Alegeri prezidențiale 2019: sălăjenii sunt așteptați duminică la urne

Sălăjenii sunt așteptați la vot, la alegerile prezidențiale, duminică,10 noiembrie. Dacă în primul tur niciunul dintre candidați nu întrunește majoritatea de voturi valabil exprimate ale alegătorilor de pe listele electorale permanente, în data de 24 noiembrie 2019 se organizează al doilea tur de scrutin. În Sălaj au fost organizate 312 secții de votare și vor fi distribuite 216.304 buletine de vot, aferente unui număr de 196.392 de alegători. Procesul de vot  începe duminică, 10 noiembrie 2019, la ora 7:00 și se va încheia la ora 21:00. Prin excepție, votarea în străinătate se desfășoară și în zilele de vineri și sâmbătă, 8 noiembrie și 9 noiembrie. Astazi, procesul de vot începe la ora locală 12:00 a fiecărei țări și se va încheia la ora locală 21:00, iar în ziua de sâmbătă, votarea începe la ora locală 7:00 și se va încheia la ora locală 21:00. Potrivit Legii 370 din 2004, pentru alegerea președintelui, alegătorii care la ora 21:00 se află la sediul secției de votare, dar și cei care se află la rând în afara sediului secției de votare pentru a intra în secția de vot, își pot să exercita dreptul de vot până cel mult la ora 23:59. Cetățenii români își pot exercita dreptul de vot în baza unuia dintre următoarele acte de identitate, valabile în ziua votării: cartea de identitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, pașaportul diplomatic, pașaportul diplomatic electronic, pașaportul de serviciu, pașaportul de serviciu electronic și, în cazul elevilor din școlile militare, carnetul de serviciu militar. Pașaportul simplu, pașaportul simplu electronic și pașaportul simplu temporar pot fi folosite pentru exercitarea dreptului de vot numai de cetățenii români care votează în străinătate sau de cetățenii români cu domiciliul în străinătate care votează în România.

 

 

 

10 Thoughts to “Alegeri prezidențiale 2019: sălăjenii sunt așteptați duminică la urne”

 1. Anonim

  Votați Proasta României. Aia a lui Danciu.

 2. Anonim

  Auf Weidersehen, herr Werner! ??❌

 3. Anonim

  16:02 Was bedeutet „Auf Weidersehen”?

 4. Pensionar nedreptăţit

  Decât să votez un neamţ puturos şi obraznic mai bine stau acasă. Nici pe veorica nu o votez, mie nu mi-a recalcuat pensia.

 5. Anonim

  Votati noul slogan electoral wernerian „PROSTIA (infinita/incurabila a noilor conducatori ai tarii) SALVEAZA ROMANIA !!

 6. Anonim

  Bă 19:48, un baron PSD a numit-o „Proasta României” pe aia lui Danciu, care a și cîștigat alegerile de anul trecut, cum a anunțat că dorește.

 7. Anonim

  16 02 -acelasi pana la 19 48 inclusiv- mai bujetarule ! iara ai tras ceva iarba pe nas .Daca nu era Iohannis eram demult Republica Dictatoriala Psdragnea .Asa ca spre ciuda voastra a ciumetilor rosii si albastri ,noi ,majoritatea acestui popor -pe care tu pui de nomenclaturist securist i l urasti- vom VOTA MASIV IOHANNIS !ASA SA CRAPI TU SI ALTII CA TINE DE CIUDA.

 8. Anonim

  17 si 17 INSEAMNA -VEORICA=PSD=KAPUT inseamna PSD=Deponie der Geschichte

  1. Anonim

   @07:43
   Prietene, eu l-am taxat pe prostălăul de la 16:02, care nu știe că în limba germană nu există cuvîntul „Weider”. Tu ce ai înțeles?

 9. Anonim

  Corect ! O fi din Dancileza de Teleorman.Votam Dreapta!

Leave a Comment