Profesoara Laura Crișan – noul director al Liceului Pedagogic “Gheorghe Șincai”

Profesoara de Limba și literatura română Laura Crișan este începând din acest an școlar directorul Liceului Pedagogic ”Gheorghe Șincai” din Zalău. Funcția o ocupă prin detașare, după ce profesoara Carmen Ardelean, cea care a deținut funcția de director la unitatea de învățământ precizată, a demisionat. Profesoara Laura Crișan, cu gradul didactic I, a mai deținut funcția de director la unitatea de învățământ amintită,  în perioada martie 2006 – septembrie 2012, respectiv din septembrie 2014 până în iunie 2015, unde este și profesor titular la catedra de Limba și literatura română. Din 8 iunie 2015, până la începutul acestui an școlar – 1 septembrie, profesoara Crișan este inspector școlar pentru management instituțional la Inspectoratul Școlar Județean Sălaj.

Alte articole

9 Thoughts to “Profesoara Laura Crișan – noul director al Liceului Pedagogic “Gheorghe Șincai””

 1. cetatean

  Numirea acestei „doamne” este din 17 august, dumnevoastra, ne dati stirea azi! Cu ce a pacatuit acest liceu pe care Laura Crisan l-a lasat, ca vai de el, sa aiba din nou un director pesedist, caruia nu-i pasa de prunci? Mai, mai, ori ca Vasile Bulgarean este foarte cinic, ori ca numai asa poate scapa de aceasta pacoste, numita Crisan Laura. Adevarul este ca nimeni nu o vrea la catedra pentru ca ea, saraca, nu vrea acolo, pentru ca nu-i place ce trebuie sa faca, sa fie profesoara. Vasile Bulgarean, opinie proprie, o pune la treaba: „ia, stai si gandeste ce trebuie sa faci in pandemie ca pana acum ai ziz ca virusul nu exista!”
  „Aceasta femeie, zic directorii ( a raspuns de managementul din scoli), este diabolica”!

 2. Silviu

  Si chiar nu-i este rusine, acestei individe? Cum se poate. sa avem astfel de specimene in inavatamantul salajean? Lucian Bode, daca ai responsabilitati civice, te rugam, sa ai grija de institutiile statului, asa cum ai promis sa nu mai vedem preotese, pesediste la carma scolilor!

  1. Anonim

   Da, trebuie sa fie numai peneliști , preoți și analfabeți !

 3. Rozi

  Vai, dar de mare apreciere si iubire beneficiaza duamna…. Bietii copiii…

 4. Anonim

  Va să zica directorii liberali demisionează, nu e de mirare. Guvernul aruncă răspunderea covid pe spatele lor !

 5. Dorin

  Care-i directorul liberal care a demisionat, anonimule? Greu pricepi, nu-i de mirare!

  1. Anonim

   Jale! De ce nu s-a putut pune o persoana neutra din punct de vedere politic precum la API?

 6. cetatean

  Anonimul pesedist ii baga in aceeasi traista pe penelisti cu preotii si analbetii. I-a uitat pe Pop Ghita si pe Cota Dana, colegii lui.

 7. vasile

  Scarba sartriana.

Leave a Comment