Candidaţii ARD Sălaj, la final de campanie

Cei şase candidaţi ai ARD Sălaj din colegiile de deputaţi şi senatori au organizat, joi, ultima conferinţă de presă din campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
Preşedintele PDL Sălaj, Lucian Bode, care candidează pentru un nou mandat de deputat în colegiul Şimleu Silvaniei, apreciază că, din cele mai multe puncte de vedere, campania electorală ce stă să se încheie a fost una benefică, atât pentru reprezentanţii ARD, cât şi pentru alegători. „Campania electorală din Colegiul Şimleu Silvaniei s-a desfăşurat, în cea mai mare parte, sub auspiciile bunului simţ. Pentru mine, a fost o nouă experienţă şi, totodată, o lecţie de viaţă”, a spus liderul PDL Sălaj. Lucian Bode a mai afirmat că cea mai mare satisfacţie trăită în această campanie este că a descoperit că, deşi PDL a fost obligat să ia cele mai dure măsuri de austeritate din istoria post-decembristă, majoritatea covârşitoare a oamenilor cu care a intrat în contact au înţeles, în cele din urmă, că acest sacrificiu trebuia făcut. „Mai am convingerea că sălăjenii au înţeles, până la urmă, că minciuna USL are picioare scurte şi că cei 2.000 de lei şi tractorul, <> promise de PP-DD, vor fi acordate după ce va învia Elodia”, a adăugat Lucian Bode.
Avram Fiţiu, candididatul ARD în colegiul senatorial Zalău-Jibou, a mărturisit că, în actuala campanie electorală, a interacţionat cu foarte mulţi sălăjeni: „Am văzut, totuşi, foarte mulţi oameni dezamăgiţi de actuala guvernare şi de factorul polititc, în general. Cu toate acestea, am înţeles că oamenii au nevoie de proiecte concrete, nu de vorbe. Ceea ce eu pot să le ofer”.
La rândul său, Dumitru Blaga, candididatul ARD în colegiul senatorial Cehu Silvaniei – Şimleu Silvaniei, a arătat că, încă de la început, şi-a propus să ducă o campanie onestă, factor care îl caracterizează. „În tot acest timp, alături de colegii mei, am încercat să interacţionăm cu electorii noştri din colegiu. Cunoşteam mare parte dintre problemele oamenilor, însă după o lună de campanie electorală, lista cu neajunsurile din colegiul în care candidez a crescut. Astfel că le recomand tuturor alegătorilor să respecte ceea ce au promis în întâlnirile noastre”, a ţinut să sublinieze Dumitru Blaga.
Ceva mai „acid”, Romeo Benc, candidatul ARD în colegiul Jibou la Camera Deputaţilor, nu a uitat să trimită la adresa contracandidaţilor săi câteva „săgeţi”, transmiţându-i candidatului USL, Iuliu Nosa, nu există ca şi candidat în inima jibouanilor, ci doar pe afişe. În acelaşi timp, candidatului PP-DD, Dumitru Rus, Romeo Benc i-a comunicat faptul că „banii nu pot cumpăra totul, cu atât mai mult cinstea şi corectitudinea celor din colegiul Jibou”.
Asztalos Florin, candidatul ARD în colegiul Cehu Silvaniei la Camera Deputaţilor a spus şi el că, în ultimele aproape patru săptămâni, aşa cum şi-a propus, a dus o campanie de bun simţ: „Mă declar mulţumit de felul în care am fost primit de oamenii cu care am interacţionat. Cred că aceştia mi-au înţeles şi, totodată, vor aprecia sinceritatea şi bunele intenţii cu care i-am abordat în această campanie”.
Candidatul ARD în colegiul Zalău la Camera Deputaţilor, Claudiu Bîrsan, este de părere că „oamenii au înţeles că municipiul are nevoie de un deputat tânăr, care le cunoaşte problemele şi care este prezent tot timpul în mijlocul lor”. Claudiu Bîrsan a ţinut să sublinieze, în final, că face parte dintr-o echipă tânără, extrem de puternică, şi care va obţine la alegerile de duminică ceea ce şi-a propus: un mandat de deputat şi unul de senator.

36 Thoughts to “Candidaţii ARD Sălaj, la final de campanie”

  1. Andrei

    ARD=Dezastru dumincă.

  2. Anonim

    CANDIDATII ARD LA FINAL ADICA LA SFARSIT .DUMINICA VA FI SFARSITUL ARD-ULUI.

  3. Anonim

    Sa scapam de mincinosii USL!

  4. Anonim

    daca Bode obtine inca un mandat sa nu iutati sa faceti matanii toti .voi sunteti chiar orbi nu vedeti ca partidul vostru este in cadere libera iar cu asa candidati nici nu poate fi altfel pacat de Blaga ca s-a bagat in laturi ca o sa-l manince porci…… in primul rand de colegi. Oare cati o sa-si de demisia din partid dupa esec? Sa vina alte fete mai putin corupte…. in special Benc ca-i tare mandru

  5. Anonim

    nu sunt un sustinator al lui bode , dar il consider un om foarte destept ca a pus in celelalte colegii niste candidati insipizi carora se le ia votul la redistribuire si sa mai prinda el un mandat

  6. Anonim

    Votez Avram Fitiu!!!

