Patru premii si mentiuni pentru Salaj, la Concursul Interjudetean de Matematica de la Targu Mures

Patru premii si mentiuni pentru Salaj, la Concursul Interjudetean de Matematica de la Targu MuresPatru elevi din judetul Salaj au obtinut premii si mentiuni la Concursul Interjudetean de Matematica de la Targu Mures, desfasurat in perioada 29-30 octombrie, la Colegiul National Alexandru Papiu Ilarian din localitatea mentionata. Concursul, ajuns la cea de-a 15-a editie, reuneste reprezentanti din 12 judete din tara.

Potrivit inspectorului de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Ioan Jecan, la competitie au participat, din judetul nostru, noua elevi ai Colegiului National Silvania Zalau, insotiti de profesorul Lucaciu Simona.

In urma desfasurarii concursului, echipajul salajean a obtinut patru premii, si anume: premiul III – Horea Muresan, clasa a X-a, pregatit de profesor Ioan Jecan, si mentiuni: Ramona Tolas, in clasa a X-a, avand ca profesor coordonator tot pe Ioan Jecan, Corina Alb, in clasa a IX-a, si Horatiu Cosma, in clasa a XII-a, ambii pregatiti de profesorul Liviu Vlaicu.

Concursul de matematica s-a incheiat cu o festivitate de premiere, in data de 30 octombrie, in Sala Festiva a colegiului gazda.

Alte articole

Leave a Comment