Prezență foarte bună la cea de-a doua probă scrisă a examenului de bacalaureat

Potrivit informării emise de Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj (ISJ Sălaj) cu privire la desfășurarea celei de-a doua probe scrise a examenului de bacalaureat, prezența la examen a fost foarte bună. Datele oferite de ISJ Sălaj arată că din totalul celor 1431 de candidați înscriși la examen la nivel de județ, s-au prezentat un număr de 1364 de candidați (95,31%), în timp ce un număr de 67 de candidați au absentat.

Cea de-a doua probă scrisă a examenului de bacalaureat, din sesiunea iunie – iulie 2023, a fost suținută la matematică (pentru profilul real) și respectiv istorie (pentru profilul umanist). La fel ca și în cazul primei probe scrise de examen, cea de-a doua probă s-a desfășurat tot în condiții de normalitate, fără să se înregistreze tentative de fraudă sau alte incidente neplăcute.

Subiectul și baremul de corectare vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație pe subiecte.edu.ro.

În data de 28 iunie se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării, iar în următoarea zi se va susține proba la Limba și literatura maternă (acolo unde este cazul).

Leave a Comment