Ziua Educaţiei: Elevii sălăjeni participă la activităţi recreative

Ziua Internaţională a Educaţiei, sărbătorită, anual, în 5 octombrie, va fi marcată şi în unităţile de învăţământ din Sălaj prin organizarea de activităţi educative şi recreative. Cursurile nu vor fi suspendate, elevii vor merge la şcoală, însă vor lua parte la altfel de activităţi decât cele ale unei zile obişnuite, după cum au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj. „S-a transmis unităţilor de învăţământ din Sălaj adresa Ministerului, iar acestea decid cum vor organiza ziua de luni, 5 octombrie. Fiecare unitate de învăţământ şi-a făcut un program pe care îl va respecta. Ziua de 5 octombrie nu este liberă, elevii vor merge la şcoală şi vor lua parte la diferite activităţi”, a menţionat sursa citată.
Potrivit ordinului ministrului Educaţiei privind structura anului şcolar 2015 – 2016, unităţile de învăţământ şi inspectoratele şcolare vor marca prin manifestări specifice, organizate în timpul programului de lucru, ziua de 5 octombrie – Ziua internaţională a Educaţieişi ziua de 5 iunie – Ziua învăţătorului, conform planificărilor existente la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ preuniversitar. „În perioada desfăşurării acestor manifestări specifice nu se vor presta activităţile prevăzute în fişa postului a fiecărui salariat din învăţământ. De asemenea, Inspectoratul Şcolar a solicitat conducerii şcolilor graficul şi intervalul orar, în care se vor desfăşura aceste tipuri de activităţi”, a precizat Marcel Lucaciu, purtătorul de cuvânt al ISJ Sălaj.

One Thought to “Ziua Educaţiei: Elevii sălăjeni participă la activităţi recreative”

  1. Gabriela

    Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa 2 ore pe zi, in functie de abilitati. Cerinte: calculator, conexiune internet , rabdare, cunostinte minime PC. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.Se ofera contract de comision.
    Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de e-mail: gabuntza_pr20@yahoo.com

Leave a Comment