Rezultatele titularizării în Sălaj. Un profesor a luat nota 1 la educație muzicală

Inspectoratul Școlar Sălaj a prezentat rezultatele concursului de titularizare la nivel de județ. N-au fost înregistrate note de zece, dar urmează perioada depunerii contestațiilor. Din situația prezentată reiese că au fost candidați care au obținut inclusiv note de 1 și 2 până și la examenul scris la educație muzicală sau educație fizică. Asta înseamnă că n-au știut nimic. Au fost note sub 3 inclusiv la limba și literatura română. Desigur, mulți dintre profesorii participanți au luat note bune și foarte bune, iar asta dovedește că sunt și dascăli bine pregătiți. Aproape jumătate dintre candidați au primit note între 7 și 9,99.

2 Thoughts to “Rezultatele titularizării în Sălaj. Un profesor a luat nota 1 la educație muzicală”

  1. Yakoyukutava

    Cu alte cuvinte mai mult de jumătate nu au promovat. Deci în județ dascăli nepregătiți sunt peste 50% și asta ma liniștește.

  2. Mimi

    Sunt uimita! Pai tu,asa zis profesor,care nu esti capabil sa iei o amarata de nota de 7 la un examen,ai avea pretentia sa intri la ore cu un catalog in mana si sa mi evaluezi copilul? Despre capacitatea ta de a mi invata copilul din vasta ta stiinta nu poate fi vorba. Mi s a facut rusine citind articolul dar voua,celor care v ati prezentat la acest examen si n ati fost in stare sa l promovati sa va fie foarte rusine!

Leave a Comment