Alianţa Lege şi Ordine şi-a făcut simţită prezenţa la Zalău

Un nou partid şi-a făcut simţită prezenţa miercuri la Zalău. Aflată în plină construcţie, filiala sălăjeană a Alianţei Lege şi Ordine (ALO) a fost lan­sată, în cadrul unei conferinţe de presă, condusă de preşedintele Di­nu Gheorghe. El va fi sprijinit, în încercarea de a organiza ALO în Sălaj, ­de Vasile Buda, care va ocupa funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene.
ALO se doreşte a fi un amestec între liberalism şi social-democraţie, susţine Dinu Gheorghe. „ALO a pornit iniţial ca o organizaţie apolitică, cu intenţia de a deveni în timp o alternativă la actualul eşicher politic. Partidul îşi propune să monitorizeze abuzurile şi derapajele de la statul de drept, cu precizarea că toate guvernele, începând cu anii ’90, au încălcat constant principiile statului de drept în defavoarea cetăţeanului”, a declarat Dinu Gheorghe. Potrivit acestuia, cei care au aderat deja la AOL sunt oameni de mare caracter, care cred cu tărie în forţa intelectualităţii ştiinţifice, ca a patra putere în stat, care astăzi, în epoca societăţii informaţionale este capabilă să creeze acea schimbare în bine, pe care românii o tot aşteaptă de aproape 24 de ani.
Dinu Gheorghe a mai afirmat că porţile noului partid sunt deschise pentru oricine, mai puţin pentru acei foşti miniştri care nu s-au remarcat prin nimic, exclusă fiind şi o colaborare cu alte formaţiuni politice.
Cât priveşte activitatea imediat următoare, ALO va cere Avocatului Poporului să declanşeze o acţiune de competenţă prin care să ceară dizolvarea Parlamentului, acesta fiind, în opinia sa, neconstituţional.
Reamintim că avocatul Dinu Gheorghe a candidat la prezidenţialele din 2004, obţinând un scor de doar 1,08 la sută. Însă, liderul ALO susţine că, la viitoarele alegeri europarlamentare, doreşte ca procentul pe care îl va înregistra partidul să fie în jurul a 10 la sută.

3 Thoughts to “Alianţa Lege şi Ordine şi-a făcut simţită prezenţa la Zalău”

  1. Anonim

    „porţile noului partid sunt deschise pentru oricine, mai puţin pentru acei foşti miniştri care nu s-au remarcat prin nimic” asta este o aluzie, cat se poate de clara la adresa lui Lucian „Cretinel” Bode!

  2. Anonim

    partid de securisti

  3. Anonim

    militieni si securisti resapati PENIBIL

Leave a Comment