Olimpicii sălăjeni, premiaţi de Ziua Mondială a Educaţiei

Peste 200 de elevi care s-au remarcat la etapele judeţeană, naţională şi internaţională a olimpiadelor, precum şi cadrele didactice care i-au pregătit vor fi premiaţi vineri, 5 octombrie, de către autorităţi, în cadrul festivităţilor prilejuite de Ziua Mondială a Educaţiei.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, la ora 9, în sala de spectacole a Clădirii Transilvania, va avea loc premierea celor care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la etapa judeţeană, respectiv a celor care au obținut premii la etapa națională și internațională.

Trei ore mai târziu, în sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Sălaj vor fi premierea elevilor care au obţinut locul II și III la etapa județeană a olimpiadelor școlare, pentru ca de la ora 14, în acelaşi loc, să se desfăşoare festivitatea de felicitare a cadrelor didactice care s-au pensionat în anul școlar 2017-2018.
Premiile în bani sunt acordate de la bugetele judeţului şi municipiului.

Alte articole

2 Thoughts to “Olimpicii sălăjeni, premiaţi de Ziua Mondială a Educaţiei”

  1. Anonim

    Ce mutră de dăncilă are aia din stînga!

  2. Anonim

    Era mai potrivita si mai corecta o imagine cu acesti copii! Dar sigur,ei se pozeaza pe ei, nu pe elevi. De mustele astea enervante si inutile ne-am saturat sa le tot vedem in poze cum se lauda.mereu pe munca si efortul altora!!!! Felicitari copiilor.

Leave a Comment