  7. john

    intr-adevar, smecher Bode, d-aia a plecat Vass sa nu ii ia fata.

  8. john

    de fapt nu e destept Bode, sunt prosti ceilalti care au fost de acord.

  9. nicolae

    Să vă dau o veste bună: a fost identificat noul jolly-jocker al guvernării pedeliste! Numele lui este Lucian Bode şi, foarte probabil, de mîine va ocupa în mod oficial scaunul de ministru al Economiei. Pentru postacii portocalii, în special pentru Androidul cu Şobolani, vreau să precizez că nu e vorba de economia de 100 de lei pe care părinţii mei au realizat-o la ultima pensie, ca să-mi facă – săracii de ei – o bucurie, după foarte mulţi ani. Nu, e vorba de economia României. De soarta şi viitorul ei.
    Ţineţi minte acest nume: Lucian Bode. Căci ne vom mai întîlni cu el, vă asigur. Probabil că n-aţi remarcat mai devreme, la televizor, interviul cu Lucian Bode. Tipul tocmai ieşise de la audierile parlamentare. Părea fericit. Deşi nu era tocmai fericit. Era mai degrabă pişat pe el. Şi-n acelaşi timp mândru că-l vede mămica lui la televizor, vă spun eu sigur.
    Scenă absolut năucitoare: un jurnalist îl întreabă despre primele măsuri pe care le are în vedere ca nou ministru al Economiei. Lucian zîmbeşte forţat şi-ncepe să spună ceva de reducerea taxelor. Jurnalistul îl întrerupe: Probabil că ştiţi că nu aveţi atribuţiuni în acest sens. Pentru asta există ministerul de finanţe. Lucian, ferm şi-ncontinuare zîmbitor: Da… În parteneriat cu Ministerul de Finanţe.
    Absolut incredibil. Omul ăsta habar n-are pe ce lume e. Şi cum dracului de i s-a întîmplat tocmai lui minunea asta. Sunt absolut convins că dacă l-ar fi întrebat cineva de OPSPI, Lucică ar fi început să rîdă încurcat: “Opis … ce?”
    Doamnelor şi domnilor,
    Daţi-mi voie să vă prezint un cretinel:
    Lucian Bode

  10. Anonim

    Vai de capul vostru. A-ti face orice sa vina inapoi comunistii. N-ati facut in viata voastra nimic numai ati stat cu mana intinsa. Sunteti paduchii societatii, asteptati sa vi se dea mura in gura totul. La munca ortodocsilor. Mult succes d-lui Bode si echipei lui. Mult succes ARD. Huooo comunistilor in frunte cu Cacarau. Liberali treziti-va.

  11. pentru 9,47

    cred ca sprijini persoana complet gresita. Bode este structural impotriva valorilor tale. Totul porneste din familia lui, facultatea pe care a facut-o (si cum a facut-o), persoanele care l-au propulsat sus etc. Ar fi bine sa te trezesti (si) tu.

  12. nicolae

    nu cumva este paduche unul ca fratele lui Bode care a fost transferat de la paznic la mistreti la Vama Zalau? crede-ma, omul asta chiar nu a facut nimic in viata lui, dar era fratele „cretinelului” destul de penibil, deci: bun pentru Vama.
    Nu cumva este un paduche Bode in persoana, avand in vedere ca sacrificat interesele judetene ale PDL numai sa iasa el deputat? (Asta daca va reusi sa iasa, nu e deloc sigur). Nu ti se pare paduche unul care este deputat, lider sindical si se proclama „om de dreapta”?
    Ia mai gandeste-te!

  13. Petre

    Blaga isi da demisia!

  14. Petre

    Dar bineinteles,dupa ce e SENATOR!
    Hai Simleu.

  15. OROS e cel mai bun.OROS si benc au lasat padurea sa fie pradata si ei fac campanie de dimineata si panaseara.alegeti-i ca altfel ai minca DNA-ul Subalternii lor fura padurile statului sub privirile noastre ingaduitoare dar si ale politiei.

  16. Jula

    Dracu mai voteaza totii sunt la fel gunoaie penale

  17. din simleu

    ARD = GUNOAIE care fura..nu stiu alceva decat sa fure asta i-a invatat cine ia crescut ..BODE=coldus care colduseste dupa blaga care i-a facut si lui bode papura un pic de campanie ca el nu a mai avut bani ca doar si-a facut casa in Zalau si l-a angajat pe frateso la VAMA ….ASTEA sunt realizarile lui bode : FURAT, FURAT , L-AM ANGAJTAT pe fratelo la vama si dupa care iar am furat si am furat :))))

  18. nicu

    Respect pt Mitica Blaga.un om de milioane,am inteles ca si Barsan,dar nu il cunosc.in rest nu mantereseaza

  19. nicu

    „intereseaza„

  20. Anonim

    Ce-ar putea avea moșul în sac? O dictatură USL, doar pentru tine! – :))))))))))))))))

  21. Anonim

    Pot sa fac si eu o predictie ? In rinichiul stang, cel responsabil cu extrasensibilitatile, simt ca dupa alegeri gasca psd-pnl o sa se indeparteze de oameni instant.

