Bannere electorale PPDD – distruse în Poiana Blenchii şi Someş Odorhei

 

Mai multe bannere electorale ale candidatului PPDD la Camera Deputaţilor în Colegiul 3 Jibou, Dumitru Rus, au fost distruse în comunele Poiana Blenchii şi Someş Odorhei, lucru ce a determinat conducerea PPDD Sălaj să depună o plângere, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) privind acest aspect. „Am primit astăzi (miercuri, n.r.) o plângere din partea PPDD Sălaj cum că, în comunele Poiana Blenchii şi Someş Ordorhei, autori necunoscuţi au distrus mai multe bannere cu mesaj electoral ale candidatului PPDD pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 3 Jibou, Dumitru Rus, solicitându-ni-se să sesizăm Poliţia pentru identificarea acestora. Plângerea PPDD a fost analizată, iar BEJ Sălaj a sesizat Posturile de Poliţie din cele două comune privind efectuarea de cercetări pentru identificarea autorilor necunoscuţi”, a declarat preşedintele BEJ Sălaj, Claudia Tomşa.

Bannerele distruse erau fixate pe stâlpi de înaltă tensiune, cu acordul proprietarului, respectiv SC Electrica Distribuţie Transilvania Nord SA.

Potrivit legislaţiei în vigoare, constituie contravenţie distrugerea, deteriorarea, murdărirea, acoperirea prin scriere sau în orice alt mod a listelor electorale, a platformelor-program afişate sau a oricăror anunţuri ori afişe de propagandă electorală tipărite.

Alte articole

12 Thoughts to “Bannere electorale PPDD – distruse în Poiana Blenchii şi Someş Odorhei”

 1. Letcanul

  BENERELE LE_A ARANJAT PRIMARU

 2. Poienasii nu au oameni de valoare si-l vor vota din nou pe NOSA de si nu are notorietatea necesara.Pe afisul electoral al acestuia spune ca in audientele avute cu cetatenii a indrumatsi aexplicat unui nr.de 1600 de salajeni cum sa poata absorbi fonduri europene.Ce grozava minciuna.Mai bine sa se scuze de greselile facute legat de suspendarea presedintelui,s-au legate de apararea „puscariabilor”parlamentari ,ori de fugadin parlament „protestand”impotriva deciziilor guvernamentare.. Din aceste motive ROMANIA este inpinsa azi la coada EUROPEI

 3. chifor

  Primarul din Poiana Blenchi cred ca nu are notiunea timpului . De atata primarie ,de cand nu face nimic pentru comuna , cred ca se uita in alt calendar. Iata dovada : OMUL E DUS CU SORCOVA , desi abea azi incepe postul.Mai bine ar mere in locul ala numit p……. a Babii sa se trezeasca.

 4. Anonim

  mai chifor tu esti dus cu pluta , postul a inceput ieri !

 5. adrian

  Stanciu plateste oamenii cu norma intreaga, aduna date personale ilegal, plateste mita electorala si in curand va distruge ppdd. S-a creat o discutie intre oameni, dar sa vedeti ce scandael e cu oamenii din sectiile de votare. jos jigodia de Stanciu.

 6. nelu

  Caracterul acestui om este arhicunoscut in oras, ce va mirati, si-au bagat ppddisti mortu in casa! Nu stiu ce e cu presa sa intrebe membrii ppdd sa vedeti ce scandaluri se duc la Comfrig cu oamenii din sectile de votare.

 7. EU

  MAI DOMNILOR TARANI a nu ti place de un candidat sau altul nu inseamna ca tre sai rupi afisele daca nu v a invatat vaca atita macar interesati va intr o tara democratica asta se exprima cu stampila la voi in grajduri poate cu ruperea afiselor

 8. gelu

  Senzational …. in direct a fost toata treaba asta? Nu au imagini?
  Stanciu si Rus, doi analfabeti! , dar oameni de treaba….
  Stanciu si Rus, doi tzepari, dar oameni de treaba….

  SENZATIONAL

 9. Anonim

  am fost la osedinta la sediu de campanie a lui Stanciu, acest om sileste oamenii sa comita ilegalitati, auzi sa aduni date personale, ca-tida bani, am inteles ca a fost si Demle pe acolo la comiterea acestor fapte… atat poate.

 10. Anonim

  Sa mori zalaoani adunati-va la sediu de campanie la Stanciu da bine baiatu, poate iese ceva ca prea mult isi doreste sa stea la MITITICA.

 11. un onest alegator

  Nimic n-at inteles despre acestia,sint,,exceptionali” si de aceea au fost pusi acola ca se potrivesc foarte bine cu marele ,,exceptional”PP-DD.Bietii de ei ,toti sint niste ,,Elodii”,de negasit pe buletinele de vot.

 12. ion

  vai de capul lor de ppddisti sant zero barat…….

Leave a Comment