Consiliul Județean: UDMR Sălaj și-a desemnat candidații

Szilágyi Róbert István este candidatul UDMR Sălaj la șefia Consiliului Județean. Decizia aparține membrilor UDMR Sălaj, reuniți în Consiliul Reprezentanţilor Unionali, în urma votului privind desemnarea candidaţilor pentru alegerile locale din luna iunie a acestui an. Lista este completată de: Dari Tamás, Papp Zsolt, Moni Sándor, Bogya Anna, Sojka Attila, Berek István, Dobrai Krisztián, Simonfi Mária și Vincze János. Alegerile privind desemnarea candidaților UDMR Sălaj au avut loc joi.

9 Thoughts to “Consiliul Județean: UDMR Sălaj și-a desemnat candidații”

 1. Roza

  Nimic nou, aceiasi figuri de ceara cu miros de naftalina…..

 2. anonim

  Sedinta a fost ieri!Nu saptamina trecuta!

 3. Anonim

  Toti sunt maghiari?:)

  1. Anonim

   Toate suntem ungure pretene cu romanule

 4. Anonim

  Cit de redus mintal poti sa fii tu lider politic al minoritatii maghiare care reprezinti sub 20% din populatia judetului sa ai pretentii la sefia CJ Salaj !

  1. Marie

   Fiecare formatiune politica legal isi poate desemna candidati. Daca electoratul din judet se imparte la 20/80, din care minoritatea maghiara are un singur candidat, iar ceilalti 15 sau mai mult, poti calcula simplu ca are sanse de a fi ales cu cel mai mare procentaj. Totul in conformitate cu legea electorala.

   1. Anonim

    decat alte scursuri din varf care vor acest post gras, mai bine asta…asa cum e si el. Stim bine cum au distrus cultura judetului, prin decizia de a nenoroci Centrul Cultural si restul deciziilor cocosate pe care le-au luat, toti din varf. Se incheie o epoca, Marc si e bine ca se incheie, dar nici ceea ce ne asteapta nu arata prea bine. pentru ca nu avem cu cine.

 5. Anonim

  Azi la ora 8 era la cumparaturi cu masina de serviciu SJ 03 CJS.SA-TI FACI CUMPARATURILE IN TIMPUL PROGRAMULUI DE LUCRU SI SA FOLESTI MASINA DE SERVICIU DOAR ACEST BOZGOR POATE. Se poate verifica pe camerele de la LIDL

Leave a Comment