  22. Anonim

    Daca bagi un fotbalist in teren si vezi ca in primele 20 de minute isi da numa’ cu stangu-n dreptu’ , tu ce speri? Sa-l tii in teren 90′ sperand ca va deveni Messi?!
    Prestatia USL-ului in aste 7 luni, cu cele doua parasute in varf (ponta@crin) nu cred ca va pacali asa de multi oameni.

  23. Anonim

    uslistii o iau in goarna, ticalosii naibii in 6 luni au distrus tara si fondurile europene si bugetul public si increderea romanilor in tara lor!

  24. Sa scapam odata de comunisti

    Cei de la ARD nu sunt niste sfinti, dar nu avem alta varianta, cum sa votez pe comunisti, care au furat adica au „colectivizat” tot ce au putut si nu au dat inapoi in veci. Au luat de la bunicul meu 500 de hectare 20 de cai, 25 de vaci, 4 case cu anexe gospodaresti etc. si a primit inapoi doar 9 hectare, 2 vaci, 0 cai, 0 case si 200.000 (in ’96) zis despagubire.

    Asta e dreptatea pana la capat tip USL
    .
    Pe USL voteaza doar persoane care inainte de colectivizare nu au avut nimic!!!!!

    Pe un prost cum e Dan Diaconescu si company, iar nu putem vota. Trebuie sa fim nebuni sa punem stampila ei.

    Votam ARD pentru ca nu avem solutii mai bune!!!

    1. nicolae

      pe vremea aia, Bode era mare membru in ApR Salaj, cu niste securisti langa el de mai mare dragul, vreau sa zic rusinea. Dup-aia a fuzionat cu „anticomunistul” Stanca. La aia erau vacile tale! Si bunicii mei au patit la fel, ba le-au luat si biserica. Si, crede-ma, Bode era pregatit sa ajunga in Marea Adunare Nationala, pana la urma a ajuns. Oameni de tipul lui, pregatiti de asemenea maestri ar fi ajuns oricum niste trepadusi in slujba Sistemului. Nu uita ca nasul lui Bode era seful Securitatii pe judet! Crezi ca era un mediu anticomunist la el in familie? Toate astea sunt lucruri verificabile, cauta singur.

      1. ppdd

        esti incredibil de ingust la creier.materie cenusie zero. pitici pe creierul tau gramada. ce disperat esti de-ai putut sa scrii asemenea aberatii.

        1. nicolae

          verifica si dup-aia vorbim, fa-o astazi, maine e prea tarziu

  25. Anonim

    In ceea ce priveste sondajele, m-am cam lamurit de multa vreme. Amintiti-va ca primele sondaje de dupa suspendare aratau ca 83% din electorat va vota în favoarea suspendarii. Apoi au inceput sa mai scada, pentru ca inainte de scrutin, cea mai pesimista cifra era în jur de 54 – 56%. Pana la urma a fost 46%, iar cifra reala, daca se scade furtul, ramine pe la 36 – 38%. Useleul are toate motivele de a debita cifre mincinoase, pentru a descuraja adversarul, pentru a demotiva electoratul ostil, dar mai ales pentru a avea o baza de pe care sa guite dupa alegeri că „basistii” au furat din greu. Intr-adevar, este tara plină de idioti, dar s-ar parea ca nu-s chiar asa de multi pe cat si-ar dori useleul

  26. CENTURION

    Din 10 Decembrie 2012, Bode devine istorie. Sanse la redistribuire aproape egale cu zero. Strategia de a pune in celelalte colegii candidati inferiori lui a dat gres. Nu vor obtine voturi pentru pragul judetean. La putin timp, pentru ca partidul nu-i aduce beneficii financiare, ci doar cheltuieli pe care el in sitemul lui de valori nu le va face, va abandona partidul fara nici o emotie.
    Dupa pierderea asa-zisei imunitati parlamentare, acest Bode va avea mari probleme. Nu vreau sa fiu in locul lui nici zece minute. La nivel central al partidului se cunosc toate smecheriile lui Bode si este tratat ca un gunoi. Probabil va trece la ligerea lui MRU si vor face impreuna cu alti hoti un partid de 3%.
    Bode!!! va trebui sa-ti platesti datoriile pana la ultimul cent.

  27. Anonim

    USELISTIIIIIIII SANT NISTE EXCROCI CE AU FACUT DE CAND AU PUS MANA PE GUVERNARE SI-AU BATUT JOC DE O TARA INTREAGA MULT MULT SUCCES TUTUROR CANDIDATILOR DIN ARD DOAMNE AJUTA

  28. Anonim

    Succes candidatilor de bun simt! Succes Birsan!

  29. Anonim

    Scrieti degeaba portocaliilor, ati pierdut puterea pe mana voastra.Guvernarea portocalie a fost cea mai antinationala ,Incopetenta ,corupta si aroganta dintre cele de dupa 1989.Oamenii or sa decida .Genul asta de comentarii denota infantilism.

Leave a Comment