Candidații USR PLUS Sălaj care vor să intre în cursa pentru parlamentare

Alianța USR PLUS Sălaj a finalizat procesul de înscriere pentru alegerile parlamentare 2020 la Camera Deputaților și Senat. Astfel, Doina Cociș și Alin Prunean, membri PLUS Sălaj, respectiv Raul Balotă și Cristian Viașu, membri USR Sălaj, sunt candidații înscriși pentru Camera Deputaților. De asemenea, Andreea Ciortea – membru PLUS, Cristian Lupaș, Virgil Marius Bob și Cristian Viașu (membrii USR) și-au exprimat intenția pentru a candida Senat. Procesul de înscriere a candidaților pentru alegerile parlamentare a avut loc în cadrul fiecărei filiale județene a USR și PLUS, iar procesul de desemnare a candidaților va avea loc în urma alegerilor interne, în perioada imediat următoare, cu respectarea protocolului de fuziune între cele două partide. Cei șapte membri ai Alianței vor să reprezinte Sălajul și sălăjenii în Parlamentul României.

 

12 Thoughts to “Candidații USR PLUS Sălaj care vor să intre în cursa pentru parlamentare”

  1. Anonim

    Cociș, inginer metalurgist cu specializarea cultură, de la PSD, este acum candidata Plusereului? Bravo, Cioloș!

  2. Anonim

    Chiar asa dna Cocis la vremuri noi tot noi?

  3. Stimabile de la 14:37

    Hai sa nu fim rai. D-na Cocis este un om de „mare” cultura. Daca nici pe acestia nu ii promovam, atunci pe cine?

  4. Usr

    Cociș, Lupaș, Balota, candidații unu și unu. Doamne, am votat de doua ori USR dar acum chiar nu o sa mai merg sa i votez. Mi au ușurat alegerea.

    1. aa

      Nah … hai zi-ne desteptule …ce stii tu despre fiecare !
      Pun pariu ca n-ai citit nimic! Daca dupa barfe votezi… noapte buna!

  5. Monel

    Cocis, Doamne fereste! Va bateti joc de noi? Sa va fie rusine!!!

  6. Anonim

    Lupas,Kocsis oameni nepatati! Bravo!!!!!

  7. 403

    Plusereul merge din greșeală în greșeală spre victoria finală!

  8. Anonim

    Unde sunt principiile trâmbițate ale alianței ,,noi nu primim traseisti, ……,,.M-au lămurit și pe mine, vorba colegului de la 16:24

    1. Usr

      Nenea Lupas, nu votez după bârfe. Ii cunosc pe toți trei destul de bine.
      Tanti Cociș mare PZdista mutata disciplinar la Direcția de cultura, mare inginer metalurgist, care se potrivește ca nuca în perete.
      Despre d-l Balota știu mai multe din prezentarea pe care și a făcut-o la alegerile din 2016 și care nu avea nimic special.
      Și în fine despre d-l Lupaș știu ca este o oaie neagra din USR cu ceva reprize de suspendare din calitatea de membru, care în general taie frunză la câini. Noroc cu d-na Lupaș ca are grija de dansul și ii asigura un trai mai mult decât decent raportat la calitățile domniei sale.

  9. Anonim

    da nici cu prrunean nu imi este rusine daca este asa bun de ce nu lasa si pe altii sa candideze sau il vedem deja baronas de salaj

  10. Anonim

    Prunean omul care a vandut Plus la PNL impreuna cu Iordache, Cocis care toata viata a stat la caldura in birou, si cu PNL si cu PSD a semnat avize pentru care a primit bani si de la stat si de la solicitanti si s-a dat eleganta si notorie, Ciortea care e omul PSD care ii apara in procese… Ahaha si in timpul asta camarazii strangeau semnaturi pentru oameni noi in politica. Ahaha. Ahahahahhhhhaaaaaaa

Leave a Comment