Meniul zilei 9.04.2019

Ce mâncăm azi? Ce este la meniu? Cine merge să ia de mâncare? Vă sună cunoscut? De obicei iei prânzul în oraș sau la birou? MAGAZIN SĂLĂJEAN îți prezintă, în fiecare zi, oferte într-un singur loc! De luni până vineri, începând cu ora 11, suntem ghidul tău pentru alegerea mesei de prânz! La un click distanță de comandă! Poftă bună! Restaurantele sau pensiunile care doresc să apară la această rubrică sunt rugate să ne contacteze la adresa de e-mail publicitate@magazinsalajean.ro sau la numărul de telefon 0260 611364.

Broaster Chicken

Meniu Wings picant/nepicant 18 lei
Include: 6 wings, o porţie cartofi, o chiflă, un sos la alegere şi o răcoritoare la 250 ml

Telefon:  0260 602 314  Activ Plazza Mall etaj 3 (str. Simion Oros nr 3, Zalău, Sălaj)

Restaurant Silvania

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de fasole cu afumătură
  • Supă de gulii cu carne de pui
  • Ciorbă rădăuţeană

Felul principal:

  • Şniţel din cotlet de porc cu cartofi şi legume la cuptor
  • Tocăniţă de viţel cu mămăligă
  • Salată Club
  • Sarmale

Meniu de post:

  • Supă de fasole de post
  • Paste cu varză călită

TELEFON: 0260 612261

 

Hudin Anda

Meniu 17 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de fasole boabe cu afumătură
  • Ciorbă de burtă

Felul principal:

  • Ciulama de pui cu mămăligă
  • Şniţel din cotlet cu cartofi franţuzeşti

Meniu de post:

  • Ciorbă de fasole boabe
  • Orez cu pleurotus pane

Desert

COMENZI: 0737 041 290 sau 0260 621 092  (Strada Simion Bărnuțiu nr.71)

 

Fratii Jecan

Ciorbă:

  • Ciorbă de cartofi
  • Ciorbă ardelenească

Felul principal:

  • Ciolan dezosat cu iahnie de fasole
  • Aripioare cu cartofi la cuptor

Adresa: Crişeni nr. 441

 

Saladina Restaurant

Ciorbă:

  •  Ciorbă țărănească

Felul principal:

  • Ficăței de pui sote sau piept de pui la grătar, cu mămăliguță sau cartofi prăjiți, murătură

Desert:

  • Prăjitură

Meniu de post:

  • Ciorbă de legume
  • Mămăliguță cu legume la tigaie
  • Prăjitură

Telefon: 0745 402 110

 

Bucătăria Catering Morii

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă ţărănească de porc
  • Supă de chimen cu crutoane

Felul principal:

  • Friptură de porc la tavă cu pilaf de orez
  • Paste carbonara

Meniu de post:

  • Paste cu caşcaval vegetal

Telefon: 0755 156 246

 

Hotel Georgiani

Meniu 18 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă bihoreană de pui
  • Ciorbă de varză cu afumătură

Felul principal:

  • Cotlet ochi de păun cu cartofi natur
  • Penne cu piept de pui şi sos alb

Telefon 0747100360

Fast-food “Carady”

Meniu 11 lei

Burger cu carne de vită

TELEFON: 0766 273858 (str. 9 Mai nr. 2 – parterul Casei de Cultura a Sindicatelor)

Leave a Comment