Premii substantiale la Gala Olimpicilor 2011

Premii substantiale la Gala Olimpicilor 2011 Aproximativ 60 de elevi care au obtinut rezultate deosebite la etapa nationala a olimpiadelor scolare de anul trecut scolar, precum si profesorii care i-au pregatit, au fost premiati vineri, in cadrul Galei Olimpicilor 2011. Evenimentul a fost organizat la sediul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Salaj, unde au fost invitati sa participe reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, reprezentanti ai institutiilor de deconcentrate si ai partidelor politice, precum si agenti economici care au acordat premii olimpicilor.

Inspectorul scolar general Ioan Abrudan a precizat ca aceste premii au fost oferite pentru performantele obtinute de elevi, dar si pentru incurajarea acestora spre noi reusite la competitiile nationale.

Drept recompensa, olimpicii au primit premii in bani, flori, precum si o brosura cu toti premiantii. Sumele acordate au fost cuprinse intre 50 si 700 de lei in functie de premiul sau mentiunea obtinuta, exceptie facand premiul de 1.300 de lei acordat elevei Colegiului National Silvania Zalau, Claudia Mihaela Pop, pentru medalia de argint la Olimpiada Internationala de Chimie D.I. Mendeleev. Dintre olimpici, cinci au obtinut premiul intai, cate trei elevi s-au clasat pe al doilea si al treilea loc, 43 au obtinut mentiuni, iar cinci au fost premii speciale.

Premiile au fost acordate de reprezentantii ISJ Salaj, Consiliul Judetean Salaj, SC Silvana Cehu Silvaniei, Prefectura Salaj, Episcopia Ortodoxa a Salajului, PDL, SC. Doru Exim SRL, familia profesorului Ioan Margin din Bocsa, Clubul Rotary, Protopopiatul Greco-Catolic Zalau, Biserica Romano-Catolica.

Anul trecut, in cadrul Galei Olimpicilor au fost premiati 71 de elevi, sumele fiind cuprinse intre 70 si 250 de lei. De asemenea, au fost rasplatite aproximativ 100 de cadre didactice care au ajutat la pregatirea si obtinerea performantelor scolare.

Alte articole

Leave a Comment