Sindicatele din învățământ anunță continuarea grevei

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET”, în urma consultării organizațiilor sindicale afiliate, au decis să nu accepte oferta Guvernului. Oferta a fost discutată cu sindicatele teritoriale, care la rândul lor au discutat cu cei care fac parte din sindicate. Majoritatea membrilor de sindicat, care sunt în grevă, a votat pentru continuarea acțiunii de protest.

4 Thoughts to “Sindicatele din învățământ anunță continuarea grevei”

 1. […] Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET”, în urma consultării organizațiilor sindicale afiliate, au decis să nu accepte oferta Guvernului. Oferta a fost discutată cu sindicatele teritoriale, care la rândul lor au discutat cu cei care fac parte din sindicate. Majoritatea membrilor de sindicat, care sunt în grevă, a votat pentru continuarea acțiunii de protest. Citeste mai mult […]

  1. Paula

   F bihe ce fac! E o palma dară lui Iohanis, Ciucă, ciolacu, Orbán, Cioloș , et compania care au nenorocit aceasta tara! !!! Ar trebui ca toată tara sa între in greva ptr a le face viața un chin și un iad acestor nenorociți de conducători !!!

   1. Anonim

    Nu le pasă! Iau bani împrumut și-i dau rudelor, prietenilor și amantelor.

 2. Sprijinim greva profesorilor !

  Corpul profesoral este vârful de lance al luptei împotriva guvernanților înrăiți la pensii speciale și tot felul de privilegii. Altfel de ce ar face politică să-i scuipe și înjure lumea. Nu cedați !

Leave a Comment