!

 11. Slugi din nastere !

  Luzarii din tara si slugile din diaspora au votat un neamt in fruntea tarii, asa s-au nascut, asa vor muri, slugi !

 12. Anonim

  Cea mai geniala caracterizare a neamtului a dat-o Crin, Vorbeste putin si gandeste la fel !

 13. Anonim

  Proba de comunism….

 14. Anonim

  Ma dezamăgiți MS ,lăsați un antisemit sa comenteze ,gen 17 15 si 17 18 ,un obsedat pesedist care la fel ca idioata lui Veorica, nu accepta o înfrângere electorală.Credeam ca numai Artur Szekely cenzurează libertatea de exprimare dar se pare ca m am înșelat.

 15. Anonim

  Sluga i mata la Satana mai bugetarule de la ds.. ala de la 17 15.veziti de f..ta handy si ne..ta cu…va.Imputitule de securist.

 16. Anonim

  Vrei magarule bufon cu nume si prenume si ” programul tau de inactivitate zilnic” cu filmări cum freci p..la tata sulica pe acasa? Jeg ordinar bugetar cu Slugi din nastere.

Leave a Comment