Premii şi menţiuni, obţinute la concursul interjudeţean „Grigore Moisil”

Elevii sălăjeni s-au întors cu cinci premii şi patru menţiuni de la concursul interjudeţean de matematică şi informatică „Grigore Moisil”. Competiţia, ajunsă la a 30-a ediţie, s-a desfăşurat în perioada 27-29 martie, la Cluj-Napoca, reunind elevi din şapte judeţe: Bihor, Bistriţa – Năsăud, Cluj, Maramureş, Mureş, Sălaj şi Satu Mare. Lotul judeţului Sălaj, care a fost însoţit de către inspectorii de specialitate Adonia Opriş (matematică) şi Florica Puşcaş (informatică), a fost format din 32 de elevi, 20 pentru secţiunea matematică şi 12 pentru disciplina informatică. La matematică au fost obţinute două meţiuni de către sălăjeni, prin Totos Gyorgy, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Silvania” şi Teodora Narcisa Sîrca, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei.

Premiile au fost obţinute la secţiunea informatică. Potrivit informaţiilor primite de la Florin Morar, profesor de informatică în cadrul Colegiului Naţional „Silvania” Zalău, elevii sălăjeni şi-au adjudecat un premiu I, două premii II, două premii III şi două menţiuni. Astfel, premiul I a fost câştigat de Leonard Pop, elev în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, câte un premiu II – Andrei Tudor Cozma, elev în clasa a X-a, şi Sergiu Dan Puşcaş, clasa a XII-a, ambii la Colegiul Naţional „Silvania”, câte un premiu III – Ionuţ Pop, clasa a IX-a şi Cătălin Dârjan, clasa X-a, tot de la Colegiul Naţional „Silvania”, şi câte o menţiune – Andrei Cotor, clasa a VI-a de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu Zalău şi Sorin Andrei Blaj, clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău. Elevii au fost pregătiţi de profesorii Iuliana Boloş, Gheorghe Revnic, Alina Muntean şi Florin Morar.

 

Alte articole

3 Thoughts to “Premii şi menţiuni, obţinute la concursul interjudeţean „Grigore Moisil””

  1. […] Elevii sălăjeni s-au întors cu cinci premii şi patru menţiuni de la concursul interjudeţean de matematică şi informatică “Grigore Moisil”. Competiţia, ajunsă la a 30-a ediţie, s-a desfăşurat în perioada 27-29 martie, la Cluj-Napoca, reunind elevi din şapte judeţe: Bihor, Bistriţa – Năsăud, Cluj, Maramureş, Mureş, Sălaj şi Satu Mare. Lotul judeţului Sălaj, care a fost însoţit de către inspectorii de specialitate Adonia Opriş (matematică) şi Florica Puşcaş (informatică), a fost format din 32 de elevi, 20 pentru secţiunea matematică şi 12 pentru disciplina informatică. La matematică au fost obţinute două meţiuni de către sălăjeni, prin Totos Gyorgy, elevă …read more […]

  2. Anonim

    Felicitari elevilor merituosi!

    Nu in ultimul rand, felicitari catedrei de matematica care, prin alegerile inspirate ale lotului judetean de-a lungul anilor, a condus indirect la performatele inregistrate la informatica.

  3. aaa

    Asta inseamna ca incepe si Salajul sa aiba un cuvant de spus in domeniul informaticii in zona. Felicitari.

Leave a Comment