Crin Antonescu si Ludovic Orban vor vizita Salajul

Crin Antonescu si Ludovic Orban vor vizita Salajul Cerem presedintelui Traian Basescu si premierului Emil Boc sa faca publice conditiile acordului cu FMI, mai precis costurile acestui acord. Ne referim, aici, la costurile sociale, pe care le vor suporta contribuabilii, si nu presedintele sau premierul, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PNL Salaj, Radu Capilnasiu.

Prezent la intalnirea cu presa, vicepresedintele liberalilor salajeni, Dorel Oros, a facut cunoscut ca, in cadrul sedintei Biroului Permanent Central al partidului, s-a luat decizia inaintarii proiectului liberal pentru reducerea taxelor si impozitelor, document care cuprinde atat abrogarea impozitului forfetar, cat si introducerea unor reduceri, facilitati de ordin fiscal, care au fost adoptate de Guvernul Tariceanu anul trecut, insa abrogate ulterior de Guvernul Boc. Este vorba de neimpozitarea profitului reinvestit, de scutirea cu 5 la suta pentru cei care achita taxele la termen si de facilitatile firmelor care angajeaza oameni aflati in somaj de peste trei luni, spune Dorel Oros. Acesta a daugat ca PNL are in vedere inaintarea unei motiuni simple privitoare la problematica in domeniul Apararii: Prin reducerea unor sporuri, de radioactivitate si de confidentialitate, veniturile unei categorii foarte largi de lucratori in domeniul Ministerului Apararii s-au redus cu peste 20 de procente.

In finalul conferintei de presa, Radu Capilnasiu a facut cunoscut ca, vineri, prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, va fi prezent la Zalau. Apoi, saptamana viitoare, mai precis miercuri, o delegatie PNL, condusa de presedintele Crin Antonescu, va face o vizita in judet, ocazie cu care vor fi prezentati cativa dintre liberalii aflati pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare.

Leave a Comment