Claudiu Bîrsan, validat în funcția de consilier județean

Claudiu Bîrsan a fost validat în funcţia de consilier judeţean în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Judeţean (CJ) de luni – 17 februarie. Componența CJ Sălaj s-a modificat, din nou, după ce unul dintre aleși a renunțat la mandat. Schimbarea s-a produs în rândul consilierilor liberali. Odată cu instalarea noului Guvern PNL, la conducerea județului au intervenit și modificări în ceea ce privește structura Consiliul Local (CL) Zalău și a Consiliului Județean (CJ) Sălaj. Astfel, consilierul judeţean PNL, Paul Maghiu – purtătorul de cuvânt al liberalilor sălăjeni şi-a dat demisia de la CJ Sălaj în cursul lunii ianuarie 2020, preluând funcţia de şef Cancelarie al prefectului Virgil Ţurcaş. Locul său în CJ Sălaj  a fost preluat de consilierul local Claudiu Cristian Bîrsan. Pe lista supleanaților PNL 2016 se afla Romeo Sabou, urmat de Corin Penciuc. Primul supleant a declinat oferta, iar al doilea nu mai este membru PNL. Astfel, conform ”protocolului”, lista a continuat cu Claudiu Cristian Bîrsan, cel care a preluat funcția de consilier județean. Consilierul PNL a depus jurământul: ”Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună credinţă tot ceea ce îmi stă în putere şi priceperea mea pentru binele locuitorilor judeţului Sălaj. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a jurat cu mâna pe Biblie Claudiu Bîrsan. De asemenea, locul lui Bîrsan în CL Zalău va fi preluat, conform procedurii, de Dan Cherecheș – fost consilier județean PNL în mandatul 2012-2016.

Alte articole

4 Thoughts to “Claudiu Bîrsan, validat în funcția de consilier județean”

 1. Anonim

  Ce mare stire!Un lingisitor

 2. Anonim

  Mult succes CLAUDIU. Un om foarte bun , constiincios si bine pregatit , este un castig pentru consiliul judetean si pentru judetul nostru.

 3. Anonim

  Apa de ploaie .. ica un trantor in plus ! Valoare = 0 . Nu e singurul. Mai sant 2 unguri degeaba prin CJ.

 4. Anonim

  Grasu asta nu avea si el un costum de haine? S-a dus acolo imbracat ca la piata. Se vede ca il doare in kur de locul de munca si imi cam dau seama cat interes isi da.

Leave a Comment