Meniul zilei 7.08.2019

Ce mâncăm azi? Ce este la meniu? Cine merge să ia de mâncare? Vă sună cunoscut? De obicei iei prânzul în oraș sau la birou? MAGAZIN SĂLĂJEAN îți prezintă, în fiecare zi, oferte într-un singur loc! De luni până vineri, începând cu ora 11, suntem ghidul tău pentru alegerea mesei de prânz! La un click distanță de comandă! Poftă bună! Restaurantele sau pensiunile care doresc să apară la această rubrică sunt rugate să ne contacteze la adresa de e-mail publicitate@magazinsalajean.ro sau la numărul de telefon 0260 611364.

Broaster Chicken

Meniu Copănele 15 lei

Include: 2 copănele, o porţie cartofi, o chiflă, un sos la alegere şi o răcoritoare la 250 ml

Telefon:  0260 602 314  Activ Plazza Mall etaj 3 (str. Simion Oros nr 3, Zalău, Sălaj)

Restaurant Silvania

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă a la grec de pui
  • Supă de varză
  • Ciorbă de burtă

Felul principal:

  • Piept de pui gratinat cu pilaf de orez
  • Caşcaval pane cu cartofi prăjiţi
  • Salată Thomas
  • Ciolan afumat sau neafumat de porc cu iahnie de fasole

Meniu de post:

  • Supă de varză de post
  • Paste cu nucă

TELEFON: 0260 612261

 

Hudin Anda

Meniu 17 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de fasole uscată cu afumătură
  • Ciorbă poloneză de pui

Felul principal:

  • Piure cu friptură de porc cu sos de prune
  • Ficăţei cu cuş cuş

Desert

Meniu de post:

  • Ciorbă de fasole uscată
  • Cuş cuş cu drob de post

COMENZI: 0737 041 290 sau 0260 621 092  (Strada Simion Bărnuțiu nr.71)

 

Bucătăria Catering Morii

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă rădăuţeană
  • Ciorbă de perişoare

Felul principal:

  • Caşcaval pane cu cartofi prăjiţi
  • Friptură de porc la cuptor cu cuş cuş

Telefon: 0755 156 246

 

Saladina Restaurant

Ciorbă:

  • Ciorbă de fasole verde

Felul principal:

  • Tocăniță de porc cu mămăliguță și telemea

Desert:

  • Prăjitură sau înghețată

Telefon: 0745 402 110

 

Fast-food “Carady”

Meniu 11 lei

Burger cu carne de vită

TELEFON: 0766 273858 (str. 9 Mai nr. 2 – parterul Casei de Cultura a Sindicatelor)

Leave a Comment