Tinerii sălăjeni din medii defavorizate pot urma gratuit cursurile școlilor de șoferi

Tinerii sălăjeni care provin din medii defavorizate și familii cu posibilități materiale reduse au posibilitatea să urmeze gratuit cursurile școlii de șoferi.

Fundația Pentru Comunitate oferă această posibilitate tinerilor cărora dobândirea permisului de conducere reprezintă un avantaj sau chiar o condiție la angajare, ori în îndeplinirea sau extinderea atribuțiilor de serviciu -categoriile B, C, D, tractoare agricole și forestiere, tramvai, troleibuz. Potrivit reprezentanților Fundației, se pot înscrie tineri din mediile defavorizate, cu vârste între 18-25 ani, care sunt la începutul carierei profesionale; doresc să ocupe un loc de muncă, și la angajare este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere; au un loc de muncă/se află în activitate și permisul de conducere ar fi un instrument benefic în îndeplinirea și/sau extinderea atribuțiilor de serviciu; au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de muncă sau îndeplinirea atribuțiilor de serviciu este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie.

Din alte motive doresc să obțină permis de conducere, dar nu au posibilități materiale pentru acoperirea cheltuielilor aferente.

În cadrul celor trei ediții ale programului de până acum, 51 de tineri au obținut permis de conducere, și alți 38 de beneficiari sunt programați pentru susținerea examenului sau se află în diferite faze ale cursurilor școlii de șoferi.

Înscrierile se fac până în 25 ianuarie 2019, iar informații pot fi obținute direct de pe pagina online a Fundației pentru Comunitate.

 

 

 

One Thought to “Tinerii sălăjeni din medii defavorizate pot urma gratuit cursurile școlilor de șoferi”

  1. Anonim

    da unde are sediul aceasta fundatie?

Leave a Comment